Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  GULD

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 51.295 kr.

  Rejs på denne skønne safari i Tanzania med efterfølgende Zanzibar badeferie hvor vi har udvalgt de absolut bedste indkvarteringsområder! alle naturligvis med en fantastisk og central beliggenhed.

  På denne rejse venter jer storslåede safarioplevelser hvor I skal bo i hytter bygget i trætoppene i Tarangire Nationalpark, opleve det rige dyreliv på safarikørsel i Ngorongorokrateret mens I indkvarteres i herskabelig stil på Ngorongoro Manor.

  I Serengeti venter jer også indkvartering på øverste klasse, hvor I skal bo på ikke mindre end to forskellige camps. På denne måde kommer I godt rundt i det kæmpe øko-system hvor de store safarioplevelser med garanti venter.

  I flyver direkte fra savannen i Serengeti til Zanzibar badeferie, som er en meget scenerisk flyvetur og tilmed sparer jer for mange timers transporttid.

  På Zanzibar venter jer et skønt ophold på den Nordvestlige kyst, hvor I skal bo på et af Zanzibars bedste indkvarteringssteder.

  Denne rejse kan naturligvis skræddersyes som I ønsker f.eks. med flere nætter på safari eller badeferie.

  • Kategori
   Fly rundrejse, Safari, Safari & badeferie
  • Destination
   Tanzania, Zanzibar
  • Indkvarteringsniveau
   GULD
  • Antal dage
   16
  • Antal nætter
   13
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark i løbet af aftenen mod Kilimanjaro lufthavnen i Tanzania, med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Dag 2
  Ankomst til Tanzania og kørsel til Tarangire National Park

  I ankommer til Tanzania først på morgenen, hvor I efter at have klaret indrejseformaliteterne bliver vi mødt af jeres private chaufførguide fra Tembo Safari, og jeres safarieventyr kan nu starte.

  I sætter kursen mod Tarangire National Park. Med Mount Kilimanjaro bag jer passerer I gennem frodige landskaber med kaffe- og the plantager, bananpalmer og smukke Jaccarandatræer før landskabet gradvist forandrer sig til afrikansk savanne med majestætiske gulbarkede Acasiatræer mellem små Masai landsbyer.

  I passerer forbi det eneste sted i verden, hvor den fantastiske, dybblå Tanzanit udvindes.

  Med jeres medbragte picnic frokost drager I med åbent safaritag på Game Drive i Tarangire National Park, som er berømt for sin kæmpe population af Savanne elefanter i en skøn forening med mægtige Baobab træer. Her finder I endvidere mere end 550 forskellige fuglearter, bl.a. den sjældne Ashy Starling.

  Efter dejlig frokost hérude i den fantastiske natur venter eventyret forude . . .

  Mange af os husker vores glade barndom, hvor vi brugte meget tid på at kravle i træer og drømme os til et lille hus héroppe under skyerne . . . nu er drømmen virkelighed hér på Tarangire Treetops. I flytter ind oppe i eet af de mægtige Baobab ell. Marula træer i et teltpalads på mere end 65 kvadratmeter, udstyret som i et eventyr med eksotisk dobbeltbruser og lokalt producerede, traditionelle møbler.

  En fantastisk middag venter ude under stjernehimmelen og I bliver eskorteret tilbage til jeres trætop palads ud på aftenen af Masaier, som passer på jer hele natten. I falder i søvn til lyden af den afrikanske savanne…

  Overnatning på Tarangire Treetops Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Safarikørsel i Tarangire National Park

  Efter dejlig morgenmad stiger I om bord i jeres specialbyggede 4WD Safari Land Cruiser, som jeres private chaufførguide har klargjort til en spændende heldagssafari. I begiver jer på opdagelse i Tarangire National Park med safaritaget åbent og på evigt udkig efter fantastiske oplevelser.

  Et landskab med en blanding af sump, savanne og gigantiske Baobabtræer møder jer, og et meget varieret dyreliv findes her, koncentreret langs Tarangire floden, som løber ned gennem Rift Valley. Her findes Eland , Oryx og Gerenuk og der er stor mulighed for at se Fischer´s Lovebird, en smuk lille papegøje, samt et spændende udvalg af store ørne.

  Efter picknic fortsætter I jeres Game Drive, og ud på eftermiddagen ankommer I, mættede af indtryk, retur til Tarangire Treetops, hvor I har mulighed for en svalende dukkert i poolen. Som aftenen falder på føres I til et smukt sted ude i den fantastiske afrikanske natur for at nyde en Sundowner. Efter denne dejlige oplevelse venter der jer en dejlig middag på Treetops.

  I nyder måske en stille drink i baren eller på jeres private terrasse oppe i jeres træ inden I går til ro, måske akkompagneret af Verreaux Ørneugles melankolske tuden i natten . . .

  Overnatning på Tarangire Treetops Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Fra Tarangire til Ngorongoro conservation area

  I står op til den fantastiske udsigt ud over Tarangire Plains hér højt oppe fra jeres luksustelt i trætoppen. Morgenmaden serveres i Main Lodge, som er bygget rundt om et mere end ettusinde år gammelt Baobabtræ.

  I må desværre forlade denne drømmeagtige Treetops Lodge og sætte ud på nye eventyr. I har nu retning mod Ngorongoro Conservation Area. På jeres vej passerer I over Rift Valley og videre op over Rift kanten gennem et frodigt og kuperet terræn for til sidst at dreje væk fra hovedvejen og søge ind på små jordveje. Sporet tager jer gennem enorme kaffeplantager og . . . lige foran jer stråler The Manor, Ngorongoro, en arkitektonisk afrikansk perle, en blanding af Cape og østafrikansk stil og med bjergtagende udsigt hér i bakkerne op mod det mægtige Ngorongoro Crater.

  Her i den ophøjede stilhed nyder I en udsøgt frokost og I har resten af dagen til afslapning i og omkring jeres Luksus Cottage indrettet som på et engelsk Manor . .

  Før middagen nyder I måske en drink i biblioteket i hovedbygningen. Alle rum i denne bygning emmer af afrikansk historie og man glemmer fuldstændigt tid og sted.

  Overnatning på The Manor at Ngorongoro med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Safarikørsel i Ngorongorokrateret

  I er nu klar til at begive jer op ad bakkerne mod eet af højdepunkterne på safarien, mægtige Ngorongoro Crater. Fra toppen af krateret møder jer et spektakulært syn af hele den verden, som spænder ca. 18 x 18 kilometer under en ubrudt kraterkant og 600 meter under jer. Velkommen til ” Verdens ottende vidunder ” og en spændende nedkørsel til en helt ny verden.

  Her er savanne, skovsavanne, sodasø, regnskov og sumpområder foruden et righoldigt dyreliv. Her finder I elefanter med verdens mægtigste stødtænder, og her er også mulighed for at spotte det sorte næsehorn.

  Efter en spændende og oplevelsesrig Game Drive spiser I jeres medbragte picnic her i denne eventyrlige verden. Hold øje med de sorte glenter, som er på udkig efter bytte i form af en del af jeres picnic . . . En fantastisk flyver, i øvrigt. I fortsætter jeres Game Drive for til sidst at begynde opstigningen mod kratertoppen.

  Ud på eftermiddagen når I jeres Manor og har tid til afslapning før dejlig middag igen kalder. På vej gennem parken op mod hovedbygningen har I chancer for at følge de mangefarvede Sunbirds og travle væverfugle, som bor hér i området.

  I nyder stilheden hér på The Manor en sidste gang . . .

  Overnatning på The Manor at Ngorongoro med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Fra Ngorongoro til Serengeti National Park

  Mætte efter en skøn morgenmad har I og jeres Land Cruiser kursen mod mægtige Serengeti. I fortsætter på ydersiden af krateret med kurs mod det mægtige Serengeti, og allerede hér møder I de første af savannens vilde dyr. Videre går det ud over det storslåede landskab, hvor tætheden af vilde dyr bliver større og større. I passerer Nabi Hill Gate og I øjner nu i horisonten det første kendetegn for Serengeti, nemlig de voldsomme Copjes, stensætninger, som er strøet på savannen med rund hånd.

  Efter en smuk og spændende safarikørsel mod Seronera area ændrer I kurs nordpå mod Grumeti River og jeres hjem for de næste 2 dage. I når Serengeti Migration Camp til sen frokost.

  Her i dette afsides beliggende, uberørte terræn finder I indbegrebet af en luksus telt camp, nabo til flodheste og andre eksotiske, vilde dyr.

  Efter frokost kører I Game Drive i terrænet omkring jeres Camp, eller I vælger at slappe af og nyde omgivelserne fra poolen, en drink i Loungen i ”Main House” eller på jeres private terrasse, som strækker sig rundt om jeres hyggeligt møblerede luksustelt.

  En særdeles udsøgt middag venter jer i restauranten eller under stjernerne, om vejret tillader det.

  Om natten er der skruet op for savannens lyde . . . løvernes brølen, hyænernes hylen . . .

  Overnatning på Serengeti Migration Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Safarikørsel i Serengeti National Park

  I dag drager I på opdagelse på det mægtige Serengeti.

  Navnet Serengeti stammer fra Maasai ordet Siringet, som betyder endeløse sletter. Imponerende 14.763 kvadratkilometer paradis for de vilde dyr,og naturligvis for jer, som er så privilegerede at opleve dette overflødighedshorn af vild natur. I skal på udkig efter alt det spændende, som findes her, bl.a. løver, leoparder, geparder, elefanter, hyæner, sjakaler, giraf,bøffel,gnu, impala,Thomson gazelle, ja, listen er næsten uendelig. Måske er I utrolig heldige at møde det udryddelsestruede sorte næsehorn, som også lever her.

  Efter denne safaridag trækker swimmingpoolen måske nok en gang inden aftensmaden nydes på fantastiske Serengeti Migration Camp.

  Overnatning på Serengeti Migration Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Safarikørsel og skift af camp i Serengti

  Efter dejlig morgenmad kører I Game Drive sydpå mod den centrale del af Serengeti med dens områder med store gulbarkede Acasie eller Feber træer, altid med chance for at spotte leoparden på én af grenene.

  I spotter nu i det fjerne én af de berømte Copjes ( klippeformationer ), nemlig Moru Copjes. I dette område finder I jeres næste hjem, som I når til frokost, hvis ikke I har valgt at medbringe Picnic Lunch og forlænge jeres Game Drive til hen på eftermiddagen.

  Pioneer Camp toner frem nedenfor et klippedrag og vi får en fornemmelse af storheden på denne Camp allerede på afstand.

  Overdådige, hyggeligt møblerede telte spredt rundt i landskabet med fantastisk udsigt ud over Serengeti. I Pioneer Camp´s hyggelige spisetelt serveres en udsøgt middag mens savannens nattelyde starter op . . .

  Overnatning på Serengeti Pioneer Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 9
  Safarikørsel i Serengeti National Park

  I begiver jer atter på safari på den mægtige savanne. I har, også i dag hele dagen til rådighed, og den medbragte frokost nydes et sted derude i den skønne natur. Der er rigeligt at spejde efter her på Serengeti. Rundt i dette mægtige økosystem bevæger sig gigantiske flokke af dyr, ca 1,3 million gnu, 200.000 zebra, 300.000 Thomson gazeller og, ikke at forglemme, de største hanløver i verden, nemlig Migrationsløverne, som følger de store dyreflokke og derfor altid er mætte. Ind imellem kan man møde to ell. tre brødre, der udgør en slagkraft, som kan slå alting ihjel . . . og som skaber kaos hos de løveflokke, der har deres faste territorier. Lion King er altid et fantastisk syn. Man glemmer det aldrig.

  Efter endnu en fantastisk dag fuld af oplevelser når vi Pioneer Camp ud på eftermiddagen. En stille drink nydes måske i udsigts Loungen højt til vejrs på klipperne eller foran vores luxustelt, mens vi betragter bevægelserne omkring os. Her ude i den vilde afrikanske natur er der altid et eller andet under opsejling . . .

  I nyder en dejlig middag i restauranten dækket af canvas og I suger indtrykkene til jer her dybt inde på mægtige Serengeti.

  Måske kommer løverne tæt på Campen i nat . . .

  Overnatning på Serengeti Pioneer Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 10
  Med fly direkte fra savannen til Zanzibar

  En ganske særlig morgen venter jer, nemlig – desværre – den sidste hér på Serengeti. I står måske op med solen, sætter jer ud foran jeres telt og nyder synet af busksavannen og de mange dyr, som bevæger sig rundt hér i morgengryet, mange af dem særdeles tæt på jer . . .

  I nyder morgenen i fulde drag, indtager et overdådigt morgenmåltid, pakker jeres Land Cruiser sammen med jeres chaufførguide og begiver jer ud på et spændende Game Drive tværs over de mægtige græssavanner, hvor den sjældne Saval kat jager og hvor hedehøgen og gøglerørnen flyver lavt . . . hvor hyænerne bader i de små vandpytter og hvor alting kan ske . . .

  I når Seronera Airstrip i den centrale del af Serengeti og forude venter en fantastisk flyvetur ud over mægtige Serengeti og direkte over på eksotiske Zanzibar.

  Ved ankomsten til Zanzibar, bliver I modtaget af jeres private chauffør. Fra lufthavnen køres I mod Zuri Zanzibar resort, som er beliggende på Zanzibars skønne Nordvestlige kyst hvor de bedste strande venter jer.

  I indkvarteres de kommende 5 nætter på det skønne Zuri resort.
  Kontakt os gerne hvis I ønsker alternative indkvarteringsforslag.

  Overnatning på Zuri Zanzibar resort med halvpension inkluderet.

  Dag 11-14
  Afslapning og badeferie på Zanzibar

  I har fire hele dage til rådighed på skønne Zanzibar, hvor I kan vælge at slappe og nyde de luksuriøse omgivelser og stranden.

  Zanzibar byder dog også på masser af udflugtsmuligheder, hvilket vi gerne hjælper jer med at arrangere.
  Der er blandt andet mulighed for at svømme med delfiner, fiske på åbent hav, eller hvad med at udforske nogle af de smukke koralrev med en snorkel – eller scuba dykkertur?

  Der er også mulighed for at tage på udflugt til en af Zanzibars mange krydderiplantager. Og har I endnu ikke fået stillet safarilysten helt, kan vi også varmt anbefale at tage på regnskovstur i Jozani Forest midt på øen. Her kan I blandt andet opleve den røde Colibus abe og mangrovesumpens mystik.

  Et besøg i Stonetown er et must. Zanzibar er fuld af spændende historie fra tiden med slavehandel og de store opdagelsesrejsende, som startede deres berømte ekspeditioner ud herfra.

  Overnatning på Zuri Zanzibar resort med halvpension inkluderet.

  Dag 15
  Hjemrejse fra Zanzibar

  I har den første del af dagen til rådighed på Zanzibar, inden I om eftermiddagen afhentes og køres til lufthavnen i Stone Town for jeres fly hjemover.

  Afrejse fra Zanzibar først på aftenen.

  Dag 16
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding et sted i Europa, ankommer I atter til Danmark med sindet fyldt af skønne oplevelser med safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar.

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program
  • Alle måltider inkluderet
  • Flyrejse fra Serengeti - Zanzibar
  • Transfer Zanzibar lufthavn - Zuri resort t/r
  • 5 x overnatninger på Zuri Zanzibar inkl. halvpension
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Tanzania (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Februar69.99568.19566.295
  Marts72.99567.29565.295
  April - Maj58.99553.19551.295
  Juni73.99568.19566.295
  Juli - Oktober77.99572.19570.295
  November -December72.99567.29565.295
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by