Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 22.295 kr.

  På denne rejse venter jer intet mindre end den ultimative Kenya safari!

  Jeres safarieventyr ved ankomsten til Nairobi, hvor kursen straks sættes mod det nordlige Kenya, hvor I har god tid til at køre safari i både Samburu, Shaba og Buffalo springs, som byder på enestående natur og dyreliv.

  Videre fra det nordlige Kenya til Rift Valley søerne Lake Nakuru og Lake Naivasha, hvor I både skal på safarikørsel, opleve flamingoer og kommer helt tæt på flodhestene under en sejltur på søen.

  Rejsen slutter med hele tre nætter i Masai Mara, hvor I kan forvente noget af verdens ubetinget bedste safari! Her venter jer et meget rigt dyreliv med en koncentration som ikke findes andetsteds.

  Hele rejsen foregår naturligvis på komfortable indkvarteringssteder, som alle er beliggende suverænt i forhold til områderne som I befinder jer i.

  Programmet kan naturligvis skræddersyes præcist til jeres ønsker, og kan ligeledes kombineres med badeferie på eksempelvis Kenyakysten, Zanzibar eller Seychellerne. Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.

   

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Kenya
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   10
  • Antal nætter
   7
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark sidst på eftermiddagen med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Alle måltider er naturligvis inkluderet på den oversøiske rejse.

  Dag 2
  Ankomst til Nairobi og kørsel til Shaba og Samburu via ækvator

  Ankomst til Nairobi først på morgenen, hvor I efter at have passeret pas og visum kontrollen, mødes af jeres private chaufførguide fra Tembo Safari, som glæder sig til at få jer ud på en uforglemmelig safari.

  Fra Nairobi starter jeres spændende rejse nu nordpå.

  Nu skal I rigtig på safari. I krydser ækvator, hvor vi får en demonstration af Coriolis effekt. I fortsætter videre til Samburu og Buffalo Springs National Reserve, som er en halvørken. Her findes alle brune farver, utrolig smukt, masser af dufte. I bor lige op ad floden, på skønne Sarova Shaba Game Lodge. Her er en dejlig swimming pool, hvor I kan slappe af efter dagens køretur. Sidst på eftermiddagen kører I jeres første game drive. Jeres chaufførguide åbner taget i safaribilen og manøvrerer jer helt tæt på de spændende dyr, som findes her. Samburu er kendt for sine kæmpe flokke af elefanter, der hver dag kommer til ” Den Brune Flod” Ewaso Ngiro for at drikke og bade. Her kan man også se Kudu, flodheste, løver, geparder, leopard, bøfler og masser af fugle. Man siger om Samburu, at stedet har sin helt egen fantastiske lyd.

  Overnatning på Sarova Shaba Game Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Safarikørsel i Buffalo springs og Samburu

  I kører ud på game drive meget tidligt om morgenen, hvor I kan være heldige at opleve de specielle ” Samburu Big Five”, netgiraf, oryx, somali struds, grevy zebra, og giraf antilope. Tidligt om morgenen kan man se de store flokke af elefanter komme ned fra bjergene på deres vej til floden. I kommer hjem til velfortjent morgenmad på lodgen. 

  Midt på dagen kan I slappe af ved poolen, eller nyder udsigten og dyrelivet ved ”Den brune Flod”. 

  Om eftermiddagen krydser I floden og kommer til Samburu. Her er der gode chancer for at finde leoparden, det sværeste af alle dyr at spotte. Om aftenen kommer krokodillerne op af floden for at få en lækkerbisken. Denne serveres lige ved siden af baren. Lidt vildt at se disse kæmper komme helt tæt på.

  Overnatning på Sarova Shaba Game Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Fra Samburu til Nakuru Nationalpark via Thompson falls

  I forlader Samburu, kører igen sydpå med Mount Kenya på jeres venstre hånd. I gør et kort stop ved vandfaldet Thomson Falls, der er 73 meter højt, opkaldt efter opdagelses rejsende Josef Thomson. I fortsætter ned i Rift Valley, som er en forsænkning, en kæmpe kløft der strækker sig fra det nordlige Syrien til Mozambique. Her har der , indtil for 100 år siden, været voldsom vulkansk aktivitet. I skal ind i Nakuru National Park, hvor I skal opleve Nakuru søen der er dannet i bunden af et gammelt krater. Søen er en sodasø,som er kendt for sine mange lyserøde flamingoer. Et fantastisk syn med en nærmest lyserød sø.

  I ankommer til sen frokost på Sarova Lion Hill Lodge, som er beliggende inde i nationalparken. Herfra kan I nyde udsigten over dele af søen. I kører ned til søen på jeres eftermiddags game drive. Måske går I en tur langs søbredden. Fantastisk at høre de mange flamingoer filtrere vandet for at få deres føde. Her kan I opleve både det hvide og sorte næsehorn, leoparder, løver, bøfler og Rothchild giraffer. I kører game drive fremtil solnedgang.

  Overnatning på Sarova Lion Hill Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Fra Nakuru Nationalpark til Lake Naivasha

  I kører tidligt morgen game drive. Helt utroligt at opleve sollyset komme ned på søen. Her om morgenen er det jo ofte, at de rigtig spændende ting foregår. Måske ser I hyænerne løbe ude i vandet for at fange en flamingo. Eller I finder løverne med deres fangst fra natten, i fuld gang med at spise. I kommer tilbage til en velfortjent morgenmad på lodgen. Herefter fortsætter I videre til Naivasha, een af ferskvandssøerne i Rift Valley, kendt for sine mange flodheste.

  I skal bo på Lake Naivasha Sopa Lodge, som er beliggende i en skøn park, med dejlige store værelser. Når det bliver mørkt, kommer flodhestene helt op til jeres hytter for at græsse. Efter frokost skal I ud at sejle en tur på søen blandt de mange flodheste. Skønt at sidde i båden og passere forbi de mægtige dyr. Ofte oplever I den afrikanske flodørn, der minder meget om vores fiskeørn. Også store flokke af pelikaner fisker ivrigt her på søen. I lægger til på Crescent Island. I skal gå en guidet tur blandt savannens dyr, gnu, gazeller , giraf, impala, vandbuk og dik-dik. Her blev mange af scenerne til filmen” Mit Afrika” optaget. Her er ingen farlige dyr. Turen ender inde blandt de mægtige Gulbarkede akacie træer, hvor jeres safaribil venter. I bliver kørt tilbage til Naivasha Sopa Lodge. Her kan I nyde den dejlige pool eller udsigten fra jeres skønne værelse.

  Aftensmaden nydes i den spændende restaurant med udsyn til parken, måske flodhestene græsser på plænen lige udenfor.

  Overnatning på Lake Naivasha Sopa Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Fra Lake Naivasha til Masai Mara

  Efter morgenmaden forlader I nu Lake Naivasha Sopa Lodge. I dag skal I køre til mægtige Masai Mara. I kører i Rift Valley den første times tid. Herefter forandrer landskabet sig meget. I kommer i Masai land. Det kendes ved synet af de rødklædte mænd langs vejen.

  I holder en kort pause i Masaiernes hovedstad Narok. Her er ofte hektisk aktivitet. I fortsætter mod Masai Mara, hvortil I ankommer i tide til en sen frokost på den skønne Sarova Mara Game Camp.

  I skal bo her de næste 3 nætter. I bor i telt, men ikke primitive telte. Alle telte har rigtige senge, trægulv, bad og toilet, samt en lille terrasse ,hvor man kan sidde og nyde livet. Fantastisk at bo på denne måde. Man får fornøjelse af alle nattens lyde og dufte. Forestil Jer duften af duggen og lyden af løvens brølen. Her er dejligt at være. I kan sagtens fornemme, hvorfor så mange aldrig glemmer oplevelserne fra den Kenyanske savanne.

  Om eftermiddagen kører I jeres første game drive i Masai Mara, hvor I er retur på campen ved solnedgang.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet. 

  Dag 7
  Safarikørsel i Masai Mara

  De næste to dage skal I opleve Masai Mara`s mange facetter.

  Masai Mara er en del af Serengeti Økosystemet, et kæmpe område hvor dyrene bevæger sig frit. Her er alt fra den mindste fugl til elefanter, løver, geparder, masai giraffer, zebraer, leopard, sjakal, hyæner, Thomson og Grants gazeller, vortesvin, flodheste, krokodiller, topi, og hvis I er rigtig heldige det sorte næsehorn, og meget meget mere. 

  Et besøg hos masaierne er et must. Besøget er ikke inkluderet i prisen, da der afregnes direkte med masaierne. Et besøg koster ca. 25 USD pr. person. Dette folk lever stort set som de har gjort de sidste 400 år, i simple hytter, bygget af komøg blandet med aske og jord. Kvinderne arbejder hårdt med at hente vand, bygge hytterne, passe børnene, mens mændene som oftest passer kvæget . Maden er mælk, måske iblandet blod fra kvæget. Masaierne lever og ånder for deres køer, får og geder. De er ikke jægere, og derfor siger mange, at vi kan takke masaierne for savannens rigdom af dyr. Ved et besøg oplever vi som regel dans, sang og besøg i én af hytterne. Ofte stiller kvinderne små boder op, hvor de sælger noget af deres håndarbejde. Husk, de forventer at ”prutte” om prisen. 

  I bruger dagen på en heldags safari. I medbringer picnic og kan derved komme længere væk fra Campen end ellers. I kører for eksempel til Mara floden, hvor I kan opleve de kendte kæmpekrokodiller, der blot ligger og venter på, om noget mad skal komme forbi.

  Retur på campen om eftermiddagen er der måske tid til en enkelt drink i baren, inden en lækker middag serveres.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Safarikørsel i Masai Mara

  I juli måned ankommer ”vandringen” som består af ca. 250.000 zebraer, 1.2 million gnuer og masser af Thomson gazeller. Alle disse dyr vandrer hele livet i en stor cirkel i Serengeti systemet. Vandringen er normalt at finde i Masai Mara fra juli og frem til sidst i oktober. Det er under denne vandring at dyrene krydser Mara floden og det kendte drama opstår, hvor de store krokodiller ofte slår til.

  Hele året er Masai Mara et fantastisk sted at besøge. Her er altid masser af dyr. Nogle dyr trækker lidt væk , mens de mange dyr fra vandringen er her. Det gælder f.eks elefanterne. I januar og februar er græsset stadig kort, og det er meget nemt at spotte dyrene. Mange dyrebørn kommer til verden i starten af marts, lige før græsset begynder at gro igen.

  Safari i Masai Mara giver også mulighed for en helt fantastisk oplevelse, nemlig ballonsafari. At svæve lavt hen over savannen i morgensolen. At lande ude på den mægtige savanne, hvor der bliver dækket op, kokkene laver morgenmad med friskbagt brød, omelet , bacon og meget mere. Der serveres naturligvis champagne til. Ja, så føler man sig som noget helt specielt. (Ballonsafarien er ikke inkluderet kontakt os gerne for et tilbud.)

  I bruger dagen enten på heldagssafari hvor I medbringer picnic, eller på henholdsvis morgen og eftermiddagsafari.

  På dette tidspunkt skulle I gerne have set ”The big Five” løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøflen. Fat mod, har I ikke set dem alle, er der et sagn som siger, at man er sikker på at komme tilbage til Afrika.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 9
  Kørsel fra Masai Mara til Nairobi og hjemrejse

  I dag er det desværre blevet tid til at sige farvel til savannen og sætte kursen retur mod Nairobi. Inden da har I dog tid til et kort game drive i Masai Mara. I har medbragt frokosten og behøver derfor ikke at haste tilbage til Nairobi.

  Ved ankomsten til Nairobi bliver I afleveret i den internationale lufthavn, hvorfra I flyver mod hjemlige himmelstrøg i løbet af aftenen.

  Der er naturligvis også mulighed for at forlænge rejsen med badeferie på eksempelvis Zanzibar eller Kenyakysten. Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på jeres drømmerejse.

  Dag 10
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Nairobi, ankommer I atter til Danmark først på dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program inkl. alle måltider
  • Sejltur på Lake Naivasha
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Marts30.89526.49524.995
  April - Maj28.29523.79522.295
  1. - 15. Juni29.99525.59523.995
  16. juni - 30. juni34.59529.99528.695
  Juli - September38.99534.59532.995
  Oktober35.29530.89529.395
  November - 16. december32.89528.39526.895
  Jul & nytårKontakt osKontakt osKontakt os
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by