Om os

Passion og kærlighed for Afrika

Hos Tembo Safari brænder vi for Afrika – og ønsker at sende så mange gæster som muligt på safari rejser, og ud på eventyr på dette enestående kontinent. Med afsæt i ærlig rådgivning og vores store erfaring, skræddersyer vi den helt rigtige safari rejse til jer!

Tembo Safari ejes og drives i dag af Mark Axelgaard, som overtog bureauet i 2020 men grundet Covid-19 først for alvor er kommet igang i 2022.

Mit første safarieventyr var i 2013 og gik til magiske Kenya. Stilheden ved bålet om aftenen, blandet med dyrenes lyde var overvældende. Jeg vidste med det samme, at dette ville være det første af mange kommende Afrika eventyr!

Siden mit første Afrika eventyr tilbage i 2013, har jeg udelukkende beskæftiget mig med salg og rådgivning af safari rejser til hele Afrika, og har skræddersyet mange spændende rejser til eventyrlystne Danskere.

Jeg har gennem årene selv rejst Afrika tyndt, og min kuffert er i dag pakket med mange oplevelser fra mine mange rejser til både Kenya, Tanzania, Botswana, Sydafrika, Namibia, Zimbabwe samt Madagascar.

Tembo Safari er oprindeligt startet af fotohandler-ægteparret Sanne Brandi og Hans Lykke Gregersen, som drog på safari i Afrika for første gang tilbage i 1999. De blev så bjergtaget af dette skønne kontinent, og valgte derfor at sælge deres fotoforretning for at blive fuldtidssafariguider i Kenya.

Efter mange fantastiske safarier med mere end 1.000 glade gæster, vendte de hjem til Danmark og startede Tembo Safari (Tembo = elefant på Swahili).

Hos Tembo Safari er vi alle selv ramt af ” den afrikanske syge ”, trangen til at vende tilbage til de endeløse sletter, og vores mål er at smitte flest mulige…

Vore safarier er med dygtige, engelsktalende chaufførguider, som vil gøre alt for at I får jeres livs bedste safarieventyr!

Hjertelig velkommen
Mark Axelgaard

Kontakt os

Kontakt os gerne for en uforpligtende safari snak, så vi sammen kan planlægge din næste safari rejse.  Kontakt os

  Tembo Travel Group ApS
  Albækvej 48
  7400 Herning

  Telefon: 70 60 38 38
  Email: salg@tembo-safari.dk

  Vores rejsebetingelser
  Praktiske informationer

   

   

  Åbningstider


  Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
  Fredag 09:00 - 15:00
  Lørdag 10:00 - 14:00
  Søndag Lukket

  Vi er medlem af

  Spørgsmål?

  Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.   © Copyright Tembo safari
   BESTIL TILBUD

   We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

    X
    CONTACT US