Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

   Location


  Uganda

  Safarioplevelser i særklasse i landet, som Sir Winston Churchill rammende beskrev AFRIKAS PERLE. . .

  Safari Uganda
  For pragt, for varietet af form og farve, for sit væld af brillante planter, fugle, insekter og pattedyr er Uganda i sandhed Afrikas perle. Sådan skrev Sir Winston Churchill i sin bog ” Min afrikanske rejse” tidligt i 1900 tallene.Mere end 50 store dyrearter findes hér i landet i fantastisk smukke safariområder, og fuglelivet hér er uden sammenligning. Mange betragter Uganda som det fineste fugleområde i Afrika med mere end 1.000 forskellige fuglearter at vise frem og med den elegante kronede trane som en værdig nationalfugl.

  Uganda udmærker sig med mere end 12 forskellige primater lige fra den imponerende bjerggorilla, den adrætte chimpanze til den charmerende lille hvidøjede bushbaby.

  Meget få ting hér i livet slår gyset ved at trekke gennem regnskoven i Bwindi, dybt inde i hjertet af Afrika for så pludselig at stå ansigt til ansigt med en bjerggorilla familie. Der er ikke et øje tørt efter en sådan oplevelse. En oplevelse som kun lader sig gøre i 3 lande i hele afrika.Andre fantastiske oplevelser er Murchison Falls National Park med sejltur på Nilen med et spektakulært landskab og masser af flodheste og nilkrokodiller, Nilens udspring, Chimpanze trekking i Kibale National Park, fantastisk smuk og oplevelsesrig sejltur på Kazinga kanalen og imponerende sejltur på Lake Mburu.

  Viser alle 2 resultater

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by