Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 23.995 kr.

  Ønsker I en anderledes Tanzania safari, kunne denne eventyrsafari i Tanzanias sydlige parker måske være noget for jer.

  På denne rejse skal I besøge to forskellige parker, som hver byder på fantastiske safarioplevelser og smuk natur.

  Eventyret starter i Mikumi National Park, hvor I har tid til masser af safarikørsel blandt det rige dyreliv.

  Efter nogle skønne dage i Mikumi, fortsætter I jeres eventyr til Selous Game Reserve, som er et af verdens største naturreservater og rent faktisk dækker mere end 5% af Tanzanias samlede areal. I Selous venter jer mere safarikørsel, og her er der også rigtig gode muligheder for at opleve store flokke med elefanter samt den sjældne Afrikanske vildhund. Under jeres ophold i Selous, skal I også på både bush walk samt bådsafari – en helt anden måde at opleve dette facinerende økosystem på.

  Indkvarteringen er af god standard på hele rejsen, og har naturligvis fokus på den helt rette beliggenhed for områderne der besøges.

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Tanzania
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   8
  • Antal nætter
   6
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark og ankomst til Tanzania

  I flyver fra Danmark først på morgenen, mod Dar Es Salaam lufthavnen i Tanzania, med en mellemlanding i Europa undervejs.

  I ankommer til Dar Es Salaam sidst på aftenen, hvor I efter at have klaret indrejseformaliteterne bliver mødt af jeres private chaufførguide fra Tembo Safari, og I køres til New Africe Hotel hvor I indkvarteres for natten.

  Overnatning på New Africa Hotel med alle måltider inkluderet.

  Dag 2
  Fra Dar Es Salaam til Mikumi National Park

  Efter en god nats søvn og dejlig morgenmad indretter I jer i den specialbyggede 4-hjulstrukne Safari Land Cruiser med Tembo Safari ekspert chaufførguide bag rettet og eventyret kan nu begynde.

  I har nu kurs mod Mikumi National Park.

  Hér på Mkata sletten findes enorme flokke af vilde dyr, såsom Elefant, Bøffel, Gnu, Impala, Zebra og naturligvis . . . savannens rovdyr.

  I spotter de første vilde dyr på vej mod Vuma Hills Tented Camp, jeres hjem for de kommende to dage.

  Efter frokost og måske et lille hvil i de fantastiske omgivelser på jeres Camp er I klar til et spændende Game Drive i den vilde natur. I kører med åbent paraplytag på opdagelse i Mikumi National Park som, foruden mere end 400 forskellige fuglearter, kan mønstre store kobler af Wild Dogs (vilde hunde) samt de sjældne Roan- og Sabelantiloper.

  I er tilbage på jeres Camp hvor dejlig aftensmad venter.

  Overnatning på Vuma Hills Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Safari i Mikumi National Park

  Efter morgenmad begiver I jer på heldags safari hér i Mikumi National Park på den evige jagt efter vilde dyr. Dramaet venter derude . . .

  De store løveflokke jager som regel om natten og I kan være heldige at spotte de mætte løver i træerne ude på savannen tidligt om morgenen med mulighed for at komme meget tæt på . . .

  Mikumi rummer en mangfoldighed af antilopearter med Eland antilopen som kæmpen blandt dem alle. I er måske heldige at spotte Hemingway´s favorit, den store Kudu med sit enorme, snoede horn.

  I indtager jeres medbragte picnic-frokost et sted ude i den vilde afrikanske natur, overvåget af den majestætiske Martial Eagle, den største ørn på Savannen. . .

  I når frem til jeres Camp sidst på eftermiddagen til et velfortjent hvil. Måske nyder I de farvestrålende fugle i og omkring Campen og efter aftensmad  venter måske en GinTonic ude i den afrikanske Bush, hvor nattelydene sætter langsomt ind. . .

  Overnatning på Vuma Hills Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Fra Mikumi til Selous Game Reserve

  I sætter nu kursen mod eet af de største naturreservater i Verden, mere end 5 % af Tanzanias samlede areal. Selous Game Reserve, udvalgt som World Heritage Site i 1982, grænser op til Mikumi og rummer blandt meget andet en tredjedel af alle Tanzanias elefanter og to tredjedele af Tanzanias vilde hunde . . . kobler på op til 56 individer findes i Selous.

  Efter et spændende Game Drive i det fascinerende og afvekslende terræn når I jeres hjem for de næste dage, fantastiske Rufiji River Camp.

  Efter frokost har I tid til at nyde omgivelserne hér på Campen, beliggende højt oppe på flodbanken af  mægtige Rufiji River,  inden I entrer jeres Land Cruiser og begiver jer ud i en mangfoldighed af landskaber og masser af vilde dyr. I søger ud på de endeløse sletter på jagt efter action. Store løveflokke jager hérude blandt de mange bøfler og antiloper og hen under aften er I måske vidner til en løvejagt . . .

  I når hjem til Rufiji River Camp til dejlig aftensmad, og inden I går til ro lytter I til Hippoerne (flodhestene), som efter mørkets frembrud søger op fra floden og ud på de åbne græsarealer efter føde. Verreaux Eagle Owl, en kæmpe ugle, tuder sørgmodigt i trætoppen i nærheden . . .

  Overnatning på Rufiji River Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Safari i Selous Game Reserve

  Efter et solidt morgenmåltid venter jeres chaufførguide med Land Cruiseren og I sætter ud mod nye oplevelser. I søger efter leoparden, denne listige og utroligt elegante kat, som I måske er heldige at spotte på vej op i et træ for at hvile sig, væk fra dens evige fjender, løverne. I spejder opad mod himlen i håb om at få øje på en armada af gribbe, som styrtdykker fra stor højde ned mod jorden og dermed fortæller jer, at en jagt er succesfuldt afsluttet et sted på savannen. I sigter mod nedslagsstedet i forventning om at finde en flok løver eller en Cheetah ( gepard ) i fuld gang med at fortære sit bytte . . . og de har travlt, for gribbenes ankomst har alarmeret hyæner og sjakaler fra nær og fjern, som alle vil have del i festen . . .

  Jeres medbragte picnic frokost nydes på savannen mens I spejder efter de grå kæmper, elefanterne. Er I heldige, spotter I en flok på distancen, og der er ingen tid at spilde . . I har afkodet retningen, elefanterne bevæger sig i og nu er kunsten at finde det perfekte sted at parkere jeres Land Cruiser og blot vente med tilbageholdt åndedræt, til I er omringet af disse mægtige dyr. Er I helt stille og har chaufførguiden sikret sig, at flokkens Matriark, den ældste hun, er tryg ved jeres nærhed, passerer elefanterne helt tæt forbi jer, mens de med snabelen nysgerrigt checker jer af . . . Så bliver det ikke større . . .

  I sætter efter en fantastisk dags Game Drive kursen mod jeresCamp og I spotter nu efter det sjældne sorte næsehorn, som findes i området.

  I når Campen sidst på dagen og kan lige nå at nyde stilheden og den fantastiske natur rundt om jer inden aftensmaden kalder. Efter middagen nyder I måske en GinTonic ved bålet, inden I går til ro efter endnu en spændende safarioplevelse.

  Overnatning på Rufiji River Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Bådsafari og Bush Walk

  Efter morgenmad venter nye oplevelser. I går nu ombord i den ventende flodbåd og begiver jer ud på Rufiji River, floden som dominerer Selous og breder sig ud i en myriade af søer og deltaer, som fyldes og tømmes afhængige af regnen, et sandt paradis for fugle og dyr. Mere end 440 fuglearter har hjemme hér, og mellem dem findes den meget sjældne Pel´s Fishing Owl, en stor, gyldenbrun, meget smuk ugle.

  En mangfoldighed af antiloper søger ned til breden for at drikke mens I flyder langsomt forbi. Inde mellem buskene kan løverne ligge på lur efter bytte og dramaer opstår på et splitsekund . . .

  I sejler tæt forbi de fascinerende flodhestefamilier, som følger jer opmærksomt med øjnene og inde på bredden ligger kæmpe Nilkrokodiller med åbent, frygtindgydende gab og soler sig, inden de går i aktion.

  I er hjemme på Rufiji River Camp til frokost, og I lader nu op til endnu en helt speciel oplevelse.

  Det er ganske få steder i Game Reserves, at Bush Walk ( gåsafari ), er tilladt (16+). Selous og Rufiji River Camp tilbyder jer som noget helt enestående en Bush Walk i den fantastiske natur. I begiver jer på opdagelse i selskab med en bevæbnet Ranger.

  En meget spændende fornemmelse er det at begive sig ud på skovsavannen og bruge alle sanserne til det yderste. I søger efter tegn på aktivitet, både fra store og små dyr og jo mere, I sniger jer stille afsted, jo større er chancerne for at spotte noget spændende . . .

  Trætte og mættede af indtryk når I tilbage med tid til afslapning inden jeres sidste aften på fantastiske Rufiji River Camp.

  Efter middagen lytter I til de afrikanske nattelyde og suger stemningen til jer, inden I går til ro. Hyænerne hyler måske derude i natten . . .

  Overnatning på Rufiji River Camp med alle måltider inkluderet.

   

  Dag 7
  Fra Selous til Dar Es Salaam og hjemrejse

  I dag må I desværre sige farvel til mægtige Selous og sætte kursen tilbage mod Dar Es Salaam. Inden da når I et kort Game Drive en route.

  Ved ankomsten til Dar Es Salaam nyder i en frokost.

  En fantastisk safari nærmer sig sin afslutning og I flyver hjemover hen på aftenen.

  Alternativt kan I også vælge at forlænge rejsen med en badeferie på Zanzibar. Kontant os gerne for mulighederne og et tilbud på dette.

  Dag 8
  Ankomst til Danmark

  I ankommer atter til Danmark først på dagen, efter en uforglemmelig safarioplevelse.

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program
  • Alle måltider under safarien
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Tanzania (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året, dog med undtagelse af perioden April - Maj hvor der er lukket i nationalparkerne.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Marts28.59525.29523.995
  April - MajLUKKETLUKKETLUKKET
  Juni28.59525.29523.995
  Juli - September31.59528.29527.195
  Oktober30.39526.99525.995
  November - December28.59525.29523.995
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by