Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 20.895 kr.

  Denne rejse er det oplagte valg for safarielskeren, som ønsker at besøge nogle af Kenyas bedste safariområder. Her er der garanti for helt ekstraordinære safarioplevelser off the beaten track, og dejlig indkvartering som er beliggende helt rigtigt for områderne som besøges.

  Eventyret starter i det nordlige Kenya hvor første stop er ved Mount Kenya, hvor I skal bo på en af de unikke trætop lodges beliggende dybt inde i skoven og med udsigt til vandhul hvor dyrene ofte kommer for at drikke.

  Rejsen fortsætter efterfølgende længere nordpå hvor I undervejs også krydser ækvator til Samburu reservatet som bliver jeres base for fire nætter. Her skal I opleve det helt unikke og ørkenlignende økosystem, hvor I kan få en fornemmelse af hvordan safari var i gamle dage. Områderne byder på et unikt dyreliv som har tilpasset sig til den barske natur. Hos Tembo Safari er Samburu reservatet et af vores absolut foretrukne safariområder.

  Fra Samburu bevæger I jer mod Ol Pajeta conservancy som er beliggende på sletterne for foden af Mount Kenya. Her er der mulighed for at opleve alle BIG FIVE, og især det sorte næsehorn er der rig mulighed for at opleve i netop dette område. Desuden skal I også besøge Kenyas eneste Chimpanse reservat, hvor der aktivt arbejdes med rehabilitering af chimpanser som har været udsat for illegal handel og her har mulighed for at leve et nogenlunde normalt liv udenfor fangenskab.

  Afslutningsvist besøger I naturligvis også Karen Blixens Farm beliggende i udkanten af Nairobi, inden I atter returnerer til lufthavnen.

  Rejsen kan nemt skræddersyes efter jeres ønske f.eks. med ekstra safaridage eller måske en badeferie forlængelse på Kenyakysten, Zanzibar eller Seychellerne.

   

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Kenya
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   10
  • Antal nætter
   7
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan. Der er naturligvis også mulighed for at forlænge med badeferie på Kenyakysten, Zanzibar eller Seychellerne.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  Afrejse fra Danmark om eftermiddagen, med en mellemlanding undervejs.

  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  Dag 2
  Ankomst til Nairobi og kørsel til Mount Kenya

  Ankomst til Nairobi fra morgenstunden, hvor I efter at have passeret pas og visumkontrollen, bliver mødt af jeres private engelsktalende chaufførguide. Bagagen bliver pakket i Tembo Safari´s specialbyggede 4-hjulstrukne safari Land Cruiser, og I er nu klar til at begynde jeres safarieventyr.

  Kursen er nu sat nordud af Nairobi, gennem skiftende landskaber og små landsbyer. I oplever det frodige, opdyrkede område mod Aberdares og I nærmer jer afrikas næststørste bjerg, Mount Kenya.

  Hér tæt på bjerget begiver I jer ind i skovlandskabet og nårThe Ark omkring frokosttid. 

  Denne perle af en Lodge ligger afsides og er I heldige, mødes I af de første elefanter allerede på vej mod lodgen. Elefanterne i området er skovelefanter, og de kommer som regel og besøger vandhullet foran The Ark, hvor I kan komme helt tæt på dem, fra den fælles terrasse eller fra det skjul, som er bygget ned til vandhullet. 

  For dem, som er til katte kan vi oplyse at den sky leopard befinder sig i dette område. 

  Brug dagen med jeres kameraer f.eks. nede i skjulet i håbet om pletskud og mon ikke I også kan nå en stille drink i den hyggelige bar med det knirkende trægulv inden middagen kalder.

  En særlig service hér på The Ark er, at man kan bestille vækning i løbet af natten, hvis de mest spændende af de vilde dyr skulle finde på at snyde jer og vente med at vise sig til om natten.

  Overnatning på The Ark Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Fra Mount Kenya til Samburu

  Efter en spændende nat dybt inde i skoven, måske afbrudt af eksotiske besøg af vilde dyr omkring vandhullet, nyder I et gedigent morgenmåltid inden I drager videre nordpå. Nu skal I rigtig på safari!

  I krydser ækvator, hvor I får en demonstration af Coriolis effekt. I fortsætter videre til Samburu National Reserve, som er en halvørken. Her findes alle brune farver, utrolig smukt, masser af dufte.

  I bor lige op ad floden, på skønne Ashnil Samburu Camp. Her er en dejlig swimmingpool, hvor I kan slappe af efter dagens køretur.

  Sidst på eftermiddagen kører I jeres første game drive.  Taget åbnes i safaribilen og chaufførguiderne manøvrerer jer tæt på de spændende dyr, som findes her. 

  Overnatning på Ashnil Samburu camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Safarikørsel i Samburu

  I kører ud på game drive meget tidligt om morgenen, hvor I kan være heldige at opleve de specielle ” Samburu Big Five”, netgiraf, oryx, somali struds, grevy zebra, og giraf antilope.

  I kommer hjem til velfortjent morgenmad på lodgen.

  Midt på dagen har I tid til at slappe af ved poolen, eller nyder udsigten og dyrelivet ved ”Den brune Flod”.

  Om eftermiddagen venter jer endnu en safari i Samburu. Her er der gode chancer for at finde leoparden, det sværeste af alle dyr at spotte. 

  Om aftenen kommer krokodillerne op af floden for at få en lækkerbisken. Denne serveres lige ved siden af baren. Lidt vildt at se disse kæmper komme helt tæt på.

  Samburu er kendt for sine kæmpe flokke af elefanter, der hver dag kommer til ” Den Brune Flod” Ewaso Ngiro for at drikke og bade. Her kan man også se Kudu, flodheste, løver, geparder, leopard, bøfler og masser af fugle. 

  Man siger om Samburu, at stedet har sin helt egen fantastiske lyd.

  Overnatning på Ashnil Samburu Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Safarikørsel i Samburu

  Dagen bruges igen på game drive om morgenen og igen om eftermiddagen.

  Samburu området er kendt for mange spændende ting. Hér kan I være heldige at opleve den stribede hyæne og de afrikanske vilde hunde, som er meget sjældne.

  For de fugleinteresserede findes masser af farvestrålende arter, nogle særegne for denne egn. Vulturine Guineafowl (Gribbeperlehøne) er én af de mest elegante, eller det vil sige lige indtil man ser dens hoved, som ligner meget en grib.

  En meget sjælden gang imellem spottes den mystiske Pel`s fiskeugle, som er på ønskelisten hos alverdens fuglespottere.

  Den sørgmodige sang fra den sorthovede Oriol genlyder over busksavannen, mest om morgenen og Gray-headed Bush Shrike, bedre kendt af de lokale som ”spøgelsesfuglen” huserer i buskadset på skovsavannen.

  Overnatning på Ashnil Samburu Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Safarikørsel i Samburu

  I har igen dagen til morgen og eftermiddags game drive i dette storslåede safariområde.

  Der er også mulighed for et besøg hos Samburu masaierne, som giver jer mulighed for fantastiske billeder. Samburu masaierne lever stort set som de har gjort de sidste 400 år, i simple hytter, bygget af komøg blandet med aske og jord. Kvinderne arbejder hårdt med at hente vand, bygge hytterne og passe børnene, mens mændene som oftest passer kvæget . Føden består af mælk, måske iblandet blod fra kvæget.

  Masaierne lever og ånder for deres køer, får og geder. De er ikke jægere, og derfor siger mange, at vi kan takke masaierne for savannens rigdom på dyr. Ved besøgene oplever I som regel dans, sang og adgang i én af hytterne og I må tage alle de billeder, I har lyst til.

  Besøget hos Masaierne er ikke inkluderet i prisen, da der afregnes direkte med masaierne. (ca. 25 USD pr. person).

  Overnatning på Ashnil Samburu camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Fra Samburu til Ol Pajeta Conservancy

  Efter en dejlig morgenmad på campen, bevæger I jer nu mod syd igen.  De næste to nætter opholder I jer på Sweetwaters Serena Camp, beliggende i Ol Pajeta conservancy ude på sletterne ved foden af Mount Kenya. Her findes 39 telte, alle med privat veranda og udsigt til vandhullet.

  Rhino restauranten er indrettet i hovedbygningen til den tidligere farm, som er opført i kolonistil. Her i huset findes også Kashoggi Bar and Lounge med en hyggelig åben pejs. 

  En god undskyldning for at frekventere fantastiske The Waterhole Bar, opbygget som et vildtskjul, er, at herfra er der rig mulighed for at nyde dyrene ved vandhullet samt tage fantastiske billeder.

  Overnatning på Sweetwaters Serena Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Safarikørsel i Ol Pajeta Conservancy

  Ol Pajeta Coservancy byder på et imponerende antal vilde dyr i forhold til områdets størrelse (445 km2) og chancerne for at se The Big 5 er store, da der i området findes mange sorte næsehorn. 

  Ol Pajeta er blandt andet kendt for det store beskyttelsesprogram for Sorte næsehorn. 

  Det eneste Chimpanse fristed/plejecenter i Kenya findes her, i øvrigt drevet at Jane Goodall.

  Chancerne for at få sjældne billeder af den meget sky Eland antilope, som trods dens enorme størrelse er den mest sky af antiloper, er til stede hér i Ol Pajeta. 

  Koden til succes på en safari er tålmodighed og det kan I tillade jer på denne safari, da I har ubegrænset Game Drive .

  Måske I er heldige at nærme jer det mest elegante rovdyr af dem alle, den fabelagtige gepard. Med en hastighed på vel over 110 kilometer i timen kan geparden indhente alt, forudsat at den får sig manøvreret tæt på byttet, inden accelerationen starter.

  Overnatning på Sweetwaters Serena Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 9
  Fra Ol Pajeta Conservancy til Nairobi og hjemrejse

  I dag er det desværre blevet tid til at tage afsked med Sweetwaters og sætte kursen retur mod Nairobi.

  Ved ankomsten til Nairobi venter en dejlig frokost efterfulgt af et besøg på Karen Blixens farm, hvor hun boede i perioden fra år 1914 til år 1931, og som i dag er omdannet til et spændende museum.

  Efter et spændende kig tilbage i kolonitidens Kenya køres der til lufthavnen, hvor I tager afsked med jeres private chaufførguide.

  I har hjemrejse fra Nairobi i løbet af aftenen.

  Der er naturligvis også mulighed for at forlænge rejse med badeferie på Kenyakysten, Zanzibar eller måske Seychellerne? Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på netop jeres drømmerejse.

  Dag 10
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark først på dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat 4-hjulstrukket safaribil
  • Engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering som beskrevet inkl. alle måltider
  • Safarikørsel som beskrevet i program
  • Alle park fees & afgifter
  • Besøg på Karen Blixen museet
  • Frokost i Nairobi inden hjemrejse
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon
   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af eventuelle private udflugter

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Marts28.79524.99523.795
  April - Maj25.89522.19520.895
  1. - 11. juni26.49522.79521.595
  12. - 30. juni29.39525.69524.495
  Juli - september32.29528.49527.295
  Oktober30.29526.59525.295
  November - 16. december28.69524.99523.695
  Jul & NytårKontakt osKontakt osKontakt os
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by