Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser & minivan

  Fra 43.995 kr.

  Er I klar på et spændende eventyr hvor to fantastiske og meget forskellige safaridestinationer kombineres, så er denne rejse lige noget for jer!
  Eventyret starter med Kenya safari, hvor I skal besøge nogle af Kenyas bedste safariområder. Her besøges Lake Nakuru Nationalpark, hvor der blandt andet er gode chancer for at opleve både næsehorn og flamingoer. I skal naturligvis også besøge Masai Mara, som ikke uden grund er et af verdens bedste safariområder. Her venter jer masser af spændende safarioplevelser blandt giraffer, løver, elefanter og meget andet.
  Efter at have oplevet Kenyas storvildt og den venlige befolkning, sættes kursen nu videre mod Madagascar hvor en helt anderledes natur og dyreliv venter jer! På Madagascar findes der intet storvildt, og op mod 90% af alt dyreliv og planter som I oplever på Madagascar er endemiske, og findes ikke andre steder.

  Jeres Madagascar rejse starter fra hovedstaden Antananarivo, sætter I kursen mod Antsirabe, som siges at være den smukkeste by på Madagascar. Her skal I udforske byen og de mange seværdigheder.

  Efter nogle gode dage i Antsirabe går eventyret videre mod Ranomafana regnskoven, hvor I naturligvis skal på en guidet trekkingtur ind i den store skov. Her venter en masse fantastiske dyreoplevelser, hvor især lemurerne naturligvis er i fokus.

  Fra Ranomafana går turen videre mod Ambalavao, men undervejs gøres der et stop i Anja community park, som her hos Tembo Safari er et af vores absolutte favoritter på Madagascar. Her venter et smukt landskab, og hvor I blandt andet skal udforske nogle huler gemt i klipperne, hvor den lokale befolkning skjulte sig under den Franske kolonisering af Madagascar . I fortsætter videre mod Ambalavao hvor jeres skønne indkvarteringssted venter.

  Under opholdet i Ambalavao, skal I udforske den store Isalo Nationalpark, som byder på smuk natur, dyreliv og ikke mindst mulighed for at bade i nogle dejlige naturlige kilder.

  Fra Ambalavao kører I det sidste stykke mod Ifaty hvor I slutter rejsen med en dejlig badeferie. I Ifaty er der rig mulighed for at slappe af og bade på den skønne strand, eller måske udforske lokale fiskerlandsbyer, køre ATV, eller tage på snorkeltur og udforske de smukke koralrev som ligger lige ud for kysten.

  BEMÆRK: Madagascar er forsat et land som er meget underudviklet turistmæssigt. Derfor er det vigtigt at I som gæst er indforstået med at indkvarteringsstandarden generelt, er lavere end i Europa og på vores andre Afrikanske destinationer. Vi udvælger de bedste indkvarteringssteder i områderne som besøges, og I kan alle steder forvente pæne og rene værelser med eget bad og toilet. På Madagascar er det engelske sprog ikke særlig udbredt, og der tales primært Fransk og Malagasy.

  • Kategori
   Adventure, Badeferie, Safari
  • Destination
   Kenya, Madagaskar
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   20
  • Antal nætter
   18
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser & minivan
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra København og Ankomst til Nairobi

  I flyver fra København med Qatar Airways først på morgenen med en mellemlanding i Doha undervejs.
  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  Ankomst til Nairobi sidst på aftenen, hvor I efter at have klaret indrejseformaliteterne, bliver I mødt af jeres private chaufførguide fra Tembo Safari.

  Fra lufthavnen køres I på ca. 10 minutter til det nærliggende Tamarind Hotel, hvor I indkvarteres for natten.

  Overnatning på Tamarind Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 2
  Fra Nairobi til Lake Nakuru National park

  Efter en dejlig morgenmad på hotellet sætter I nu kursen fra hotellet mod Lake Nakuru af gode veje, søen med verdens største koncentration af flamingoer. Flokke på over én million flamingoer findes her i perioder. Lake Nakuru Nationalpark byder desuden på et væld af savannens vilde dyr, heriblandt løver, leoparder, hyæner, sjakaler og både det hvide og det meget sjældne , sorte næsehorn.

  I kører safarikørsel frem til Sarova Lion Hill Game Lodge hvortil I er fremme i tid til en lækker frokost.

  Om eftermiddagen venter endnu en safarikørsel i Lake Nakuru Nationalpark.

  Retur på lodgen venter en dejlig middag, inden I måske får en stille drink i baren og lytter til de fremmedartede lyde i natten, mens I bearbejder alle dagens oplevelser.

  Overnatning på Sarova Lion Hill Game Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Fra Lake Nakuru til Masai Mara

  I starter dagen med et tidligt morgen safarikørsel langs søbredden, og måske når I at opleve Rotchild girafferne , som gerne går inde mellem de majestætiske Yellow Fever acasietræer, hvor de er særdeles godt camouflerede.

  Efter en spændende safarikørsel trækker det veldækkede morgenbord på Sarova Lion Hill.

  I forlader Nakuru efter morgenmad, og en dejlig medbragt picnic frokost  går turen nu ned gennem Rift Valley, en forskydning i landskabet, hvis forløb fra Mellemøsten og hele vejen til Mozambique er så markant, at det kan ses med det blotte øje af astronauter i rummet. I indtager jeres medbragte picnic et sted derude i den smukke afrikanske natur. Efter frokosten går turen ud over savannen med kurs mod det mægtige Masai Mara, stedet med den største koncentration af vilde dyr på kloden.

  I ankommer til Masai Mara Game Reserve ud på eftermiddagen, og I kører nu jeres første safarikørsel i dette, dyrenes paradis. Her er alt. Fantastisk natur og et formidabelt, righoldigt dyreliv. Det er med at holde øjnene åbne, for her kan alt ske . . .

  I ankommer sent på eftermiddagen til jeres base for de næste 3 nætter.

  Beliggende ved foden af Ngama Hill finder I Sarova Mara Game Camp, denne perle af en teltlodge med dejlige luksustelte.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Safarikørsel i Masai Mara

  I dag står I op med solen og kører på opdagelse i jeres safaribil. I kører på morgen og eftermiddagssafari, og jagten er nu gået ind på de store, vilde dyr.

  Med ladte kameraer og kikkert klar, kører I på opdagelse med safaritaget åbent, så I har direkte, frit udsyn til elefanter, løver, geparder ja, alle former for spændende afrikanske vilde dyr. Ingen ved, hvad savannen byder på , men uanset hvad, så er I garanteret en fantastisk oplevelse.

  Frokost og aftensmad serveres på campen. Måske kan I også lige nå en dejlig dukkert i poolen mellem oplevelserne.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Safarikørsel i Masai Mara

  I dag kan I vælge at drage afsted på en heldagssafari efter morgenmad i Campen.

  I kører på opdagelse ned mod the Mighty Mara River, Mara floden, som har kultstatus blandt verdens mest berømte naturfotografer. I medbringer picnicfrokost for at give jer de bedste betingelser for at opleve mest muligt af den unikke natur her I Masai Mara.

  Der er endvidere mulighed for at tilkøbe en ballonsafari over savannen efterfulgt af et overdådigt morgenmåltid, serveret af uniformerede kokke og naturligvis med Champagne til. En oplevelse for livet, først at svæve majestætisk oppe over den storslåede savanne med frit udsyn til alle dyrene, og herefter at lande et sted derude, som kun bestemmes af vinden. Det er stort. Kontakt os for nærmere oplysninger og priser for denne fantastiske oplevelse.

  I aften skal I nyde lyden fra den afrikanske savanne en sidste gang. I glemmer aldrig lyden af hyænerne og løverne, som næsten hver nat høres ikke langt fra jeres camp, somme tider blandet med den melankolske tuden fra de gigantiske Verreaux Ørneugler, som jager i natten fra de store ficustræer.

  Overnatning på Sarova Mara Game Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Kørsel fra Masai Mara retur til Nairobi

  Efter morgenmad tager I afsked med det venlige personale på Sarova Mara game camp, inden I kører den sidste tur gennem den verdensberømte Masai Mara, for at checke ud gennem Segenani Gate, og derfra sættes kursen mod Narok, Masaiernes hovedstad.

  I når Nairobi over middag og kører direkte til Kazuri, et hjælpeprojekt for enlige forsørgere, alle bosat i Nairobis slum. Her produceres smukke keramiske smykker af ler fra Mount Kenya.Efter besøget er der naturligvis mulighed for at shoppe i den spændende Kazuri butik på stedet.

  I skal spise på det verdenskendte Carnivore. Efter en dejlig suppe skal I smage masser af forskellige stykker grillet kød, kylling, kalkun, okse, pølser m.m. . For nogle år siden serverede man vildt, men det er ikke længere tilladt i Kenya. Kun farmet kød må serveres, så en gang imellem serveres der også krokodille og struds.

  Gå endelig ikke glip af Carnivores berømte velkomstdrink, kaldet Dawa (ikke inkludereret)

  Med maverne fulde kører I til Tamarind Hotel beliggende nær lufthavnen i Nairobi, hvor I indkvarteres for natten inden eventyret i morgen fortsætter til eventyrøen Madagascar.

  Overnatning på Tamarind Hotel med morgenmad og frokost inkluderet.

  Dag 7
  Med fly fra Nairobi til Antananarivo

  Efter en dejlig morgenmad på hotellet køres I nu til Nairobis internationale lufthavn, hvorfra I først på dagen flyver mod Madagascars hovedstad Antananarivo med ankomst midt på eftermiddagen.

  Ved ankomsten til Antananarivo skal I klare indrejseformaliteterne, inden I bliver mødt af jeres private engelsktalende guide samt chauffør i ankomsthallen. Fra lufthavnen kører I til det dejlige Rova Hotel som er beliggende i Antananarivos gamle bydel.

  I har resten af dagen til fri disposition.

  Overnatning på Au Bois Vert Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 8
  Fra Antananarivo til Antsirabe

  Efter en dejlig morgenmad sætter I nu sammen med jeres guide samt chauffør kursen mod den smukkeste by på Madagascar, nemlig Antsirabe. I gør holdt mange steder på vejen for at nyde det spektakulære sceneri her i højlandet. Frokost venter jer på en restaurant undervejs, inden I når frem til Antsirabe.

  Den første del af rute RN7, som forbinder Antananarivo med Antsirabe går langs Ankaratra bjergene. De lokale landsbyers billedskønne stenhuse omkranset af saftigt grønne risterrasser giver et fantastisk panorama billede.

  Langs vejen finder I også Merina folkets store familiegrave.

  I ankommer til Antsirabe ud på eftermiddagen.

  Om aftenen nyder I jeres middag i en lille restaurant i Antsirabe centrum.

  Overnatning på Chambres du Voyageur med morgenmad inkluderet.

  Dag 9
  Antsirabe og Vakinankaratra regionen

  Efter morgenmad sætter I nu kursen væk fra asfaltvejene og følger grusvejen til Mount Tritriva. Landskaberne hér i regionen efterlader tydelige spor af vulkansk oprindelse. I når kratersøen Tritriva og I nyder den smukke  panoramaudsigt over søen og dens omgivelser. I skal nu besøge det lokale Merina folk i landsbyen Belazao. I oplever hér I landsbyen, hvordan de lokale bor og arbejder I denne part af Madagascar. Langs landevejen kommer I også forbi nogle imponerende Merina grave.

  Efter mødet med det venlige folk i  Vakinankaratra regionen kører I tilbage til Antsirabe for frokost.

  Ud på eftermiddagen vil I besøge adskillige lokale “ stjerner “ såsom Bonbons Marcel eller Mr Mamy. Mr Marcel laver bolcher, og I skal opleve hans traditionelle måde at fremstille bolcher af vanilje, abrikos og kanel ekstrakt. I får naturligvis lejlighed til at smage på hans slik.  I besøger herefter Mr Mamy’s hus, hvor I møder opfinderen af skalamodeller af bl.a.  rickshaws og taxier fremstillet af genanvendte dåser og elledninger.

  Endelig skal I besøge Hôtel des Thermes, angiveligt den smukkeste bygning på hele Madagascar, opført i 1897.

  Om aftenen nyder I atter jeres middag i en lille restaurant i Antsirabe centrum.

  Overnatning på Chambres du Voyageur med morgenmad inkluderet.

  Dag 10
  Fra Antsirabe til Ranomafana via Ambositra

  Efter morgenmad oplever I de smukke landskaber på køreturen mellem Antsirabe og Ambositra. I forlader nu provinsen Antananarivo og fortsætter ind i  Fianarantsoa provinsen, hjemsted for  Betsileo stammen. Betsileo´erne er berømte for deres risterrasser.

  I ankommer til Ambositra, hvor I skal besøge en workshop. Her på værkstedet arbejder  Zafimaniry træskærerne i tropisk hardwood fra de østlige skovområder på øen. Meget interessant at se de dygtige håndværkere i aktion og I har mulighed for at få nogle fine billeder af processen.

  I besøger herefter det livlige marked i Ambositra.

  Efter besøget nyder I jeres frokost i een af byens restauranter.

  Efter frokost går turen mod Ranomfana landsbyen, og denne del af rute RN7 er angiveligt den smukkeste. I bevæger jer rundt i bjergene med spektakulære landskaber og masser af muligheder for fantastiske billeder og  glade børn vinker til jer langs vejen.

  I når frem til jeres hotel i Ranomafana landsbyen i løbet af eftermiddagen

  Om aftenen nyder I middagen på jeres hotel.

  Overnatning på Thermal Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 11
  Ranomafana National Park udforskes

  Efter en tidlig morgenmad kører I den korte tur til Ranomafana National Park gaten, og I skal nu bruge dagen på at udforske Ranomafana National Park.

  Ranomafana National Park blev indviet i 1991 efter genopdagelsen af Golden Bamboo lemurerne  (Hapalemur Aureus). Parken rummer en stor biodiversitet. Ranomafana er hjem for 12 lemurarter, 115 fuglearter, 90 sommerfuglearter, 98 amphibiearter og 62 krybdyrsarter. Hvert år bliver nye arter opdaget hér I parken. . .  Adskillige små kilder og vandfald krydser gennem denne tætte, tropiske regnskov, og det giver jer muligheden for at fornemme den ægte junglestemning. På jeres gåtur hér I parken vil I opleve den helt unikke fauna og flora, som findes i denne del af Madagascar. Mangfoldige plantearter gror hér i Ranomafana National Park, heriblandt  35 bregnearter og adskillige orkidearter. Jeres special guide i parken vil fortælle jer om denne fantastiske verden af planter og dyr.

  Efter en fantastisk gåtur i Ranomafana National Park kører I retur til landsbyen Ranomafana for frokost.
  Efter frokosten har I resten af dagen til at udforske denne charmerende lille by, eller slappe af på hotellet.

  Om aftenen nyder I middagen på hotellet.

  Overnatning på Thermal Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 12
  Fra Ranomafana til Isalo via Ambalavao og Anja community park

  Efter morgenmad kører I til Ambalavao. De sidste  60 km før Ambalavao byder på spektakulære landskaber med smukke risterrasser i sprøde, grønne farver.

  I Ambalavao besøger I en workshop, hvor man fremstiller det traditionelle Antaimoro papir. Frokost indtages på en restaurant i Ambalavao.

  Efter frokost fortsætter I fra Ambalavao og laver en lille afstikker fra hovedvej RN7 mod Anja Community nature reserve, som byder på meget smuk natur, i en relativt ny og uudforsket naturpark, hvor I har mulighed for at besøge historiske huler hvor stammer fra området skjulte sig under den Franske kolonisering af Madagascar. Der er desuden også gode muligheder for at opleve den ringhalede lemur her i Anja Community reserve.  Efter et spændende besøg sætter I atter kursen returmod hovedvej RN7 og “porte du sud”, med kurs mod Isalo.

  Efter “Porte du Sud” stiger temperaturen og vegetationen skifter løbende. I oplever landskabet skifte flere gange efter at have forladt højlandet. I ankommer til hovedstaden for Bara folket, Ihosy. Den sidste del af jeres køretur vil føre jer ud på det ekstremt flade Plateaux de l’Horombe  før I ankommer til Isalo Mountain Range, endnu et højdepunkt på turen.

  I ankommer til jeres skønne hotel sidst på eftermiddagen for et velfortjent hvil inden aftensmaden, som nydes på hotellet.

  Overnatning på Isalo Rock Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 13
  Isalo National Park

  Efter morgenmad fortsætter jeres rejse ind i Isalo National Park (81.540 ha), et vind eroderet  bjergområde fra Jurassic perioden. Parken er hjem for 7 forskellige lemurarter og 86 fuglearter. Én af disse fugle, Bensoni rock thrush findes ingen andre steder i verden. . . Mere end 400 forskellige plantearter findes også hér i det fantastiske bjergområde. Man mener, at mere end 80% af disse plantearter kun findes på Madagascar og en stor del af dem er lægeplanter, blandt andet Alovera. Den berømte “elephant foot” ser I sandsynligvis på jeres spændende gåtur hér i parken. I ledsages på turen af en specialist guide, som vil fortælle jer om den spændende fauna og flora her i regionen foruden skikke og traditioner hos  den lokale Bara stamme. Isalo National Park byder på spektakulære panorama landskaber og takket være de farverige mosarter, som gror på de eroderede klipper har I en enestående chance for at få nogle excellente billeder med jer herfra.

  Til frokost nyder I en lækker picnic lunch inde i selve parken.

  Husk også badebukserne da der findes nogle skønne naturlige pool i Isalo, hvor I kan tage en velfortjent dukkert efter frokosten.

  Sidst på eftermiddagen er I atter ude af parken og kører nu til Isalo window, som er en ejendommelig klippeformation, hvor I, om skyerne tillader det, skal opleve en fantastisk solnedgang.

  Solnedgangen ved Giorgio´s window er en romantisk oplevelse og giver med garanti mulighed for flotte billeder. Jeres guide sørger for at medbringe lidt snacks og en drink som I kan nyde i disse smukke omgivelser.

  Om aftenen nyder I atter middagen på jeres hotel.

  Overnatning på Isalo Rock Lodge med morgenmad og picnic frokost inkluderet.

  Dag 14
  Fra Isalo via Tuléar til Ifaty

  Efter morgenmad venter flere spændende oplevelser. Madagascar er berømt for sine smykkesten. Af de fire ædelsten (diamant, safir, smaragd og rubin) har øen 3 af disse. Kun diamanter er ikke fundet hér, endnu.. I skal til hjertet af safir industrien rundt om Ilakaka. Sammen med en lokal guide besøger I safir minerne og oplever, hvordan lokale arbejder og tager store chancer i forsøget på at finde de værdifulde sten. Da man fandt safir i Ilakaka i 1998 var dette et øde sted. Få måneder efter flyttede flere tusinde fra overalt på Madagascar hértil i deres søgen efter lykke.

  Efter et spændende indblik i Madagaskars ædelstens produktion fortsætter I mod Tuléar og landskaberne langs rute RN7 forandrer sig igen. I kører gennem goldt og barsk landskab hvor tjørnetræer er de eneste, som klarer sig. Men pludselig, ude i horisonten, spotter I de første mægtige Baobabtræer. Disse gigantiske træer er et særkende for Madagascar. Af de 8 Baobab arter, som findes i hele verden, vokser 7 af dem hér på Madagascar og 6 af disse findes ikke andre steder i verden….

  I havnebyen Tuléar ender RN7 som I har fulgt på det meste af jeres rejse. Herfra fortsætter I de sidste 30 kilometer mod Ifaty hvortil I er fremme omkring frokosttid.

  Efter frokost oplever I en meget interessant gåtur i Reniala Botaniske og Ornitologiske Have, “baobab skoven”. En naturvejleder vil  på turen fortælle jer om alle de spændende plante og træarter, som findes  her i denne tørre del af øen. Han vil forklare jer hvordan Vezo folket bruger forskellige lægeplanter til behandling af sygdomme.

  Parken er endvidere berømt for sine mange sjældne fugle. Med lidt held ser I måske Madagascar Hoopoo eller Madagascar´s grå papegøje.

  Efter et spændende besøg køres I til jeres hotel i Ifaty, hvor de kommende dage står på ren og skær afslapning og badeferie. Her tager I også afsked med jeres guide og chauffør, som nu sætter kursen retur mod hovedstaden.

  Om aftenen nyder I middagen på jeres hotel.

  Overnatning på Five Sense Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 15-17
  Badeferie i Ifaty

  I har nu tre hele dage til afslapning i Ifaty som er beliggende ved stranden. Brug dagene på at slappe af og fordøje de mange oplevelser som I har fået på rejsen. I kan også vælge at udforske området omkring Ifaty yderligere, som har rigtig meget at byde på.

  I Ifaty finder I en stor lagune som er beskyttet af et koralrev, og dermed er der ideelle forhold for både snorkling og dykning.

  I perioden fra ca. juni - september er der også mulighed for at opleve hvaler, som på denne årstid kommer til Madagaskars kølige have for at føde. Der er gode muligheder for at arrangere hvalsafari ture, hvor hvalerne ofte kommer tæt på båden.

  Om eftermiddagen kan I også opleve at de lokale fiskere i de små landsbyer omkring Ifaty, kommer sejlende i land med dagens fangst som kvinderne og børnene står klar til at modtage og fragte til det lokale marked i  Tuléar.

  Der er også rigtig gode muligheder for at leje ATV’er hvor I kan opleve sanddynerne omkring Ifaty på en anderledes måde.

  Husk også at nyde den smukke solnedgang over havet og de skønne omgivelser.

  Overnatning på Five Sense Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 18
  Fra Ifaty til Tuléar og fly retur til Antananarivo

  Efter morgenmaden køres I til Tuléar lufthavn, hvorfra I flyver retur til hovedstaden Antananarivo om formiddagen.

  Hvis tiden tillader det vil I ved ankomsten til Antananarivo køre til Lemurs Park som er beliggende i den vestlige bydel af hovedstaden, køreturen dertil byder på storslået udsigt til de smukke landsbyer i højlandet, som omgiver Antananarivo.

  Fremme I  Lemurs Park vil en naturvejleder forklare jer om de 9 Lemurarter, som findes hér.  Den mindste primat I verden, Mouse Lemur (Microcebus) findes også I parken.

  Lemurs Park har også 4 forskellige skildpaddearter, deri blandt den udryddelsestruede Radiatta skildpadde. Andre truede dyrearter, såsom kamæleoner og gekkoer findes også I Lemurs Park.

  I den smukke park, som følger Katsaoka floden er der plantet I hundredvis af tropiske plantearter som viser diversiteten fra de forskellige egne af Madagascar, inklusive den tørre tropiske skovvegetation fra den sydlige del.

  Lemurs Park er med til at beskytte  naturen på Madagascar. Ved at besøge stedet bidrager I til dette værdifulde projekt.

  Ud på dagen er I atter retur på Rova Hotel i Antananarivo, hvor I har resten af dagen til fri disposition.

  Overnatning på Au Bois Vert Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 19
  Hjemrejse fra Antananarivo

  I har den første del af dagen til fri disposition i Antananarivo, inden at I hentes og køres til lufthavnen, hvorfra I om eftermiddagen atter flyver mod hjemlige himmelstrøg med en mellemlanding i Nairobi og Doha undervejs.

  Dag 20
  Ankomst til København

  Ankomst til København først på eftermiddagen.

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat safaribil i Kenya med engelsktalende chaufførguide
  • Indkvartering i Kenya i henhold til program
  • Alle måltider under safarien i Kenya
  • Alle park fees & afgifter i Kenya
  • Besøg på Kazuri perle fabrikken
  • Middag på restaurant Carnivore i Nairobi
  • Fly fra Nairobi - Antananarivo
  • Privat minivan på Madagascar med engelsktalende guide
  • Indkvartering på Madagascar som beskrevet
  • Morgenmad på alle indkvarteringssteder på Madagascar
  • Alle lufthavn transfers
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Ikke nævnte måltider
  • Vaccinationer
  • Visum til Kenya (USD 50 pr. person)
  • Visum til Madagascar (Ca. 35 Euro pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - MartsAfrejse ikke muligAfrejse ikke muligAfrejse ikke mulig
  April - Maj53.99547.79545.695
  Juni52.59546.19543.995
  Juli - September53.19546.89544.795
  Oktober54.99548.69546.595
  November58.99552.79550.695
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by