Location


Uganda

Safarioplevelser i særklasse i landet, som Sir Winston Churchill rammende beskrev AFRIKAS PERLE. . .

Safari Uganda
For pragt, for varietet af form og farve, for sit væld af brillante planter, fugle, insekter og pattedyr er Uganda i sandhed Afrikas perle. Sådan skrev Sir Winston Churchill i sin bog ” Min afrikanske rejse” tidligt i 1900 tallene.Mere end 50 store dyrearter findes hér i landet i fantastisk smukke safariområder, og fuglelivet hér er uden sammenligning. Mange betragter Uganda som det fineste fugleområde i Afrika med mere end 1.000 forskellige fuglearter at vise frem og med den elegante kronede trane som en værdig nationalfugl.

Uganda udmærker sig med mere end 12 forskellige primater lige fra den imponerende bjerggorilla, den adrætte chimpanze til den charmerende lille hvidøjede bushbaby.

Meget få ting hér i livet slår gyset ved at trekke gennem regnskoven i Bwindi, dybt inde i hjertet af Afrika for så pludselig at stå ansigt til ansigt med en bjerggorilla familie. Der er ikke et øje tørt efter en sådan oplevelse. En oplevelse som kun lader sig gøre i 3 lande i hele afrika.Andre fantastiske oplevelser er Murchison Falls National Park med sejltur på Nilen med et spektakulært landskab og masser af flodheste og nilkrokodiller, Nilens udspring, Chimpanze trekking i Kibale National Park, fantastisk smuk og oplevelsesrig sejltur på Kazinga kanalen og imponerende sejltur på Lake Mburu.

Viser alle 2 resultater

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US