Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

   Location


  Rejser til Namibia

  Velkommen til Namibia, et land, hvor den rå skønhed af Afrika møder himlens uendelige farvespil. Fra de høje, røde klitter i Sossusvlei til den forladte skønhed af Skeleton Coast, fra det vilde dyreliv i Etosha Nationalpark til de farverige bygninger i hovedstaden, Windhoek - Namibia er en symfoni af kontraster. Oplev ørkenens endeløse vidder, hvor himmelen møder sandet i et fascinerende farveskue, eller udforsk de gamle klippekunststeder i Twyfelfontein. Namibia er hjemsted for forskellige kulturer, fra Himba til Herero, og tilbyder en dyb forståelse for Afrikas etniske diversitet.

  Uanset om du er en eventyrrejsende, en natur- og dyrelivsentusiast, eller en kulturel opdagelsesrejsende, byder Namibia på uforglemmelige oplevelser. Forbered dig på at blive betaget.

  Viser alle 2 resultater

  Oplev de forhistoriske landskaber med det spændende dyre- og planteliv . . .

  Namibia er et mægtigt land, selv efter afrikansk målestok. Namibia dækker et område ca. dobbelt så stort som Californien men med en befolkning på blot 2 mio. Dette giver een af de laveste befolkningstætheder i verden. Det er også et "tidløst land” med en arv af stenkunst, skabt af stenalderens kunstnere og geologiske seværdigheder såsom forstenede skove, hvor forstenede træstammer kan spores over 280 millioner år tilbage i tiden.

  Klimaet er typisk for et semi-ørken land. Dagene er varme og nætterne er generelt kølige. Bortset fra de første måneder af året er Namibia generelt tørt med meget lidt regn.

  Tembo Safari´s ultimative Namibia Safarier giver os chancen for at opleve dette storslåede og mindeværdige land på en meget personlig måde. Vi vil have vores egen professionelle og erfarne safari guide, som vil vise os dette enestående land. Vi vil opleve Namibia som fascinerende og stress-fri opdagelsesrejse gennem det dramatiske landskab.

  Vores guide har et bredt kendskab til ethvert område og camp / lodge, som vi besøger og er klar til at dele denne lokale viden med os og gøre vores safari helt unik.

  Det siger sig selv, at vores guide ved præcis, hvad en "ægte afrikansk safari" handler om og det vil gøre din safari til en oplevelse for livet!

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by