Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 23.395 kr.

  På denne skønne safari rejse som byder på oplevelser for hele familien, kommer I til at opleve nogle af Kenyas bedste nationalparker og største attraktioner. Naturligvis med komfortabel indkvartering og den helt rigtige beliggenhed i alle områder som besøges!

  Ved ankomsten til Nairobi sættes kursen direkte sydover mod Amboseli, hvor I skal køre safari for foden af Kilimanjaro. Smukkere safariomgivelser finder man næppe!

  I fortsætter rejsen mod rift valley søerne hvor første stop er sodasøen Lake Nakuru nationalpark som især er kendt for sine mange flamingoer. Men I skal naturligvis også på safari i parken, som byder på en rigt dyreliv inklusive både det sorte og hvide næsehorn. I besøger også nabosøen Lake Naivasha, hvor der venter et rigt fugleliv samt sejltur blandt de mange flodheste der bebor søen.

  Sidste stop på rejsen er naturligvis rovdyrenes paradis Masai Mara hvor I har masser af tid til safarikørsel. Masai Mara er uden tvivl et af verdens absolut bedste safariområder, og der venter jer helt sikkert masser af safarioplevelser i denne skønne park.

  Rejsen afsluttes selvfølgelig med et besøg på Karen Blixens Farm, som i dag er omdannet til et spændende museum.

  Rejsen kan nemt skræddersyes efter jeres ønske f.eks. med ekstra safaridage eller måske en badeferie forlængelse på Kenyakysten, Zanzibar eller Seychellerne. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på lige netop jeres ønsker.

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Kenya
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   10
  • Antal nætter
   7
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark sidst på eftermiddagen med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Alle måltider er naturligvis på den oversøiske rejse.

  Dag 2
  Ankomst til Nairobi og kørsel til Amboseli

  Ankomst til Nairobi fra morgenstunden, hvor I efter at have passeret pas og visumkontrollen, bliver mødt af jeres private engelsktalende chaufførguide. Bagagen bliver pakket i Tembo Safari´s specialbyggede 4-hjulstrukne safari Land Cruiser, og I er nu klar til at begynde jeres safarieventyr.

  I sætter kursen fra Nairobi direkte mod Amboseli, som er beliggende tæt på grænsen til Tanzania og med udsigt til fantastiske Kilimanjaro.

  I er fremme ved jeres Lodge for de næste to dage i tide til frokost, og allerede hen på eftermiddagen er I klar i safaribilen med taget åbent og klar til at køre på game drive ude mellem alle de spændende vilde dyr, som findes her.

  Amboseli er en fantastisk blanding af vådområder og semi-ørken, og her findes gigantiske flokke af elefanter, som om dagen nyder det saftige græs i sumpområderne for så sidst på dagen at søge mod højt terræn for at hvile.

  Hvis heldet er med jer oplever I det eventyrlige syn af elefanter i solnedgangen og med Kilimanjaro som malerisk baggrund.

  Overnatning på Ol Tukai Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Safarikørsel i Amboseli

  I står op med solen og er klar til nye oplevelser her i Amboseli.

  I dag begynder " jagten " for alvor måske efter Amboselis løver og flodheste. I er også på udkig efter elefantflokkene og alle de spændende antilopearter, som findes her, for eks. Gerenuk, girafgazellen med den ekstremt lange hals.

  Her er også et flot opbud af spændende fugle. Måske oplever I den imponerende, kæmpestore Martial Eagle, den mægtigste ørn i Afrika, som er i stand til at jage små antilope kid.

  Ja, I kan faktisk være heldige at se forskellige farvestrålende papegøjer flyve forbi og iagttage jer.

  I kører i dag både morgen og eftermiddags-aften safari og I søger måske op i terrænet for at opleve den storslåede udsigt over Amboseli og Kilimanjaro, inden I når frem til jeres Lodge til dejlig aftensmad.

  En Gin Tonic indtages måske i den hyggelige bar mens natten sænker sig over den fantastiske afrikanske natur, og nattens lyde tager over. og løverne brøler i det fjerne.

  Overnatning på Ol Tukai Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Fra Amboseli til Nakuru Nationalpark

  I forlader nu Amboseli og sætter kursen mod  Rift Valley, som er en forsænkning, en kæmpe kløft der strækker sig fra det nordlige Syrien til Mozambique. Her har der, indtil for 100 år siden, været voldsom vulkansk aktivitet. 

  I skal ind i Nakuru National Park, hvor I skal opleve Nakuru søen der er dannet i bunden af et gammelt krater. Søen er en sodasø, som er kendt for sine 100.000 vis af lyserøde flamingoer. Et fantastisk syn med en nærmest lyserød sø. I nyder jeres frokost undervejs og ankommer til  Sarova Lion Hill, der er beliggende inde i nationalparken, hen på eftermiddagen, med safarikørsel undervejs i Nakuru National Park. Fra Lodgen kan I nyde udsigten over dele af Nakuru søen. I kører ned til søen på jeres eftermiddags game drive. Måske går I en tur langs søbredden. Fantastisk at høre de mange flamingoer filtrere vandet for at få deres føde. Her kan I Lake Nakuru kan I desuden opleve både det hvide og sorte næsehorn, leoparder, løver, bøfler og Rotchild giraffer. I kører game drive til solnedgang.

  Overnatning på Sarova Lion Hill Game lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Fra Nakuru Nationalpark til Lake Naivasha

  I kører på et tidligt morgen game drive i Nakuru. Helt utroligt at opleve sollyset komme ned på søen. Her om morgenen er det jo ofte, at de rigtig spændende ting foregår. Måske ser I hyænerne løbe ude i vandet for at fange en flamingo. Eller I finder løverne med fangst fra natten, i fuld gang med at spise. I kommer tilbage til velfortjent morgenmad. Herefter fortsætter I videre til Naivasha, en af ferskvandssøerne i Rift Valley, kendt for sine mange flodheste. I skal bo på Naivasha Sopa Lodge, beliggende i en skøn park, med dejlige store værelser. Når det bliver mørkt, kommer flodhestene helt op til jeres hytter for at græsse. 

  Efter frokost skal I ud at sejle en tur på søen blandt de mange flodheste. Skønt at sidde i båden og passere forbi de mægtige dyr. Ofte oplever I den afrikanske flodørn, der minder meget om vores fiskeørn. Også store flokke af pelikaner fisker ivrigt her på søen. I lægger til på Crescent Island. I skal gå en guidet tur blandt savannens dyr, gnu, gazeller , giraf, impala, vandbuk og dik-dik. Her blev mange af scenerne til filmen” Mit Afrika” optaget. Her er ingen farlige dyr. Turen ender inde blandt de mægtige Gulbarkede akacie træer, hvor jeres safaribil venter. I bliver kørt tilbage til Naivasha Sopa Lodge. Her kan I nyde den dejlige pool eller udsigten fra jeres skønne værelse. Aftensmaden nydes i den spændende restaurant med udsyn til parken, måske flodhestene græsser på plænen lige udenfor.

  Overnatning på Lake Naivasha Sopa Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Fra Lake Naivasha til Masai Mara

  I forlader Naivasha. I dag skal I køre til mægtige Masai Mara. I kører i Rift Valley den første times tid. Herefter forandrer landskabet sig meget. I kommer i Masai land. Det kendes ved synet af de rødklædte mænd langs vejen. I gør holdt i Masaiernes hovedstad Narok. Her er ofte hektisk aktivitet. I fortsætter mod Masai Mara, hvor I ankommer til jeres dejlige Sarova Mara Game Camp til sen frokost. I skal bo her de næste 3 nætter. I bor i telt, men ikke primitive telte. Alle telte har rigtige senge, trægulv, bad og toilet, samt en lille terrasse, hvor man kan sidde og nyde livet. Fantastisk at bo på denne måde. Man får fornøjelse af alle nattens lyde og dufte. Forestil Jer duften af duggen og lyden af løvens brølen. Her er dejligt at være. I kan sagtens fornemme, hvorfor så mange aldrig glemmer oplevelserne fra den Kenyanske savanne.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet. 

  Dag 7
  Safarikørsel i Masai Mara

  De næste to dage skal I opleve Masai Mara`s mange facetter. Masai Mara er en del af Serengeti Økosystemet, et kæmpe område hvor dyrene bevæger sig frit. Her er alt fra den mindste fugl til elefanter, løver, geparder, masai giraffer, zebraer, leopard, sjakal, hyæner, Thomson og Grants gazeller, vortesvin, flodheste, krokodiller, topi, og hvis I er rigtig heldige det sorte næsehorn, og meget meget mere. 

  Også et besøg hos masaierne er et must. Besøget er ikke inkluderet i prisen, da der afregnes direkte med masaierne. Et besøg koster ca. 25 USD pr. person. Dette folk lever stort set som de har gjort de sidste 400 år, i simple hytter, bygget af komøg blandet med aske og jord. Kvinderne arbejder hårdt med at hente vand, bygge hytterne, passe børnene, mens mændene som oftest passer kvæget. Maden er mælk, måske iblandet blod fra kvæget. Masaierne lever og ånder for deres køer, får og geder. De er ikke jægere, og derfor siger mange, at vi kan takke masaierne for savannens rigdom af dyr. Ved et besøg oplever I som regel dans, sang og besøg i én af hytterne. Ofte stiller kvinderne små boder op, hvor de sælger noget af deres håndarbejde. Husk, de forventer at ”prutte” om prisen. 

  I bruger dagen på at køre på heldagssafari, og medbringer frokosten som en picnic og I kan dermed komme længere væk fra Campen end ellers. I kører for eksempel til Mara floden, hvor I kan opleve de kendte kæmpekrokodiller, der blot ligger og venter på, om noget mad skal komme forbi.

  Overnatning på Mara Sarova Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Safarikørsel i Masai Mara

  I juli måned ankommer ”vandringen” som består af ca. 250.000 zebraer, 1.2 million gnuer og masser af Thomson gazeller. Alle disse dyr vandrer hele livet i en stor cirkel i Serengeti systemet. Vandringen er normalt at finde på Masai Mara fra juli og frem til sidst i oktober. Det er under denne vandring at dyrene krydser Mara floden og det kendte drama opstår, hvor de store krokodiller ofte slår til. Hele året er Masai Mara et fantastisk sted at besøge. Her er altid masser af dyr. Nogle dyr trækker lidt væk , mens de mange dyr fra vandringen er her. Det gælder f.eks. elefanterne. I januar og februar er græsset stadig kort, og det er meget nemt at spotte dyrene. Mange dyrebørn kommer til verden i starten af marts, lige før græsset begynder at gro igen.

  Safari I Masai Mara giver mulighed for en helt fantastisk oplevelse, nemlig ballonsafari. At svæve lavt hen over savannen i morgensolen. At lande ude på den mægtige savanne, hvor der bliver dækket op, kokkene laver morgenmad med friskbagt brød, omelet , bacon og meget mere. Der serveres naturligvis champagne til. Ja, så føler man sig som noget helt specielt. ( Ballonsafarien er ikke inkluderet.)

  I skulle på nuværende tidspunkt gerne have set ”The big Five” løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen. Fat mod, har I ikke set dem alle, er der et sagn som siger, at man er sikker på at komme tilbage til Afrika.

  Overnatning på Mara Sarova Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 9
  Kørsel fra Masai Mara til Nairobi og hjemrejse

  I dag er det desværre tid til at sige farvel til savannen og sætte kursen tilbage mod Nairobi. Inden da når I et kort Game Drive I Masai Mara undervejs ud af parken.

  Ved ankomsten til Nairobi besøger I Karen Blixens farm, hvor en guidet tur gennem de gamle stuer venter. Efter et indblik i kolonitidens Kenya, kører I til naboejendommen Karen Blixen Coffee Garden hvor en sen frokost venter jer.

  Efter frokosten køres I til lufthavnen, hvorfra I om aftenen atter flyver mod hjemlige himmelstrøg.

  Der er naturligvis også mulighed for at forlænge rejsen med badeferie på eksempelvis Kenya kysten, Zanzibar eller Seychellerne. Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på netop din drømmesafari.

  Dag 10
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark først på dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program
  • Alle måltider under safarien
  • Besøg på Karen Blixens farm
  • Frokost på Karen Blixen Coffee Garden
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Marts32.59528.19526.695
  April - 23. juni29.39524.39523.395
  24. Juni - August40.79536.29534.795
  September36.89532.39530.895
  Oktober36.59531.99530.495
  November - 19. December33.69529.19527.695
  Jul & NytårKontakt osKontakt osKontakt os
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by