Rejsebreve

Rejsebreve fra gæster på safari rejser med Tembo Safari

Mange gæster skriver til os når de kommer hjem fra deres safari rejser. De har fået oplevelser de aldrig glemmer. Læs deres breve og lev dig ind i deres oplevelser.

God læselyst.

Jette fra Odense på Kenya safari

Hej Sanne og Hans. Først tak for kortet. Men størst og mest tak for vores driver Saife. Han var på alle måder en fantastisk driver. Mor er lige blevet et..

Jens Kristian fra Varde på Kenya safari

Hej Tembo Safari. Endnu en tak for en fantastisk safari rejse til Kenya. Det spændende starter allerede i Nairobi hvor det bla. i Scheldricks Elefantbørnehaven er en super oplevelse at..

Mette og Leif fra Kjellerup på Krüger safari og badeferie på Mauritius

Kære Sanne og Hans. Vi har haft en fantastisk tur og følt os som helt specielle kunder, forkælet med eneture, ikke mødt andre danskere, og nydt hele programplanlægningen. Vi nåede..

Tine og Emilie fra Aarhus på Kenya safari

Hej Sanne og Hans. Tusind tak fordi I har arrangeret den mest fantastiske safari for min veninde Emelie (fra Sverige) og Jeg. Den var ud over alle vores forventninger! Først..

Susanne og Lars fra Ishøj på Kenya safari og Zanzibar badeferie

Hej Sanne. Tusind tak for CD’en med de mange flotte billeder og tak for din hilsen. Vi vil gerne sige dig tak for en fantastisk tur, som vi sent vil..

Familien Kok fra Helsingør på Sydafrika safari og eventyr i Cape Town

Hej Tembo Safari, Vi havde en forrygende rejse, som vi aldrig vil glemme. Vi fik set alle dyr undtagen geparden, men ellers må vi ikke klage på denne front. Det..

Bente og Bent på special foto safari i Kenya

Hej Tembo Safari, Vi var på vores 5. safarirejse til Afrika med Tembo Safari i sept/okt. 2012,Tembo Foto Safari til Kenya, hvor både Sanne og Hans var med som safariguider...

Annette og Jan fra Brøndby strand på safari i Tanzania

Hej Hans, Tak for en fantastisk tur. Det har på alle måder været en safari, vi aldrig glemmer. Det var et godt valg at tage afsted med dig d 3..

Anne og Steen fra Greve på Krüger safari og eventyr i Cape Town

Tusind tak for en fantastisk alsidig tur til Sydafrika i august. Oplevelserne stod i kø – og vi kan slet ikke huske at det til tider var lidt koldt. Vores..

Axel og Vibeke fra Fredensborg på Kenya safari

Kære Sanne, 1000000000 tak for den fine DVD med endnu flere dejlige billeder fra Kenya og 1000000000 tak for nogle fantastiske dage i Kenya. Rejsen sidder stadig i kroppen og..

Familien Hansen fra Horsens på Tanzania safari

Hej Sanne. Da du jo helt sikkert også har en finger med i spillet omkring tilrettelæggelsen af jeres safari i Tanzania, vil vi også lige fortælle dig, at vi har..

Tania på solo safari i Sydafrika

Jeg besluttede mig i februar måned 2010 at jeg ville på safari i september 2010! Alene!! Jeg valgte Sydafrika, da jeg gerne ville besøge Kruger National Park samt besøge en..

Misse og Johannes fra Haderslev på Kenya safari

Hej Sanne,Tusind tak for dit brev og ikke mindst for din CD med skønne billeder. Vi har rejst mindst 1 gang årlig de sidste 20 år men rejsen til Kenya..

Familien Dyrvig fra Dubai på Tanzania safari

Hej Tembo safari Vi vil gerne her fra Dubai sige tak for en vel planlagt tur 🙂 Det var rigtig fint du lige ringede før vi skulle rejse, Hans. Vi..

Alice og Michael på rejse til Sydafrika

Hej Tembo safari Nu har vi været hjemme i et stykke tid, men vi er stadig “høje”. Det har været vores absolut bedste ferie nogensinde. Vi har bare oplevet så..

Familien Asmussen fra Kolding på Kenya safari

Kære Sanne og Hans Tusind tak for jeres hilsen, – dejlig overraskelse at tømme postkassen! Vi har haft en fuldstændig fantastisk tur og er fyldt med indtryk og fælles oplevelser...

Helle og Søren fra Vejle på Tanzania safari og Zanzibar badeferie

Hejsa Vi har haft en fantastisk tur til Tanzania og kunne slet ikke få nok af safaridelen. Alt forløb efter planen og vi havde et par gode guides (den første,..

Birthe og Torben på safari i Sydafrika

Hej Hans Allerførst tusind tak for en god oplevelse og rejse. Vi havde ikke troet en rejseleder kunne rumme så mange oplysninger og informationer, som en gruppe spørgelystne nybegyndere i..

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US