Location


Kenya

Det perfekte safariland med Afrikas største koncentration af vilde dyr…

KENYA Safari: Safari som en rejse
Ordet ’safari’ betyder ’at rejse’ – altså Safari Kenya betyder at rejse til Kenya, og Kenya indbyder med sit behagelige klima til fantastiske rejseoplevelser. De meget forskellige og fantastiske naturscenerier samt ægte safari-stemning er kendetegnet for Kenya, hvor man finder et utrolig rigt dyreliv. De mange nationalparker byder desuden på fantastiske safarioplevelser i særklasse – også i Kenyas hovedstad Nairobi kan man opleve ægte safari i Nairobi Nationalpark.

Safari rejser i Kenya med nationalparker
Hver nationalpark har sit særkende – den største og mest kendte er Masai Mara, som med sine enorme sletter og savannen med de karakteristiske akacietræer er den mest dyrerige i verden, opfylder enhver drøm om safari. Masai Mara er også kendt for dramaet, som hvert år udspiller sig ved Mara floden, når tusindvis af gnuer skal krydse floden under deres vandring kaldet ’The Great Migration’. Ved floden holder krokodiller og flodheste til, og de fleste af savannens dyr – giraf, leopard, elefant, vortesvin, løve, zebra, bøffel, næsehorn, gazelle, gepard og mange flere, kan man opleve komme til floden for at finde et af de mange vandhuller for at drikke. Der er stor mulighed for at opleve The Big Five – leopard, elefant, bøffel, løve og næsehorn på safari. På Masai Mara kan vi også opleve de smukke og stolte masaier, som lever med deres kvæg på savannen.

Rejs på safari i Kenya og se det smukke dyreliv
Også Rift Valley søerne Lake Naivasha og Lake Nakuru har et spændende dyreliv. Lake Naivasha er en ferskvandssø med mere end tusinde flodheste og halvøen Cresent Island, hvor flere scener af storfilmen om Karen Blixen, ’Mit Afrika’ (Out of Africa) med Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne blev indspillet. Lake Nakuru er en sodasø og kendt for sine tusindvis af lyserøde flamingoer og masser af næsehorn. Over savanne og langstrakte sletter knejser Afrikas næsthøjeste bjerg Mount Kenya – centralt i Kenya og lige syd for Ækvator.

I Amboseli nationalpark kan vi på safari opleve gigantiske flokke af elefanter og samtidig har vi udsigt til majestætiske Kilimanjaro Afrikas højeste bjerg, beliggende i Tanzania. Også det sorte næsehorn samt et utal af forskellige fugle, f.eks. den imponerende, kæmpestore Martial Eagle kan opleves på safari i Amboseli.

Viser alle 9 resultater

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US