Location


Tanzania

Safari i verdensklasse på Serengeti´s endeløse sletter…

TANZANIA Safari: Et paradis af safari rejser
I Tanzania finder vi den verdensberømte Serengeti slette, som med sine gigantiske vildtmængder er et sandt paradis for safari. Navnet ’Serengeti’ betyder på Masai ’endeløse sletter’. Dagligt græsser mere end én million gnuer og tusindvis af zebraer på de store vidder, hvor lyset ændrer sig i samme grad, som når man på safari kigger ud over et endeløst hav. Spredt over sletten kan vi se de smukke og mystiske stensætninger kaldet kopjer.

På safari kan vi opleve leopard, gepard, flokke af løver, elefanter og bøfler og måske også den store vandring – The Migration – hvor mere end 1,3 millioner gnuer, 200.000 zebraer og 300.000 Thomson gazeller hvert år flytter sig rundt i dette mægtige økosystem efter græs.

TANZANIA Safari: Safari rejser til eftertanke
Et smukt sted, som indbyder til eftertanke og refleksion er Olduvai Gorge – stedet kaldes ’menneskehedens vugge’. Et andet helt spektakulært naturreservat er Ngorongoro Krater – et naturfænomen i særklasse og naturligvis på UNESCOs verdensarvsliste – World Heritage Site. Krateret er en udslukt vulkan, og her kan vi på gamedrive opleve stort set alle savannens dyr og mere end 350 forskellige fuglearter – en sand safarioplevelse. Det er en helt speciel stemning man kan nyde om aftenen, når man sidder på lodgen og nyder de mange lyde fra savannen og mærker natten falde på.

TANZANIA Safari: Safari rejser med masser af dyreliv
Lake Manyara National Park ligger i Rift Valley og byder på noget af det mest fantastiske fugleliv man kan opleve – mere end 400 arter er registreret. I Lake Manyara National Park er der stor variation i landskabet – på safari kommer vi både i skov, næsten jungle, i krat og på åbne græsarealer så dyrelivet er ligeså varieret, og på safari kan vi opleve elefanter, bøfler, giraffer, næsehorn, zebraer, antiloper og mange andre dyr. Selve søen har et meget højt indhold af soda, som gør, at vandet er alkalisk, og som er med til at give de tusindvis af flamingoer deres flotte lyserøde farve.

Viser alle 7 resultater

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US