Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 27.495 kr.

  Rejs med på denne enestående rejse til Tanzania, som er et af de ubetinget bedste safarilande i verdenen! På denne rejse skal I opleve alle de største attraktioner i Tanzania, og tilmed bo på komfortable og centralt beliggende indkvarteringssteder.

  Eventyret starter ved Lake Manyara Nationalpark, hvor jeres første safarikørsel starter. Her er der blandt andet mulighed for at opleve både skovelefanter og træklatrende løver. Parken er en herlig blanding af græsslette, skovsavanne, sump og regnskov.

  Fra Lake Manyara går rejsen videre til mægtige Serengeti, hvor I finder en af verdens største koncentrationer af dyr! her venter jer masser af safarikørsler i dette helt enestående område.
  I skal også opleve Ndutu området, som især byder på store oplevelser i perioden fra januar – marts hvor migrationen befinder sig i netop dette område for at kælve.

  Rejsen tager jer naturligvis også til Ngorongoro Krateret, som er den rene Noah’s ark med et rigt dyreliv og et økosystem som byder på både savanne, skovsavanne, soda sø samt regnskov og sumpområder – dermed rigtig gode betingelser for et bredt og meget rigt dyrliv!

  Rejsen afsluttes med et besøg i Tarangire Nationalpark, som udover et rigt dyreliv byder på gigantiske baobabtræer.

  Hele denne storslåede safari rejse i Tanzania afsluttes med en afslappende badeferie på Zanzibar, hvor I indkvarteres på et dejligt hotel ved en af Zanzibars skønne hvide sandstrande.

  • Kategori
   Safari, Safari & badeferie
  • Destination
   Tanzania, Zanzibar
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   14
  • Antal nætter
   11
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark i løbet af aftenen mod Kilimanjaro lufthavnen i Tanzania, med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  Dag 2
  Ankomst til Tanzania og kørsel til Lake Manyara

  I ankommer til Tanzania først på morgenen, hvor I efter at have klaret indrejseformaliteterne bliver vi mødt af jeres private chaufførguide fra Tembo Safari, og jeres safarieventyr kan nu begynde.

  I kører gennem det smukke østafrikanske landskab, forbi store kaffeplantager og gennem vidtstrakte savannelandskaber med kurs mod den første nationalpark på jeres safari, Lake Manyara National Park. Her i Lake Manyara kører I jeres  første Game Drive. ( I kører på opdagelse og kommer helt tæt på de spændende , vilde dyr ). Nationalparken er blandt andet kendt for sine skovelefanter og træklatrende løver. En herlig blanding af græsslette, skovsavanne , sump og regnskov giver jer chancen for, blandt meget andet spændende ,at opleve giraffer, impala, bavianer, flodheste og et væld af fremmedartede fugle , ja , op mod imponerende 400 forskellige fuglearter findes her.

  I overnatter på dejlige Lake Manyara Serena Lodge, en perle blandt Lodges, som er beliggende højt oppe på klipperne med et fantastisk panoramaview ud over The Great Rift Valley og med en swimmingpool, som er en oplevelse i sig selv. Glæd Jer!

  Overnatning på Lake Manyara Serena Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Fra Lake Manyara til Serengeti National Park

  Efter et dejligt morgenmåltid forlader I Lake Manyara Serena Lodge og begiver jer på en utrolig spændende tur i jeres safari LandCruiser gennem et frodigt , kuperet landskab med kurs mod Ngorongoro Conservation Area, hvor I bevæger os op ad ydersiden på Ngorongoro krateret, fortsætter mod toppen og videre langs kraterkanten, hvor eet vidunderligt syn møder jer, om vejret vil det : Et af verdens naturvidundere, Ngorongoro Crater, åbner sig for jer, og I kan allerede glæde jer til at køre Game Drive nede i selve krateret senere på safarien.

  I fortsætter på ydersiden af krateret med kurs mod det mægtige Serengeti, og allerede hér møder I de første af savannens vilde dyr. I nyder jeres medbragte picnic frokost. Videre går det ud over det storslåede landskab, hvor tætheden af vilde dyr bliver større og større. I passerer Nabi Hill Gate og I øjner nu i horisonten det første kendetegn for Serengeti, nemlig de voldsomme Copjes, stensætninger, som er strøet på savannen med rund hånd.

  Efter en smuk og spændende safarikørsel på tværs af Serengeti går turen gennem bakket acasieskov og dybt ind i Nyarboro Hills , hvor I ankommer til Serengeti Sopa Lodge. I har måske lyst til en dejlig dukkert i swimmingpoolen , inden I skal nyde aftensmaden.

  Overnatning på Serengeti Sopa Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Safarikørsel i Serengeti National Park

  I dag skal I på opdagelse på det mægtige Serengeti. Navnet stammer fra Maasai ordet Siringet, som betyder endeløse sletter. Imponerende 14.763 kvadratkilometer paradis for de vilde dyr,og naturligvis for jer, som er så priviligerede at opleve dette overflødighedshorn af vild natur.

  I skal på udkig efter alt det spændende, som findes her, bl.a. løver, leoparder, geparder, elefanter, hyæner, sjakaler, giraf,bøffel,gnu, impala,Thomson gazelle, ja, listen er næsten uendelig. Måske er I utrolig heldige at møde det udryddelsestruede sorte næsehorn, som også lever her.

  Efter denne safaridag trækker swimmingpoolen måske nok en gang inden aftensmaden nydes på hyggelige Serengeti Sopa Lodge.

  Overnatning på Serengeti Sopa Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Fra Serengeti til Ndutu

  I pakker her til morgen jeres kuffert og begiver jer atter på safari på den mægtige savanne. I har, også i dag hele dagen til rådighed, og den medbragte frokost nydes et sted derude i den skønne natur. Der er rigeligt at spejde efter her på Serengeti. Rundt i dette mægtige økosystem bevæger sig gigantiske flokke af dyr, ca 1,3 million gnu, 200.000 zebra, 300.000 Thomson gazeller og, ikke at forglemme, de største hanløver i verden, nemlig Migrationløverne, som følger de store dyreflokke og derfor altid er mætte. Indimellem kan man møde to ell. tre brødre, som udgør en slagkraft, som kan slå alting ihjel . . . og som skaber kaos hos de løveflokke, som har deres faste territorier. Lion King er altid et fantastisk syn. Man glemmer det aldrig.

  Efter endnu en dag fuld af oplevelser når I jeres sted for natten, nemlig historiske Ndutu Safari Lodge, stedet, som i perioder er tilholdssted for nogle af de mest berømte naturfotografer i verden.

  Overnatning på Ndutu Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Fra Ndutu til Ngorongoro

  I forlader nu Ndutu, passerer gennem det mægtige Serengeti med kurs mod Ngorongoro, verdens største vulkan med ubrudt kraterkant.

  I har nu mulighed for at besøge Masaierne, dette stolte kvægfolk, som findes i Kenya og Tanzania. Masaierne vil som regel danse og synge for jer, og for dem, som har lyst, vil de vise rundt i én af deres små hytter. Efter besøget vil masaipigerne gerne handle med deres håndlavede smykker m.m. Hvis I vil købe, så husk, at her prutter I lidt om prisen. I forlader Masaierne for at begive jer på den spændende nedkørsel til Ngorongoro kraterbunden, hvor en helt ny miniverden åbner sig. Her er savanne, skovsavanne, sodasø, regnskov og sumpområder foruden et righoldigt dyreliv. Her finder I elefanter med verdens mægtigste stødtænder, og her er også mulighed for at spotte det sorte næsehorn.

  Efter en spændende og oplevelsesrig Game Drive spiser I jeres medbragte picnic her i denne eventyrlige verden. Hold øje med de sorte glenter, som er på udkig efter bytte i form af en del af jeres picnic . . . En fantastisk flyver, i øvrigt.

  I fortsætter jeres Game Drive for til sidst at begynde opstigningen mod kratertoppen. Her finder I ud af, hvorfor det er påkrævet med 4hjulstrækkere i Tanzania. I begiver jer mod jeres Lodge for natten, Ngorongoro Sopa Lodge, som ligger helt for sig selv på kraterkanten med en helt enestående udsigt ud over Ngorongoro krateret, hvor I lige har kørt Game Drive.Nyd en tur i poolen, eller f. ex. en stille Gin Tonic i andægtig stilhed med denne eventyrlige udsigt, inden dejlig aftensmad indtages.

  Overnatning på Ngorongoro Sopa Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Fra Ngorongoro til Tarangire National Park

  En fantastisk solopgang over Ngorongoro,om vejrguderne vil, må I ikke gå glip af. Det syn, som venter jer denne morgen er ganske enkelt spektakulært og vil brænde sig fast i jeres erindring for altid.

  Efter morgenmaden fortsætter I jeres safari på kraterkanten, herefter ned ad siden med kurs forbi Lake Manyara, og videre mod Tarangire, som nås efter få timers kørsel i stadigt afvekslende landskab.

  I kører nu på Game Drive i Tarangire National Park, igen med jeres safaritag åbent. Et landskab med en blanding af sump, savanne og gigantiske Baobabtræer møder jer, og et meget varieret dyreliv findes her, koncentreret langs Tarangire floden, som løber ned gennem Rift Valley. Her findes Eland , Oryx og Gerenuk og der er stor mulighed for at se Fischer´s Lovebird, en smuk lille papegøje, samt et spændende udvalg af store ørne.

  Efter picknic fortsætter I jeres Game Drive, og ud på eftermiddagen ankommer I, mættede af indtryk, til Tarangire Sopa Lodge, hvor I har mulighed for en svalende dukkert i poolen før velfortjent aftensmad.

  Overnatning på Tarangire Sopa Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Fra Tarangire Arusha og med fly til Zanzibar

  Efter morgenmad forlader I Tarangire Sopa Lodge med kurs mod Kilimanjaro. Turen går ad gode asfaltveje gennem savanne og kaffeplantager og forbi det eneste sted i verden, hvor man bryder ædelstenen Tanzanit, en meget speciel og helt unik ædelsten med en smuk, dybblå farve.

  I gør et pitstop i Arusha hvor en dejlig frokost venter, inden I efterfølgende køres til lufthavnen for jeres fly videre mod Zanzibar.

  Efter blot en times flyvning ankommer I nu til Zanzibar, hvor en chaufførguide vil stå klar til at tage imod jer. Fra lufthavnen køres I mod Ocean Paradise Resort, som er beliggende på Zanzibars skønne Nordøstlige kyst, hvor fantastiske strande venter jer.

  I indkvarteres de kommende 5 nætter på det skønne Ocean Paradise Resort, i deres dejlige superior værelser som er nogle af resortets bedste værelser.

  Kontakt os gerne hvis I ønsker alternative indkvarteringsforslag.

  Overnatning på Ocean Paradise Resort med halvpension inkluderet.

  Dag 9-12
  Afslapning og badeferie på Zanzibar

  I har fire hele dage til rådighed på skønne Zanzibar, hvor I kan vælge at slappe og nyde de luksuriøse omgivelser og stranden.

  Zanzibar byder dog også på masser af udflugtsmuligheder, hvilket vi gerne hjælper jer med at arrangere.
  Der er blandt andet mulighed for at svømme med delfiner, fiske på åbent hav, eller hvad med at udforske nogle af de smukke koralrev med en snorkel – eller scuba dykkertur?

  Der er også mulighed for at tage på udflugt til en af Zanzibars mange krydderiplantager. Og har I endnu ikke fået stillet safarilysten helt, kan vi også varmt anbefale at tage på regnskovstur i Jozani Forest midt på øen. Her kan I blandt andet opleve den røde Colibus abe og mangrovesumpens mystik.

  Et besøg i Stonetown er et must. Zanzibar er fuld af spændende historie fra tiden med slavehandel og de store opdagelsesrejsende, som startede deres berømte ekspeditioner ud herfra.

  Overnatning på Ocean Paradise Resort med halvpension inkluderet.

  Dag 13
  Hjemrejse fra Zanzibar

  I har den første del af dagen til rådighed på Zanzibar, inden I om eftermiddagen afhentes og køres til lufthavnen i Stone Town for jeres fly hjemover.

  Dag 14
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding et sted i Europa, ankommer I atter til Danmark med sindet fyldt af skønne oplevelser med safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar.

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program
  • Alle måltider under safarien
  • Transfer Zanzibar lufthavn - Ocean Paradise Resort t/r
  • 5 x overnatning på Ocean Paradise Resort
  • Halvpension på Zanzibar
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Tanzania
  • Private udflugter f.eks. ballonsafari
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar40.29535.59533.995
  Februar41.29536.59534.995
  Marts37.39532.69530.995
  April - Maj33.79528.99527.495
  Juni38.99534.39532.795
  Juli - Oktober42.49537.79536.195
  November - December36.79531.99530.495
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by