Grade

SØLV

Indkvartering

Lodges & Luksustelte

Transport

4x4 Toyota Landcruiser

Fra 19.195 kr.

Rejs med på denne fotosafari i Masai Mara, som nok er et af verdens absolut bedste safariområder. Her får I god tid til at få de helt rigtige safaribilleder med hjem, og bor tilmed på to forskellige safariindkvarteringssteder i Masai Mara hvilket sikrer at I kan komme godt rundt i hele området uanset hvor dyrene befinder sig.

I starter rejsen med en overnatning på det historiske Sarova Stanley hotel ved ankomsten til Nairobi. Fra Nairobi fortsætter I til Masai Mara hvor I har de første fire nætter på den dejlige Sarova Mara game camp som har en fantastisk og central beliggenhed i midt i Masai Mara. Afslutningsvist har I tre nætter på den luksuriøse Serena Mara Camp som er beliggende i det vildtrige Mara Triangle.

Denne rejse kan naturligvis forlænges med ekstra safari eller måske en badeferie på Kenyakysten, Zanzibar eller måske Seychellerne. Kontakt os gerne for mulighederne.

 • Kategori
 • Destination
 • Indkvarteringsniveau
 • Antal dage
  10
 • Antal nætter
  8
 • Indkvartering
  Lodges & Luksustelte
 • Transport
  4x4 Toyota Landcruiser
Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
Dag 1
Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark i løbet af dagen med en mellemlanding i Nairobi undervejs.
Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet i den oversøiske flyvning.

Dag 2
Ankomst til Nairobi og kørsel til Masai Mara

I ankommer først på morgenen til Nairobi, hvor I efter at have klaret jeres indrejseformaliteter bliver mødt af jeres private engelsktalende chaufførguide, og I sætter jer nu til rette i Tembo’s specialbyggede 4-hjulstrukne safaribil, og safarieventyret kan nu begynde.

Jeres mål for dagen er Sarova Mara Game Camp, som er beliggende I Masai Mara, og som I når frem til omkring frokosttid.

Ud på eftermiddagen kører I jeres første Game Drive . Allerede på vej til jeres Camp har I dannet jer et billede af, hvad der venter jer, men nu går turen dybere ud på første del af den fantastiske savanne, Posee Plains, hvor store oplevelser venter.

I er hjemme på Sarova Mara Game Camp frem mod solnedgang og I kan måske lige nå at nyde en enkelt Gin Tonic ved bålet inden dejlig aftensmad venter på campen.

Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 3
Safarikørsel i Masai Mara

Efter dejlig morgenmad på jeres Camp drager I, med pakket picnic frokost ud på den evige søgen efter action. Jeres mål for i dag kan være Meta Plains, som strækker sig mod syd ned mod Sand River. Hér i området er I som regel ret alene, da terrænet de fleste steder kræver Land Cruisers med 4-hjulstræk rundt mellem de spændende Copjes ( stenformationer ), som ikke findes andre steder i Mara.

Den store dyrevandring med de massive flokke af Gnu, Zebra og Impala passerer ofte forbi hér ( ca. juli - okt.). Én ting er sikkert, her plejer at være løver.

Jeres chaufførguide finder et passende sted for jeres frokost ude i denne fantastiske natur, måske på én af stenformationerne, som grundigt tjekkes af, inden I stiger ud af jeres safaribil.

I er retur på jeres camp sidst på eftermiddagen, mætte af indtryk. I når lige at nyde roen i Campen, inden baren frister med spændende drinks akkompagneret af nattens lyde. Jeres safari er kun lige begyndt…

Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 4
Safarikørsel i Masai Mara

I har en endnu en dag hvor I kan vælge mellem at tage på morgen og eftermiddagssafari, eller måske på endnu en heldagssafari. Kursen kan eksempelvis sættes mod den berømte Mara River på den evige jagt efter de massive flokke af Gnu og Zebra, som skal krydse floden. Et drama uden lige . . . I Mara River findes de største Nilkrokodiller i Afrika. Disse snu kæmper kan blive mere end 100 år gamle og er uhyggelige dræbermaskiner.

I passerer ud over Paradise Plain,  et ideelt sted for geparder, og ned mod Classic Crossing. Måske er I heldige at opleve i ti tusindvis af Gnuer krydse floden denne dag.

Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 5
Safarikørsel i Masai Mara

På denne Mara Explorer Safari er I  så privilegerede at have masser af tid til at udforske mægtige Masai Mara. En god afveksling mellem heldagssafari, tidlig morgen safari og eftermiddags – aften safari gør jeres safari helt speciel.

I dag kan jeres mål eksempelvis være Borrungat Plain og Double Crossing. I er på konstant udkig efter de vilde dyr. Hér i området finder I måske store flokke af elefanter, som holder sig lidt på afstand af de store Gnu flokke.

I når ud på Musiara Plains på udkig efter den store Bila Shaka Pride af løver, som huserer hér tæt på Governor´s Camp, hvor BBC med Jonathan Scott og hans store TV hold er aktive på visse tider på året.

I er lige der, hvor tingene sker . . .

Hjemme på campen igen nyder I måske en enkelt Gin Tonic inden aftensmaden kalder.
Måske I hører Verreaux Eagle Owl tude i de store træer omkring jer.

I nyder den sidste aften hér på Sarova Mara Game Camp.

Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

Dag 6
Safarikørsel i Masai Mara og skift af indkvarteringssted

I dag forlader I Sarova Mara Game Camp og sætter kursen mod en helt anden del af Masai Mara, nemlig Mara Triangle. I kører game drive undervejs, passerer forbi Roan Hill, stedet hvor den sidste Roan antilope blev spottet for mange år siden, passerer Mara River på Purungat Bridge og når jeres nye hjem i tide til en sen frokost. 

I bor nu på Mara Serena Safari Lodge med en fantastisk udsigt ud over Mara River. I kan fra baren overvåge gnuernes bevægelser, og det kan være meget nyttigt, da I efter frokost igen sidder i jeres safaribil og begiver jer ned langs floden på jagt efter action!

I er retur på Mara Serena Safari Lodge igen sidst på dagen.

Overnatning på Mara Serena Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

Dag 7
Safarikørsel i Masai Mara

I starter meget tidligt ud på savannen hér i Mara Triangle, og nu skal dette unikke område udforskes. Hér er altid noget at se. I vil bestemt prøve at finde det sjældne Sorte Næsehorn og I får virkelig brug for jeres 4-hjulstrukne Land Cruiser i det krævende og fascinerende landskab. I kører måske langs med Mara floden eller ind under Olololo Escarpment, kanten af Masai Mara mod vest i retning af Lake Victoria. I kører bestemt også et Game Drive ned til den Tanzaniske grænse.

I er atter retur på Mara Serena Safari Lodge sidst på eftermiddagen.

Overnatning på Mara Serena Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

Dag 8
Safarikørsel i Masai Mara

Endnu en spændende dag venter jer. I kan i dag undersøge området vest for jeres Lodge. Eluai og Kurao plains, som strækker sig hele vejen ned mod Serengeti i Tanzania er særdeles spændende for Game Drive, som alle de andre områder. I ved aldrig, hvad der venter jer. Én ting er sikkert, det er aldrig kedeligt at Cruise rundt I mægtige Masai Mara.

I korridoren ned mod Serengeti møder I måske store dele af den store vandring. I vil forsøge én af dagene at manøvrere jer ind midt mellem de massive flokke af Gnu og Zebraer, og I har på denne safari tiden til at følge flokkene og opleve, hvad der sker rundt om dette helt unikke naturfænomen, The Great Migration bestående af i alt ca. 2,5 million Gnu, Zebra Grants og Thomson´s Gazeller, som hvert eneste år beskriver storcirklen mellem Serengeti - Ndutu, Tanzania og Masai Mara, Kenya . . . og I befinder jer, med lidt held, nøjagtigt hér på det rette tidspunkt.

Overnatning på Mara Serena Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

Dag 9
Kørsel fra Masai Mara til Nairobi og hjemrejse

I dag siger I farvel til mægtige Masai Mara. I medbringer picnic frokost, så I ikke behøver stresse retur til Nairobi. I kan nå endnu et oplevelsesrigt game drive.

Sidst på eftermiddagen ankommer I til Nairobi, hvor I nyder tidlig aftensmad på Karens Coffee Garden, hvorefter der køres til lufthavnen i Nairobi.

Trætte men fyldt op med en masse dejlige safariminder og naturligvis, unikke pletskud flyver I atter retur mod hjemlige himmelstrøg sidst på aftenen.

Rejsen kan naturligvis også forlænges med badeferie på Kenyakysten, Zanzibar eller Seychellerne.

Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på jeres drømmerejse.

Dag 10
Ankomst til Danmark

Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark først på dagen.

Fakta om rejsen

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse på økonomiklasse t/r
 • Alle lufthavnsskatter & afgifter
 • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
 • Safariindkvartering i henhold til program
 • Alle måltider
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Adgang til 24-timers nødtelefon

 

Rejsen inkluderer ikke

 • Drikkevarer & drikkepenge
 • Rejse & afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
 • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari i Masai Mara
 

PRISER

----------------------

På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

 
Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
Januar - Marts24.49522.49521.795
April - Maj21.99519.89519.195
Juni22.99520.99520.295
Juli - September32.39530.29529.595
Oktober27.49525.39524.695
November - December23.39521.39520.695
*Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.

Bestil et tilbud

----------------------
Bestil et tilbud på denne rejse

  Find Map

  Kontakt os

  Tembo Travel Group ApS
  Albækvej 48
  7400 Herning

  Telefon: 70 60 38 38
  Email: salg@tembo-safari.dk

  Vores rejsebetingelser
  Praktiske informationer

   

   

  Åbningstider


  Mandag til torsdag 09:00 - 17:00
  Fredag 09:00 - 15:00
  Lørdag Lukket
  Søndag Lukket

  Vi er medlem af

  Spørgsmål?

  Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.   © Copyright Tembo safari
   BESTIL TILBUD

   We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

    X
    CONTACT US