Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 21.495 kr.

  Uganda er meget mere end gorillaer og chimpanser! her venter jer et sandt naturparadis som byder på storslåede safarioplevelser hvor der i høj grad er mulighed for at opleve alt klassisk storvildt inklusive the big five. Når de store dyreoplevelser så krydres med noget af Østafrikas smukkeste natur og dejlig indkvartering, er grundlaget for en uforglemmlig safari skabt.

  På denne rejse besøger i Queen Elizabeth Nationalpark, hvor der venter jer nogle spændende safarikørsler på den dyrerige savanne. Der venter jer også en skøn sejltur på Kazinga kanalen, der forbinder Lake George med Lake Edward.

  Fra Queen Elizabeth Nationalpark drager i Semuliki National Park, hvor i skal opleve de varme kilder med 100 grader varmt vand. I skal også besøge pygmæerne, som er et helt unikt stammefolk som er jægere og samlere, og deres bemærkelsesværdige lille størrelse. 

  I drager videre til jeres sidste stop på rejsen Murchison Falls og Nildeltaet, hvor en lang og spændende panoramtur venter jer. Murchison Falls er Ugandas største nationalpark, og er særligt kendt for sin sceneriske skønhed og fantastisk flore og fauna. Under jeres ophold vil I både køre safari i Muchison Falls nationalpark samt drage på bådtur til bunden af Murchison Falls, hvor den 50 meter brede Nil udmunder i en klippesprække på blot 6 meter.

  Hele rejsen foregår naturligvis på komfortable indkvarteringssteder, som alle er beliggende suverænt i forhold til områderne som I befinder jer i.

   

  Programmet kan naturligvis skræddersyes præcist til jeres ønsker, og kan ligeledes kombineres med badeferie på eksempelvis Zanzibar. Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.
  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Uganda
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   8
  • Antal nætter
   7
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark og ankomst til Uganda

  I flyver fra Danmark om morgenen med en mellemlanding i Europa undervejs.


  Alle måltider er naturligvis på den oversøiske rejse.

  Ankomst til Entebbe lufthavn i Uganda sidst på aftenen, hvor I efter at have klaret indrejse formaliteterne bliver mødt af jeres private engelsktalende chaufførguide. Fra lufthavnen køres I Entebbe hvor I indkvarteres på Cassia Lodge for natten.

  Overnatning på Cassia Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 2
  Fra Kampala til Queen Elizabeth Nationalpark

  Efter en dejlig morgenmad på jeres hotel bevæger I jer sammen med jeres private chaufførguide,  ud af hektiske og spændende Kampala, gennem det utroligt smukke afrikanske landskab med smukt, bakket terræn, utroligt grønt overalt. I stifter også bekendtskab med Ugandas helt unikke, langhornede og mægtige Ankole kvæg. I spiser frokost i Mbarara og I når jeres mål for i dag, Queen Elizabeth National Park, denne berømte, 1.978 kvadratkilometer store savanne afgrænset mod vest af Ishasha River og Lake Edward ( delt med Congo ) og mod øst af Lake George. 

  I kører Game Drive frem mod jeres hjem for de kommende 2 nætter, Mweya Safari Lodge. Efter aftensmaden bliver I bjergtaget af den afrikanske nat med dens karakteristiske lyde. Måske I nyder en Gin Tonic, mens I spændt lytter intenst . . .

  Overnatning på Mweya Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Safarikørsel i Queen Elizabeth Nationalpark og bådtur på Kazinga

  I er nu i " safari mode ", og I starter ud på et tidligt morgen Game Drive på den evige jagt efter de vilde dyr. Her i Queen Elizabeth National Park findes alt fra de mægtige elefanter til løvernes konge til mere end 600 forskellige fuglearter, ja, et rent slaraffenland på denne savanne iklædt spredt bevoksning af Acasietræer og Euphorbia med store skov- og sumpområder ind imellem mere end 10 kratersøer. I møder måske den unikke Thomas´s Kob, også kaldet Uganda Kob, en særegen antilopeart fundet her i området. 

  Efter frokost skal I på en fantastisk smuk og oplevelsesrig sejltur på Kazinga kanalen, som forbinder Lake George med Lake Edward. Her møder I masser af flodheste og bøfler, vandbukke og elefanter, ja somme tider løver og leopard, som søger ned til kanalen for at drikke. Efter en oplevelsesrig dag nyder I middagen tilbage på Mweya Safari Lodge. Aftenen bruger I til at lade op til de nye eventyr som starter imorgen…

  Overnatning på Mweya Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Fra Queen Elizabeth Nationalpark til Fort Portal via Semuliki National Park og Pygmæerne

  Efter morgenmad fortsætter I gennem det utroligt smukke landskab med kurs mod Semuliki National Park, hvor I skal opleve det mere end 100 grader varme vand ved Sempaya´s varme kilder. I medbringer i dag picnic frokost, som I indtager herude på ruten. Efter besøg hos Pygmæerne, dette helt specielle nomadefolk, samlere og jægere, og bemærkelsesværdigt små i størrelse, fortsætter I mod Fort Portal og jeres hjem for natten på Mountain of the moon hotel, hvor I skal nyde en dejlig middag.

  Overnatning på Mountain of the moon hotel med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Fra Fort Portal til Murchison Falls og Nildeltaet

  Efter en dejlig morgenmad morgenmad fortsætter jeres safari gennem Hoima på en lang og spændende panoramatur til Murchison Falls National Park og Nildeltaet, gennemskåret af Victoria Nilen. Denne nationalpark med sine mægtige 3.800 kvadratkilometer er Ugandas største og blandt meget andet kendt for sin sceniske skønhed med dens fantastiske flora og fauna. I møder måske også her Ugandas smukke og majestætiske nationalfugl, den kronede trane. 

  I skal indtage velfortjent og dejlig aftensmad på Paraa Safari Lodge, denne superbt beliggende Lodge ved bredden af Victoria Nilen. I nyder stilheden og de spændende og fremmedartede lyde her i jeres hjem for de kommende to nætter.

  Overnatning på Paraa Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Safarikørsel og sejltur til bunden af Murchison Falls

  I starter tidligt ud på morgen Game Drive her i nationalparken blandt masser af vilde dyr her på de åbne vidder med Borassus palmer spredt og myriader af fremmedartede fugle i alle regnbuens farver. Måske er I heldige at se Geparden, denne dyrenes formel 1, jage på sletterne med en fart på op til 114 km/t.  

  Efter frokost på jeres lodge fortsætter eventyret med en fantastisk sejltur til bunden af sceneriske Murchison Falls, hvor den 50 meter brede Victoria Nil presses gennem en klippesprække på blot 6 meter og et fald på hele 43 meter og danner en tordnende kaskade af vand med en evig, fantastisk regnbue. I nyder endnu engang et fantastisk aftensmåltid på Paraa Safari Lodge.

  Overnatning på Paraa Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Fra Murchison Falls til Entebbe og hjemrejse

  Efter morgenmad kører I et sidste Game Drive på vej ud af Murchison Falls National Park og I sætter kursen mod Kampala og derefter til Entebbe. På vejen gennem det utroligt smukke, grønne og bakkede landskab forstår I Sir Winston Churchill´s berømte ord om Uganda : . . . Uganda er i sandhed AFRIKAS PERLE . . .

  I afleveres i Entebbe lufthavn hvorfra I flyver retur mod Danmark sidst på aftenen.

  Rejsen kan naturligvis også forlænges med mere safari eller måske badeferie på Zanzibar? Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på netop jeres drømmerejse.

  Dag 8
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark sidst på morgenen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Overning i Entebbe inkl. morgenmad
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program
  • Alle måltider under safarien
  • Safarikørsel som beskrevet
  • Besøg hos Pygmæerne
  • Sejltur på Kazinga Kanalen
  • Sejltur til bunden af Murchison Falls
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Uganda (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af eventuelle private udflugter
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Hele året29.99524.29521.495
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by