Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  GULD

  Indkvartering

  Lodges & Camping

  Transport

  Kano & Bil

  Fra 35.995 kr.

  På denne rejse venter jer et ægte adventure hvor der venter jer både luksuriøse indkvarteringssteder, men også komfortabel camping midt ude i naturen.

  Eventyret starter med et par dage i Zambezi nationalpark, hvor I skal på safarikørsler blandt det rige dyreliv i parken. Efterfølgende venter nogle spændende dage med kano sejlads på Zambezi floden, hvor fantastiske naturscenerier og nærkontakt med Afrikas vilde dyre- og fugleliv venter jer. I er godtnok på camping, men der bliver sørget for at komforten er i top med både feltsenge og veltilberedte måltider.

  I ankommer med kano til Victoria Falls hvor I skal bo på den luksuriøse The Elephant Camp – dette er nok et af de bedste indkvarteringssteder i Victoria Falls området, og I kan forvente at blive forkælet!

  Under opholdet i Victoria Falls har I naturligvis tid til at opleve de smukke vandfald, enten fra parken eller måske med tilkøb af en helikoptertur? Der er mange adrenalinfyldte aktivitetsmuligheder i Victoria Falls by, og vi hjælper gerne med forslag og booking af aktiviteter.

  Fra Victoria Falls går rejsen videre mod Cape Town, hvor nogle spændende dage venter i verdens smukkest beliggende storby! Her skal I på vintur til Stellenbosch, besøge det sydligste punkt i Afrika og opleve det pulserende liv på Waterfronten.

   

  Rejsen kan naturligvis sammensættes som I ønsker f.eks. med mere safari, flere nætter i Cape Town eller måske badeferieMauritius? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

  • Kategori
   Adventure, Safari, Storbyferie
  • Destination
   Sydafrika, Zimbabwe
  • Indkvarteringsniveau
   GULD
  • Antal dage
   13
  • Antal nætter
   10
  • Indkvartering
   Lodges & Camping
  • Transport
   Kano & Bil
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark mod Johannesburg i løbet af dagen, med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  Dag 2
  Ankomst til Zimbabwe og kørsel til Zambezi National Park

  Ankomst til Johannesburg om morgenen hvor I skifter fly for det sidste korte stykke til Victoria Falls lufthavn i Zimbabwe. Efter at have klaret indrejseformaliteterne, bliver I mødt af en lokal repræsentant fra Tembo Safari som sørger for jeres transfer til Old Drift Lodge, hvor I kan forvente at være fremme til en sen frokost. Hotellet er beliggende ved bredden af den mægtige Zambezi flod og på grænsen mellem Zimbabwe, Botswana, Zambia og Namibia.

  I starter på jeres første Game Drive efter frokost hvor I oplever det fantastisk righoldige dyre- og fugleliv hér langs Zambezi floden fra jeres åbne, terrængående safaribil.

  Om aftenen nyder I måske en drink i baren med storslået udsigt til Zambezi floden og det spændende vandhul i nærheden.

  Overnatning på Old drift Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 3
  Zambezi National Park

  I starter dagen med et tidligt morgen Game Drive, som giver jer mulighed for at betragte de vilde dyr, hvor de er allermest aktive. Lyset på denne tid af døgnet er magisk og fra jeres åbne safaribil har I de største chancer for perfekte billeder...

  I sætter kursen hjem mod lodgen, hvor dejlig Brunch venter jer.

  I har nu tid til at nyde stilheden hér på Lodgen, måske foran jeres hytte eller i den forfriskende swimmingpool.

  Efter jeres Afternoon high tea er I klar til nye oplevelser på Lodgens pontonbåd. I sejler i et adstadigt tempo langs Zambezi på udkig efter flodheste, elefanter, bøfler, løver, giraf, hyæne, krokodille, leopard, den afrikanske vildhund og måske de farvestrålende isfugle og den mægtige afrikanske flodørn.

  Mætte af indtryk når I tilbage til Imbabala til dejlig middag på lodgen.

  I nyder den sidste aften hér på Old drift lodge. Måske kommer en elefantflok lige forbi og hilser på jer, inden I går til ro for natten.

  Overnatning på Old drift Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 4
  Game drive i Zambezi National Park og kano safari på Zambezi floden

  I er klar til endnu et tidlig morgen Game Drive på den evige søgen efter spektakulære oplevelser. De meget sjældne Wild Dogs findes også hér i området, foruden den ektremt sjældne og sagnomspundne Pel´s Fishing Owl, som gæster kommer fra alle steder på kloden for at opleve.

  Efter dejlig brunch tilbage på jeres Lodge er der tid til lidt afslapning inden I ud på eftermiddagen kører et spændende Game Drive gennem Zambezi National Park og ankommer til jeres ”træningslejr”, Kalai River Camp.

  Her følger en grundig briefing i udstyr og forhold på floden, inden I border jeres behagelige kanoer og begiver jer på eventyr på Zambezi.

  Mætte af indtryk indtager I et velfortjent aftensmåltid i Kalai River Camp på flodbredden og inden I går til ro nyder I måske en drink uden for jeres telt akkompagneret af lyden fra den afrikanske nat....

  Overnatning på Kalai River Camp med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 5
  Kano safari på Zambezi floden

  I står op til Full English Breakfast før I kører op langs floden til det sted, hvor jeres kanosafari begynder denne dag.

  I starter nu ud på en scenisk oplevelse af de helt store. Fantastiske naturscenerier og nærkontakt med Afrikas vilde dyre- og fugleliv venter jer, når I i adstadigt tempo glider med strømmen ned ad Zambezi. Måske oplever I gyset ved at passere langsomt forbi en flok elefanter, som er nede for at drikke og bade... eller måske er løverne og andre fascinerende dyr blevet tørstige…  Den ene spændende oplevelse afløser den anden på jeres færd ned ad floden. Ved frokosttid lægger I til land og nyder en velfortjent picnic frokost.

  I afslutter jeres 18 km kanotur ud på eftermiddagen, og det er tid til at slappe af og nyde omgivelserne og livet omkring Kalai River Camp, hvor en velfortjent middag  indtages, inden I går til ro for natten, mætte af oplevelser.

  Overnatning på Kalai River Camp med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 6
  Kano safari på Zambezi floden med kurs mod Victoria Falls

  I står op med solen til dejlig morgenmad med udsigt til Zambezi og jeres kano, som er klar til at tá jer på nye oplevelser. I dag venter endnu 18 fantastiske km ned ad Zambezi floden i retning mod mægtige Victoria Falls.

  Sceneriet skifter ustandseligt og nye oplevelser med det Afrikanske dyre – og fugleliv venter jer. I oplever små kanaler, små vandfald kaldet Rapids, nogle af dem endda med navne, som Sansimba Rapids og “Kandahar Rapids”, som ikke kræver øvede sejlere. Alle kan deltage.

  Efter denne dag på fantastisk kanosafari hér på Zambezi floden slutter jeres sejlads tæt på  de berømte Victoria Falls, og I køres nu mod The Elephant Camp, som I når ud på  eftermiddagen.

  Efter et velfortjent hvil er I klar til at møde Wild Horizons elefanter….  I skal opleve elefanterne på tæt hold, I skal røre, lugte, lytte til disse godmodige kæmper, som er vant til at få gæster hér på  The Elephant Camp.

  Efter denne lærerige og rørende oplevelse er I måske klar til at nyde en Gin Tonic, den magiske safari drik, mens I snuser til atmosfæren hér på skønne Elephant Camp med udsigt til tågerne, som stiger op  fra Victoria Falls kun få kilometer borte.

  I nyder et udsøgt aftensmåltid inden I går til ro for natten.

  Overnatning på The Elephant Camp med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 7
  Victoria Falls

  I har hele dagen til fri disposition og har på Campen mulighed for at tilkøbe en lang række af ekstra oplevelser.

  Efter et udsøgt aftensmåltid nyder I måske en stille drink i den Afrikanske nat og nyder hvert sekund på denne fantastiske camp.

  Overnatning på The Elephant Camp med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 8
  Med fly fra Victoria Falls til Cape Town

  Efter dejlig morgenmad begynder jeres rejse mod Cape Town, men inden I siger farvel til Zimbabwe besøger I det mægtige Victoria Falls.

  I kører videre mod Victoria Falls lufthavn for jeres flyvning mod Cape Town. Ved ankomsten til Cape Town, bliver I mødt af Tembo Safaris lokale repræsentant, som sørger for jeres transfer til Harbour Bridge Hotel.

  De næste 4 dage skal I tæt på den berømte Victoria & Alfred havnefront med masser af spændende restauranter og fristende butikker.

  Overnatning på Harbour Bridge Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 9
  Heldagsudflugt til Stellenbosch

  Dagen byder på en heldagsudflugt til det verdenskendt Stellenbosch vinområde, hvor vinmarkerne strækker sig fra frodige dale og op over smukke, grønne bakker. Byen Stellenbosch, som er den ældste i Sydafrika, fyldt med smukke, gamle bygningsværker, rummer blandt andet det største universitet i landet.

  Heldagsudflugten byder naturligvis på besøg på hele tre forskellige vingårde. I er jo i eet af verdens førende vinlande… Så der skal selvfølgelig smages på de skønne vine. Undervejs venter jer også en lækker Braaii (Sydafrikansk for grill) picnic, hvor jeres guide tilbereder et lækkert og velsmagende måltid ude i den smukke natur.

  Dagen afsluttes med en guidet rundtur i den ældste del af Stellenbosch til fods, hvorefter turen atter går retur til Cape Town og jeres dejlige hotel.

  Overnatning på Harbour Bridge Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 10
  Cape Town, heldagstur til Kap det gode Haab

  I skal opleve en heldagstur på den spændende Cape halvø, som strækker sig ned mod Kap Det Gode Håb og Cape Point og byder på naturscenerier i særklasse, udnævnt til Unesco World Heritage Site i 2004.

   

  I bevæger jer ned mod Kap det gode Håb gennem spektakulære " fynbos ", en unik fauna, som tæller 1.100 særegne planter, som ikke findes andre steder i verden . . . I denne fantastiske natur findes flokke af Zebra, Eland og andre antilopearter sammen med Struds og Klippegrævling og meget andet spændende.

   

  I farvandet ud for False Bay regerer den store hvide haj og fra maj til september flokkes hvalerne i bugten for at kælve. Langs kysten findes også store pingvinkolonier.  I besøger den verdensberømte Boulders koloni i Falce Bay, hvor I møder op mod 3.000 afrikanske pingviner på tæt hold . . .

   

  Retur I Cape Town sidst på dagen, hvor I kan nyde aftentimerne på Waterfronten.

   

  Overnatning på Harbour Bridge Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 11
  Sightseeing i Cape Town

  I skal på bytur gennem Cape Town, hvor I bliver indført i Cape Town´s historie.

  I kan frit stå af og besøge seværdighederne, og så stå på den næste bus. Byturen fører jer op på Table Mountain og ned langs Cape Rivieraen ud mod Atlanterhavet med de mange spændende villaer strøet op ad klippeskråningerne. Måske står I af og besøger een af verdens mest berømte botaniske haver, Kirstenbosch, som er beliggende i bakkerne op mod Table Mountain og rummer en unik samling af bl.a. Protea blomster blandt mere end 22.000 lokale plantearter . . .

  Overnatning på Harbour Bridge Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 12
  På egen hånd i Cape Town og hjemrejse

  Cape Town rummer et hav af oplevelser.

  Måske besøger I Robben Island, stedet, hvor Nelson Mandela sad fanget. . . Eller det gamle Iziko fort, den ældste bygning i landet. Gå ikke glip af et besøg i det spændende Victoria Wharf Shopping Centre.

  Måske skal I nyde et udsøgt måltid på én af de berømte fiskerestauranter langs havnefronten.

  I kan også vælge at bruge dagen på en sidste tur i panoramabussen rundt i og omkring Cape Town, hvor I hopper af på steder, som I ikke har udforsket endnu. . .

  Sidst på eftermiddagen er der transfer retur til lufthavnen i Cape Town, hvorfra I hen på aftenen flyver retur mod hjemlige himmelstrøg.

  Dag 13
  Ankomst til Danmark

  Efter mellemlanding et sted i Europa, ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen. Et eventyr er slut, men I glemmer aldrig Afrika...

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Indkvartering i Zimbabwe i henhold til program
  • All inclusive under ophold i Zimbabwe
  • 4 x overnatninger i Cape Town inkl. morgenmad
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Ikke nævnte måltider & drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Zimbabwe (USD 30 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. helikoptortur
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Marts35.9952.695
  April - Oktober40.99513.895
  November - December42.49514.595
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by