Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  GULD

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  Fly transfer

  Fra 39.295 kr.

  På denne skønne safari rejse til Botswana skal I bo på indkvarteringssteder af høj standard, med den bedste beliggenhed i de safariområder som besøges undervejs. Transporten mellem safariområderne foregår tilmed i mindre bush fly, hvilket sparer jer for mange timers transporttid samt giver jer en fantastisk oplevelse af Botswanas unikke natur og dyrliv set fra oven.

  Jeres safari eventyr starter i Maun hvorfra I flyver direkte videre til Makagadigadi pans, hvor der venter jer et nærmest ørkenlignende landskab med et rigt dyreliv. Her venter jer spændende safarikørsler, hvor I skal opleve dyrene som har tilpasset sig disse barske omgivelser. Der er blandt andet gode muligheder for at opleve ørken elefanten samt det hvide næsehorn og naturligvis meget andet.

  Mange forbinder Botswana med det frodige Okavango Delta, og dette besøger I naturligvis også på denne rejse. I skal faktisk bo på hele to forskellige indkvarteringssteder som er beliggende dybt inde i Deltaet, hvor I virkelig oplever Afrikas skønhed på 1. klasse. Her kan I vælge mellem traditionel safarikørsel, safari med motorbåd, safari i mokoro samt vandresafari. Dagene kan sammensættes præcist som I ønsker.

  Efter nogle hærlige dage i Okavango Deltaet sætter I atter kursen mod Maun, hvorfra I flyver retur mod hjemlige himmelstrøg.

  Rejsen kan naturligvis også forlænges med mere safari i Botswana eller måske i nabolandet Zimbabwe? I kan også kombinere rejsen med et ophold i verdens smukkeste storby Cape Town, eller slappe af med en skøn badeferie på Mauritius.

  Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på jeres drømmerejse.

   

  • Kategori
   Fly rundrejse, Safari
  • Destination
   Botswana
  • Indkvarteringsniveau
   GULD
  • Antal dage
   9
  • Antal nætter
   6
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   Fly transfer
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark mod Johannesburg i løbet af dagen, med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  [su_image_carousel source="media: recent" max_width="50%"]

   

  Dag 2
  Ankomst til Maun og med fly videre til Makgadikgadi Pans

  Ankomst til Johannesburg om morgenen hvor I skifter fly for den sidste korte flyvning Maun lufthavn i Botswana. Ved ankomsten til Maun venter jeres mindre fly på at bringe jer videre til en helt anden verden, på magiske Leroo La Tau Lodge, placeret højt oppe på klipperne med en formidabel udsigt ud over den udtørrede Boteti River og et spændende vandhul, som tiltrækker løver, Zebra, Gnu foruden den sjældne Chobe Bushbuck. 

  Ved ankomsten til lodgen serveres en sen frokost, hvorefter den første game drive i den åbne safaribil venter. I drager på game drive i denne enestående natur, helt speciel og sjælden for Botswana og en voldsom kontrast til vådområderne, som I kommer til senere på jeres safarirejse. I er på jagt efter sjakaler, hyæner og, ja selvfølgelig den utrolige, velkamuflerede leopard. . . Efter middagen mødes campens gæster ved bålpladsen, hvor I for eksempel kan nyde et glas iskold hvidvin akkompagneret af bålets knitren og udsigten til vandhullet tæt på. . . Alt kan ske i den afrikanske nat. . .

  Overnatning på Leroo La Tau Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.[su_image_carousel source="media: recent"]

  Dag 3
  Safari på Makgadikgadi Pans

  I starter tidligt om morgenen på game drive ude i denne ørkenagtige verden, hvor I nu søger efter det hvide næsehorn. Her ved vandhullerne findes også flodheste og mægtige krokodiller. . . 

  Efter endnu en skøn frokost på lodgen, kan I bruge resten af dagen på at absorbere de første dages safarieventyr.  Der er tid til at nyde et glas vin på jeres private terrasse foran jeres luksusværelse, hævet på træplatforme og med fortræffelig udsigt ud over den afrikanske Bush. . .Efter jeres sidste kulinariske oplevelse på Leroo La Tau Lodge må I absolut opleve et nat game drive her i området. Mange spændende dyr er aktive om natten, og af og til opleves dramaer derude, som I normalt kun kan gætte jer til ud fra lydene i den mørke nat. . . Nyd den fantastiske nattehimmel en sidste gang herude i den fortryllende natur.

  Overnatning på Leroo La Tau Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 4
  Med fly fra Makgadikgadi Pans til Okavango Deltaet

  I siger farvel til Leroo La Tau med et sidste spændende morgen Game Drive, og efter morgenmaden kører I den korte tur ud til den lille Airstrip, hvor flyet venter. I flyver nu i lav højde ud over det mægtige Okavango Delta med kurs mod Moremi Game Reserve og den absolutte safari paradis verden i legendariske Camp Moremi, jeres telt lodge for de næste to nætter, med plads til blot 22 gæster. 

  Efter en kort men spændende Game Drive fra airstrippen venter jer en skøn frokost på campen.

  Jeres ophold her i Camp Moremi planlægges nu helt efter jeres egne ønsker: I har mulighed for at køre Game Drive i åbne safaribiler, udforske Xakanaxa Lagunen i små motorbåde, studere det utrolige fugleliv eller blot give jer tid til at suge stemningen til jer her i Camp Moremi. Det fortjener stedet, og det fortjener I!

  Overnatning på camp Morimi med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 5
  Okavango Deltaet udforskes

  I skal på Game Drive på jagt efter elefanter, løver, leoparder og alle de andre spændende dyr, som findes her i rigt mål. Måske vælger I at opleve solen gå ned over deltaet, mens I sidder i jeres lille motorbåd og nyder stilheden og den afrikanske stjernehimmel. Jeres dejlige telte, som er bygget på hævede teaktræs-platforme har en dejlig terrasse, hvor I blot kan sidde og nyde naturen med en kikkert ved hånden, for fuglelivet her er exceptionelt. . .

  I må heller ikke gå glip af et ophold på observationsplatformen yderst ude i Camp Moremi, hvor der er en vidunderlig udsigt ud over deltaet. Med kikkert kan vi blandt meget andet følge den elegante afrikanske flodørn på jagt efter fisk. Mange former for storke og den sjældne Wattled Crane, en sjælden trane, findes også her, ja, I kan også være heldige at opleve en flok papegøjer, som flyver lavt hen over hovederne på jer.

  Overnatning på camp Morimi med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 6
  Med fly dybere ind i Okavango Deltaet

  Efter et tidligt morgen game drive nyder I den udsøgte morgenmad her i Camp Moremi og suger de sidste indtryk ind fra dette fantastiske sted. I flyver videre langt ind i Okavango deltaet. Efter en utrolig smuk og fascinerende flyvetur over de mange smalle kanaler omgivet af høje sivplanter og masser af fugle og spændende vilde dyr, lægger vi an til landing ved magiske Camp Okavango.

  En luksus teltlejr med plads til blot 24 gæster og en sand hær af venligt personale til at sørge for, at I får den perfekte safarioplevelse. Efter en udsøgt frokost og måske et lille hvil skal I på safari til fods med de erfarne trackere. I går i et roligt tempo et par timer, og efter endnu en suveræn safarioplevelse forkæles I, endnu en gang, af en udsøgt middagmed liflig afrikansk vin, og mon ikke I afslutter dagen med en drink ved bålpladsen, før I går til ro.

  Overnatning på camp Okavango med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 7
  Okavango Deltaet udforskes i Mokoro

  I skal denne morgen nyde en fredfyldt og idyllisk sejltur i Mokoro ( kano ). I går fra campen gennem skoven og ned over den lille private airstrip ned til jeres Mokoroer. Ganske langsomt bevæger I jer, med en trænet fører, ud i det lave vand her i lagunen. I møder mange spændende fugle på denne sejltur, og her findes også nogle af verdens mindste frøer, på størrelse med en ært.

  Her omkring Camp Okavango jager den meget sjældne og ubeskriveligt smukke Pel`s fiskeugle om natten, og er man heldig, finder man den sovende i træerne her i området. . .

  Efter endnu en udsøgt frokost er det måske tid for afslapning her i Camp Okavango. En strategisk placeret udsigtsplatform gør det muligt blot at sidde og nyde livet, mens tankerne flyver og naturen taler for sig selv. Måske trækker I jer tilbage til jeres private terrasse foran jeres telt oppe på teakplatformen og nyder stilheden. For den fiskeinteresserede kan der også arrangeres catch and release fisketure efter tigerfisk. .

  Efter endnu en kulinarisk middag sænker natten sig over eventyrlige Camp Okavango.

  Overnatning på Camp Okavango med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 8
  Med fly fra Okavango Deltaet til Maun og hjemrejse

  Efter en sidste morgenmad på campen er der tid til lidt afslapning, før turen går til jeres ventende fly, som bringer jer retur til lufthavnen i Maun, hvorfra I ud på eftermiddagen atter flyver mod Europa via Johannesburg.

  Rejsen kan naturligvis også forlænges med et besøg i eksempelvis Cape Town eller badeferie på Mauritius.
  Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på jeres drømmerejse.

  Dag 9
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Besøg på
  • Safariindkvartering som beskrevet
  • Alle måltider & Drikkevarer på indkvarteringsstederne
  • Fly transfer mellem safariområderne
  • Alle safariaktiviteter som beskrevet
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari i Okavango Deltaet
  [su_image_carousel source="media: recent"]

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Marts39.29516.595
  April - Maj48.69516.595
  Juni - Oktober59.19516.595
  November48.69516.595
  December39.29516.595
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I f.eks. ønsker at rejse mellem jul og nytår, Påske samt andre hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by