Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Landcruiser

  Fra 47.995 kr.

  Denne rejse kalder vi ikke uden grund for den ultimative gorilla safari i Uganda. Der venter jer på denne rejse en helt uforglemmelig oplevelse, hvor alle Ugandas største attraktioner er inkluderet.

   

  I skal blandt andet besøge Murchison Falls som nok er Ugandas og en af verdens smukkeste nationalparker. Her venter jer en enestående flora fauna, og spændende safarikørsler i dette smukke område. Og I skal naturligvis også på sejltur til bunden af Murchison Falls, hvilket for mange er en helt enestående oplevelse!

   

  På jeres rejse skal I naturligvis også opleve chimpanserne, som er en af Ugandas helt store attraktioner. Dette skal I opleve på et spændende chimpanse trek i Kibale skoven, som udover chimpanserne også byder på mange andre primater f.eks. den røde og sort/hvide Colobus abe, Oliven bavianer og mange flere, ja faktisk hele 12 forskellige arter.

   

  I besøger også Queen Elizabeth National Park, hvor I finder alt fra mægtige elefanter til træklatrende løver og mere end 600 forskellige fuglearter. Her venter jer uden tvivl store safarioplevelser på savannen. Under opholdet i parken skal I også på sejltur på Kazinga Kanalen, der forbinder de to store søer Lake George og Lake Edward. På sejlturen møder I masser af flodheste, bøfler, elefanter og eget andet dyreliv som søger til kanalen for at drikke.

   

  Rejsens højdepunkt er besøget i Bwindi skoven, hvor I skal på gorilla trekking. Her bevæger I jer ind i regnskoven i jeres søgen efter disse blide kæmper. Ingen ved hvor langt I skal gå for at finde dem, men uanset hvor strabadserende turen har været, glemmer I alt om dette når I står ansigt til ansigt med bjergorillaerne.

   

  Lake Mburo National Park besøges også på rejsen, og her venter jer både safarikørsler på den åbne savanne med spredte akacietræer, samt en skøn aften sejltur på Lake Mburo rundt langs kysten, hvor I kommer tæt på flodhestene.

   

  Tilbage i Kampala venter jer inden hjemrejsen til Danmark en byrundtur samt besøg på Ngamba Island hvor I skal besøge et chimpanse center, hvor I skal opleve deres store arbejde med at pleje og rehabiliterer chimpanser med en tragisk opvækst.

   

  Rejsen kan natuligvis skræddersyes præcis til jeres ønsker.

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Uganda
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   14
  • Antal nætter
   12
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark & ankomst til Uganda

  I flyver fra Danmark om morgenen med en mellemlanding i Europa undervejs.
  Alle måltider er naturligvis på den oversøiske rejse.

  Ankomst til Entebbe lufthavn i Uganda sidst på aftenen, hvor I efter at have klaret indrejse formaliteterne bliver mødt af jeres private engelsktalende chaufførguide. Fra lufthavnen køres I Entebbe hvor I indkvarteres på Cassia Lodge for natten.

  Overnatning på Cassia Lodge med morgenmad inkluderet. 

  Dag 2
  Udflugt til Jinja

  Efter en dejlig morgenmad på hotellet, forlader I Kampala med kurs mod Jinja. Undervejs besøger I Ssezibwa vandfaldene ( det magiske vand ) og videre til Mabira Forest og en spændende safari til fods.

  Efter frokost i Jinja besøger I Nilens udspring og Bujagali vandfaldene.

  Om eftermiddagen returnerer I til Kampala og Cassia Lodge hvor en dejlig middag venter.

  Overnatning på Cassia Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Fra Kampala til Murchison Falls via Ziwa Rhino sanctuary

  Efter morgenmad fortsætter jeres safari på en lang og spændende panoramatur til Murchison Falls National Park og Nildeltaet, gennemskåret af Victoria Nilen. I kører et kort Game Drive undervejs ved Ziwa Ranch, som er et kendt område for næsehorn, og I nyder frokost i Masindi. I når toppen af Murchison vandfaldene ud på eftermiddagen. Denne nationalpark med sine mægtige 3.800 kvadratkilometer er Ugandas største og blandt meget andet kendt for sin sceniske skønhed med dens fantastiske flora og fauna. I møder måske også her Ugandas smukke og majestætiske nationalfugl, den kronede trane.

  I skal indtage velfortjent og dejlig aftensmad på Paraa Safari Lodge, denne superbt beliggende Lodge ved bredden af Victoria Nilen. Vi nyder stilheden og de spændende og fremmedartede lyde her i jeres hjem for de kommende 2 nætter. 

  Overnatning på Paraa Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Safarikørsel og sejltur på Alber Nilen

  I starter tidligt ud på morgen Game Drive her i nationalparken blandt masser af vilde dyr her på de åbne vidder med Borassus palmer spredt og myriader af fremmedartede fugle i alle regnbuens farver. Måske er I heldige at se Geparden, denne dyrenes formel 1, jage på sletterne med en fart på op til 114 km/t. 

  Efter en dejlig frokost på jeres lodge fortsætter eventyret med en fantastisk sejltur til bunden af sceneriske Murchison Falls, hvor den 50 meter brede Victoria Nil presses gennem en klippesprække på blot 6 meter og et fald på hele 43 meter og danner en tordnende kaskade af vand med en evig, fantastisk regnbue. I sejler til hen mod solnedgang, inden I nyder endnu et fantastisk aftensmåltid på Paraa Safari Lodge.

  Overnatning på Paraa Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Fra Murchison Falls til Kibale National park via Fort Portal

  Efter en dejlig morgenmad på Paraa Safari Lodge bevæger I jer gennem det utroligt smukke afrikanske landskab med smukt, bakket terræn, utroligt grønt overalt. I stifter også bekendtskab med Ugandas helt unikke, langhornede og mægtige Ankole kvæg. I når Kibale National Park via Fort Portal og I indtager frokost, måske i den kølige skygge under et akacietræ. 

  Overnatning på Primate Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Chimpanse trekking i Kibale og kørsel til Queen Elizabeth national park

  I starter tidligt om morgenen med et spændende Chimpanse trek i Kibale skoven. Kibale National Park er det sted i verden med den højeste koncentration af primater. Her finder I, foruden chimpanserne, også både den røde og sort/hvide Colobus abe, Oliven bavianer og mange flere, ja hele 12 forskellige arter . . . 

  Efter frokost fortsætter I mod jeres mål for i dag, Queen Elizabeth National Park, denne berømte, 1.978 kvadratkilometer store savanne afgrænset mod vest af Ishasha River og Lake Edward ( delt med Congo ) og mod øst af Lake George. I kører Game Drive frem mod jeres hjem for de kommende 2 nætter, Mweya Safari Lodge. 

  Efter aftensmaden bliver I bjergtaget af den afrikanske nat med dens karakteristiske lyde. Måske I nyder en Gin Tonic, mens I spændte lytter intenst . . .

  Overnatning på Mweya Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Safarikørsel i Queen Elizabeth National park og sejltur på Kazinga kanalen

  I starter dagen med et tidligt morgen Game Drive på den evige jagt efter de vilde dyr. Her i Queen Elizabeth National Park findes alt fra de mægtige elefanter over træklatrende løver til mere end 600 forskellige fuglearter, ja, et rent slaraffenland på denne savanne iklædt spredt bevoksning af Akacietræer og Euphorbia med store skov- og sumpområder ind imellem mere end 10 kratersøer. I møder måske den unikke Thomas´s Kob, også kaldet Uganda Kob, en særegen antilopeart fundet her i området.

  Efter frokost skal I på en fantastisk smuk og oplevelsesrig sejltur på Kazinga kanalen, som forbinder Lake George med Lake Edward. Her møder I masser af flodheste og bøfler, vandbukke og elefanter, ja somme tider løver og leopard, som søger ned til kanalen for at drikke. Efter en oplevelsesrig dag nyder I middagen tilbage på Mweya Safari Lodge. Efter middagen lader I op til de nye safari eventyr som venter i morgen.

  Overnatning på Mweya Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Fra Queen Elizabeth National Park til Bwindi via Ishasha

  I sætter nu kursen mod Bwindi National Park via Ishasha sector hvor I kører Game Drive på jagt efter træklatrende løver. . . 

  I fortsætter  mod Bwindi og Ruhija Gorilla Lodge, som I når i tide til en sen frokost. Om aftenen vender en spændende gåtur i landsbyen, og I nyder en dejlig middag tilbage på Lodgen med en fantastisk udsigt over de regnskovs beklædte bakkedrag, som strækker sig ind i Rwanda. I nyder måske en Gin/Tonic mens I lader op til morgendagens møde med de majestætiske bjerggorillaer . . .

  Overnatning på Ruhija Gorilla Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 9
  Gorilla trekking i regnskoven

  I dag er en stor dag. . . Efter morgenmad kører I til den nærliggende rangerstation. Her briefes I grundigt af den lokale guide, og I er nu klar til at begive jer ud på det store eventyr.

  På jeres trekking har I mulighed for at spotte en masse tegn på aktivitet fra mange forskellige dyr. Her i området findes elefanter, bøfler, leopard, buskbuk, 11 forskellige abearter, og så naturligvis bjerggorillaerne. I zig-zager gennem regnskoven, styret af spottere, som er sendt i forvejen for at hjælpe med at spore gorillaerne. Uanset, hvor strabadserende, turen har været, glemmer I alt i det øjeblik, I står ansigt til ansigt med disse fantastiske dyr . . . Bjerggorillaerne er sky og venlige dyr, og det er en fantastisk oplevelse at sidde stille og observere og fotografere disse kæmper. Efter ca. en time siger I farvel til gorillaerne og påbegynder jeres færd tilbage til udgangspunktet.

  Tilbage på Ruhija Gorilla Lodge er det tid til afslapning. Om aftenen underholder lokale børn med glad sang og dans og efter aftensmaden nyder I udsigten op mod det sted, hvor et fantastisk møde fandt sted få timer forinden.

  Overnatning på Ruhija Gorilla Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 10
  Fra Bwindi til Lake Mburo National Park

  Efter en dejlig morgenmad er kursen sat mod Lake Mburo National Park gennem det bakkede og fantastisk frodige landskab. I kører Game Drive undervejs til Mburo, og I når frem til en sen frokost på Mihingo Lodge, jeres hjem for de kommende to nætter, en helt eventyrlig telt lodge i lukus klasse, beliggende højt til vejrs på klipperne med en bedårende udsigt ud over skovsavannen. Måske I når en dukkert i den idyllisk beliggende pool inden en fantastisk middag serveres. Her på Mihingo Lodge nyder I bestemt en spændende drink af en slags, måske et glas iskold hvidvin, mens I nyder atmosfæren og udsigten.

  Overnatning på Mihingo Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 11
  Morgensafari og aftensejllads på Lake Mburo

  I kører ud på morgen Game Drive her i Lake Mburo National Park på åben savanne med spredte akacietræer på jagt efter nogle af de mange forskellige antilopearter, som findes hér, f. eks. verdens største, nemlig Eland. I kan også opleve store grupper af bøfler og mange flodheste. Området hér er fantastisk smukt med savanne, akacie skov, sumpområder og søer, og her findes masser af spændende, farvestrålende fuglearter.

  I nyder frokosten tilbage på vidunderlige Mihingo Lodge, og måske slapper I af på den private terrasse foran jeres kæmpestore luksustelte, indrettet som var det en suite. . .

  I skal senere nyde en aften sejltur på Lake Mburo i et adstadigt tempo rundt langs kysten, hvor I kommer tæt på flodhestene alt imens I bliver skarpt overvåget af de mægtige flod ørne, som hersker i luftrummet over jer. . . I nyder endnu et udsøgt aftensmåltid på Mihingo Lodge, og efter middagen slapper I af og suger stemningen og lydene fra natten til jer.

  Overnatning på Mihingo Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 12
  Fra Lake Mburo til Kampla og byrundtur

  I forlader nu Lake Mburu National Park efter morgenmaden og sætter kursen mod Kampala som I når over middag. I skal nu på en spændende bytur i Kampala, denne hektiske og spændende storby, opkaldt efter Impala antilopen. Efter en spændende byrundtur køres I til Cassia Lodge hvor I indkvarteres for natten.

  Overnatning på Cassia Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 13
  Besøg på Ngamba island og hjemrejse

  I dag skal I nyde en smuk sejltur på Lake Victoria med besøg på Ngamba Islands. I skal besøge Ngamba Island Chimpanzee Sanctuary, drevet af UWEC ( Uganda Wildlife Education Centre ). I lighed med Jane Goodall´s centre plejer man her chimpanser, som på den ene eller anden måde har haft en tragisk opvækst.

  Et meget stort arbejde gøres her for at passe på så mange som muligt af disse prægtige dyr, som er udryddelsestruede. Et rørende møde er det, og godt at vide, at en masse gode kræfter arbejder på chimpansernes side . . .

  I vender tilbage til jeres hotel for at forberede jer på rejsen hjemover. I kører til Entebbe for jeres fly hjem mod Danmark efter en fantastisk safari i Uganda.

  Rejsen kan naturligvis også forlænges med badeferie på eksempelvis Zanzibar eller måske mere safari i Kenya? Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på jeres drømmerejse.

  Dag 14
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark først på morgenen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program
  • Alle måltider
  • Safarikørsler som beskrevet
  • Sejltur til bunden af Murchison Falls
  • Chimpanse Trekking i Kibale Skoven (permit inkluderet)
  • Sejltur på Kazinga Kanalen
  • Gorilla Trekking i Bwindi skoven (Permit inkluderet)
  • Sejltur på Lake Mburo
  • Byrundtur i Kampala
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Uganda (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af eventuelle ekstra private udflugter
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Hele året58.89550.69547.995
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt øvrige hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by