Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  GULD

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 45.995 kr.

  På denne luksus safari har vi udvalgt nogle af de dejligste indkvarteringssteder i Kenya, uden at gå på kompromis med autentiteten eller beliggenheden! I kommer til at opleve de bedste safariområder, og tiden udnyttes bedst muligt ved at flyve på de lange distancer, og dermed spares der mange timers transporttid.

  Ved ankomsten til Nairobi om aftenen bliver I indkvarteret på det luksuriøse og historiske Sarova Stanley, som både har huset berømtheder som Ernst Hemmingway, Rosevelt og vores egen Karen Blixen.

  Fra Nairobi går turen nordpå med et mindre propelfly til Samburu, som er et semiørken området som byder på sublim safari, og et meget unikt dyreliv som kun findes netop her! I skal bo på et af Samburus bedste indkvarteringssteder – Elephant Bedroom camp, som bliver jeres komfortable base under opholdet i Samburu.

  Fra Samburu går turen nu i safaribil ned mod Rift Valley søen Lake Nakuru, hvor I blandt andet skal opleve de mange flamingoer samt det rigtig gode dyreliv i selve parken. Indkvarteringen foregår på den dejligt Mbweha Camp som byder på masser af komfort.

  Sidste stop på rejsen bliver Masai Mara, som utvivlsomt er et af verdens absolut bedste safariområder hvor I kan forvente nogle skønne safarioplevelser. Indkvarteringen foregår på den luksuriøse Tipilikwani Luxury Tented Camp, som har en perfekt beliggenhed i parken.

  Under opholdet i Masai Mara er der også inkluderet den helt unikke oplevelse med ballonsafari over savannen, hvor ballonskipperen med øvet hånd viser jer det enestående dyreliv fra oven. Ballonsafarien afsluttes på fornem maner med både champagne og en overdådig morgenmad midt på savannen! Man kan næppe ønske sig en smukkere afslutning på et helt igennem fantastisk safarieventyr!

  Rejsen afsluttes med en skøn badeferie på Kenyakysten hvor I naturligvis flyver direkte fra savannen, og dermed sparer over 8 timers transporttid. Under på opholdet på Kenyakysten skal I bo på The Sands at Nomad, som er et af de bedste boutique hoteller på Diani Beach, og med en perfekt beliggenhed på det bedste strandstykke!

  Rejsen kan naturligvis skræddersyes helt efter jeres ønsker f.eks. med flere safariområder, dage eller hvad I måtte ønske. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

   

   

   

   

  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark og ankomst til Nairobi

  I flyver fra Danmark om morgenen med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet i den oversøiske flyvning.

  Ankomst til Nairobi sidst på aftenen hvor I efter at have klaret indrejseformaliteterne bliver mødt af jeres private engelsktalende chaufførguide, hvor I vil få serveret en forfriskende fugtig serviet og boblende champagne. Fra lufthavnen køres I til det historiske Sarova Stanley Hotel, hvor I indkvarteres for natten.

  Sarova Stanley har huset mange berømtheder gennem tiden fra hele verdenen. Heriblandt vores egen Karen Blixen, Ernst Hemmingway og Rosevelt. Desuden finder man også den berømte Torn Tree Cafe, hvor det siden år 1902 har været muligt at hænge beskeder op til andre. Karen Blixen benyttede blandt andet mulighederne til at hænge beskeder op til sin elskede Denys Finch Hatton.

  Overnatning på Sarova Stanley Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 2
  Med fly fra Nairobi til Samburu

  I har god tid til at nyde morgenmaden på hotellet, inden I køres til den lille indenrigslufthavn Nairobi Wilson, hvor I skal ud på en meget scenerisk flyvetur til semi ørkenen i Samburu. På flyveturen passerer I tæt forbi afrikas næsthøjeste bjerg, Mount Kenya og I passerer hen over Kenyas spisekammer, grønt og frodigt, videre forbi Aberdare og endelig hen over Lewa Downs, før I spotter Masaiernes hellige bjerge i det fjerne  og Ewaso Ngiro, Den Brune Flod, hvor I skal bo ved bredden på berømte Elephant Bedroom Camp, en perle af en Luksus Tented Camp med store rummelige, møblerede telte og helt uden indhegning.

  I kører Game Drive med jeres private chaufførguide, i den specialbyggede 4-hjulstrukne safari LandCruiser hér i Samburu/Buffalo Springs og efter endt Game Drive venter jer gourmetoplevelser i særklasse.

  Overnatning på Elepant Bedroom Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Safarikørsel i Samburu

  I kører ud på game drive meget tidligt om morgenen, hvor I kan være heldige at opleve de specielle ” Samburu Big Five”, netgiraf, oryx, somali struds, grevy zebra, og giraf antilope. Tidligt om morgenen kan man se de store flokke af elefanter komme ned fra bjergene på deres vej til floden.

  I kommer hjem til velfortjent morgenmad og dejlig afslapning hér lige ned til Den Brune Flod.

  Efter en treretters frokost slapper I af i den åbne telt Lounge eller i den lille plunge pool på den private træterrasse foran jeres telt, hvor I nyder udsigten og dyrelivet ved ”Den brune Flod”.

  Dagligt kommer elefanterne ind i Campen og besøger jer. I guides af campens vagter til enten at blive og forholde os helt roligt, eller at søge ind i den åbne telt Lounge, hvor I på ganske tæt hold kan nyde disse kæmpers besøg. Den største af dem alle, en gigantisk hanelefant med mægtige stødtænder, og har af de lokale fået kælenavnet Obama.

  Om eftermiddagen kan I krydse floden og kommer til Buffalo Springs. Her er der også gode chancer for at finde leoparden, det sværeste af alle dyr at spotte.

  Om aftenen venter måske en GinTonic i den åbne bar midt ude i den afrikanske Bush og nattelydene sætter langsomt ind.

  Om aftenen serveres en skøn 4 retters Candlelight-Gourmet middag.

  Overnatning på Elephant Bedroom Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Fra Samburu til Nakuru Nationalpark via Thompson falls

  I forlader Samburu og Elephant Bedroom og kører  sydpå med Mount Kenya på jeres venstre hånd. I gør et kort stop ved vandfaldet Thomson Falls, der er 73 meter højt, opkaldt efter opdagelsesrejsende Josef Thomson. I fortsætter ned i Rift Valley, som er en forsænkning, en kæmpe kløft der strækker sig fra det nordlige Syrien til Mozambique. Her har der, indtil for 100 år siden, været voldsom vulkansk aktivitet.

  I ankommer til sen frokost i Mbweha Camp, Lake Nakuru, beliggende op mod den sydlige del af nationalparken. Herfra kan I nyde udsigten over Eburu og Mau områderne. Sidst på eftermiddagen er I på en spændende Bush Walk i området og før solnedgang starter I på et  aften Game Drive hvor I oplever de afrikanske nataktive dyr overtage Bushen.

  I nyder herefter en velfortjent middag på campen akkompagneret af de afrikanske nattelyde.

  Overnatning på Mbweha Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Safarikørsel i Lake Nakuru nationalpark

  Efter dejlig morgenmad kører I på  heldagssafari i Nakuru National Park med pakket Picnic Lunch. Helt utroligt at opleve sollyset komme ned på søen. Her om morgenen er det jo ofte, at de rigtig spændende ting foregår. Måske ser vi hyænerne løbe ude i vandet for at fange en flamingo. Eller vi finder løverne med fangst fra natten, i fuld gang med at spise. 

  Midt på dagen nyder I jeres overdådige picnic lunch et sted hérude i den fascinerende natur.

  Måske går I en tur langs søbredden. Fantastisk at høre de mange flamingoer filtrere vandet for at få deres føde. Her i bushen og acasieskovene omkring søen kan I opleve hvide og sorte næsehorn, leoparder, løver, bøfler og Rothchild giraffer.Ii kører game drive til hen på eftermiddagen.

  Resten af dagen kan I slappe af og nyde omgivelserne hér i Campen. I når måske en drink i baren ved ildstedet inden en dejlig middag på campen.

  Overnatning på Mbweha Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Fra Lake Nakuru til Masai Mara

  I har nu kursen sat mod mægtige Masai Mara, Verdens mest dyrerige område.I kører i Rift Valley til at begynde med. Herefter forandrer landskabet sig meget. I kører nu i Masai land, og I ankommer til jeres dejlige luksus teltcamp, Tipilikwani Luxury Tented Camp til sen frokost.

  I skal bo her de næste 3 nætter. I bor i store, møblerede luksustelte. Alle telte har rigtige senge, trægulv, bad og toilet, samt en stor, privat terrasse, hvor I kan sidde og nyde livet. Fantastisk at bo på denne måde ude i Bushen. I får fornøjelse af alle nattens lyde og dufte. Forestil Jer duften af duggen og lyden af løvens brølen. Her er dejligt at være.

  I kører, efter en dejlig frokost, Game Drive helt frem mod solnedgang i mægtige Masai Mara og efter I er retur hjemme på Campen kan I lige nå at inhalere den afrikanske nattestemning, måske mens I nyder en stille drink og bearbejder dagens mange fantastiske indtryk.

  En gourmet middag venter her midt i skønne Masai Mara.

  Overnatning på Tipilikwani Luxury Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Safarikørsel i Masai Mara

  De næste to dage skal I opleve Masai Mara`s mange facetter. Masai Mara er en del af Serengeti Økosystemet, et kæmpe område hvor dyrene bevæger sig frit. Her er alt fra den mindste fugl til elefanter, løver, geparder, masai giraffer, zebraer, leopard, sjakal, hyæner, Thomson og Grants gazeller, vortesvin, flodheste, krokodiller, topi, og hvis I er rigtig heldige det sorte næsehorn, og meget meget mere. Et besøg hos masaierne er et must. (Koster ca. 30 USD pr. person og betales direkte til Masaierne). Ved manyattaen oplever I som regel dans, sang og besøg i én af hytterne. Ofte stiller kvinderne små boder op, hvor de sælger noget af deres håndarbejde. Husk, de forventer at ”prutte” om prisen. 

  I kører på heldagssafari, og I medbringer overdådig picnic og kan derved komme længere væk fra Campen end ellers. I kører for eksempel til Mara floden, hvor I kan opleve de berygtede kæmpekrokodiller, der blot ligger og venter på, om noget mad skal komme forbi.

  Inden I nyder jeres dejlige gourmet middag får I mulighed for at plante et træ i Bushen omkring Tipilikwani i den skandinaviske Tembo Safari skov, enten Acasia- eller Crouton træer.

  Overnatning på Tipilikwani Luxury Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Ballonsafari og safarikørsel i Masai Mara

  Dagen starter meget tidligt med en helt fantastisk oplevelse, nemlig ballonsafari. Her skal I svæve lavt hen over savannen i morgensolen i ca. 45 – 60 minutter, hvorefter I lander ude på den mægtige savanne, hvor der bliver dækket op, kokkene laver morgenmad med friskbagt brød, omelet , bacon og meget mere. Hele herligheden inkluderer naturligvis også champagne, som fejring for en vellykket ballonfærd. 

  Efter en fantastisk ballonsafari hentes I af jeres chaufførguide og køres enten retur til campen for afslapning inden I om eftermiddagen endnu engang skal på safari, eller I kan vælge at køre videre ud på safari i Masai Mara.
  I juli måned ankommer ”vandringen” som består af ca. 250.000 zebraer, 1.2 million gnuer og masser af Thomson gazeller. Alle disse dyr vandrer hele livet i en stor cirkel i Serengeti systemet. Vandringen er normalt at finde I Masai Mara fra juli og frem til sidst i oktober. Det er under denne vandring at dyrene krydser Mara floden og det kendte drama opstår, hvor de store krokodiller ofte slår til. Hele året er Masai Mara et fantastisk sted at besøge. Her er altid masser af dyr. Nogle dyr trækker lidt væk, mens de mange dyr fra vandringen er her. Det gælder f.eks. elefanterne. I januar og februar er græsset stadig kort, og det er meget nemt at spotte dyrene. Mange dyrebørn kommer til verden i starten af marts, lige før græsset begynder at gro igen. 

  Inden middagen serveres, er der mulighed for et rørende skolebesøg på den Tembo Safaris støttede Masai skole.

  Overnatning på Tipilikwani Luxury Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 9
  Med fly fra Masai Mara direkte til Kenyakysten

  Efter nogle fantastiske safaridage med oplevelser i safariens mekka, Masai Mara, er det nu tid til at sige farvel til dette fantastiske safariområde. Efter morgenmaden venter en sidste safarikørsel i Masai Mara efterfulgt af frokost på campen.

  Om eftermiddagen flyver I på godt 2 timer direkte fra Masai Mara til Ukunda Airstrip på Kenyakysten. Ved ankomsten til Ukunda bliver I mødt af en repræsentant fra The Sands At Nomad, som sørger for jeres transfer til denne skønne perle, som er beliggende blot 10 minutters kørsel fra airstrippen og er beliggende på en af de absolut bedste sandstrande på Kenyakysten.

  Hotellet bliver jeres base for de kommende fire nætter, og er et skønt mindre boutique hotel med blot 37 værelser, som alle er indrettet i individuel stil og sit eget særegent udtryk. Nyd hotellets fredfyldte omgivelser og tag en dukkert i den 5 meter dybe pool. Måltiderne nyder I på hotellets restaurant som er beliggende med en skøn udsigt, og byder på et af Kenyakystens nok bedste køkkener hvor I kan vælge mellem et bredt udvalg af lækre alacarte retter. The Sands at Nomad er ikke uden grund et af vores foretrukne hoteller hos Tembo Safari!

  Overnatning på The Sands at Nomad i Ocean View værelse med alle måltider inkluderet.

  Dag 10-12
  Badeferie og afslapning på Kenyakysten

  I har tre hele dage til ren afslapning ved det varme Indiske Ocean, hvor I har tid til at fordøje de mange fantastiske natur og safari-oplevelser, og hvilket bedre sted end på Kenyakystens bedste strand?

  Brug tiden på at slappe af på stranden, og nyde den gode service på hotellet, eller benyt jer af nogle af de mange vandbaserede aktiviteter som også tilbydes på Kenyakysten.

  Ønsker I lidt kultur under jeres ophold kan vi også varmt anbefale at tilkøbe en halvdagstur til havnebyen Mombasa, som er en by der gemmer på et væld af spændende oplevelser og er inspireret af en blanding af Indisk, Arabisk og Afrikansk kultur.

  Af attraktioner i Mombasa kan vil anbefale at besøge:

  Det lokale krydderimarked hvor der venter jer en anderledes sanseoplevelse.

  Fort Jesus som er et Portugesisk fort bygget i år 1593 og er på listen over UNESCO’s liste over verdenskultlurarv.

  Wood carving fabrik - under jeres rejse rundt I kenya vil I støde på mange flotte håndlavede træfigurer. På denne “fabrik” kan I gå rundt mellem mange af de lokale håndværkere og se hvordan disse flotte figurer produceres og der er naturligvis også mulighed for at købe figurer eller masker med hjem!

  Overnatning på The Sands at Nomad i Ocean View værelse med alle måltider inkluderet.

  Dag 13
  Hjemrejse fra Kenyakysten

  I har den første del af dagen til rådighed på Diani Beach, hvor I kan benytte jer af hotellets faciliteter inden I først på eftermiddagen hentes og køres til lufthavnen i Mombasa, for jeres fly hjem mod Danmark som afgår om aftenen.

  Dag 14
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark først på dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Transfer Nairobi lufthavn - The Sarova Stanley Hotel
  • 1x overnatning på The Sarova Stanley Hotel inkl. morgenmad
  • Fly fra Nairobi - Samburu
  • 2x overnatninger på Elepant Bedroom Camp inkl. alle måltider og drikkevarer
  • 2x overnatninger på Mbweha Camp inkl. alle måltider og drikkevarer
  • 3x overnatninger på Tipilikwani Luxury Tented Camp inkl. alle måltider og drikkevarer
  • Ballonsafari i Masai Mara
  • Alle safariaktiviteter som beskrevet i program
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Fly fra Masai Mara - Ukunda
  • Transfer fra Ukunda airstrip - The Sands At Nomad
  • 4x overnatninger på The Sands At Nomad i oceanview værelse inkl. alle måltider
  • Transfer fra The Sands At Nomad - Mombasa lufthavn
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter som ikke er nævnt i program
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Marts56.79551.99550.395
  April - Juni51.79547.49545.995
  Juli - September65.49559.69557.795
  Oktober64.59558.79556.795
  November - December56.79551.99550.395
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.

  Bestil et tilbud

  ----------------------
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Find Map

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by