Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  GULD

  Indkvartering

  Luksustelte & hotel

  Transport

  4x4 safaribil

  Fra 41.995 kr.

  Oplev fantastiske Krüger National Park fra 5 stjernede, klassiske Imbali Safari Lodge og Hamiltons Tented Camp, som holder safarioplevelser fra en svunden tid i hævd , beliggende dybt inde i Krüger National Park på denne safari i Sydafrika.

  Nyd en stille stund på din private veranda foran din stilfuldt møblerede chalet / luksustelt med den vilde natur som nabo. Masser af private safarioplevelser i Krüger National Park er inkluderet i denne safari rejse.

  Rejsen afsluttes med en herlig badeferie på bounty-øen Mauritius. Her har I rig mulighed for at slappe af, og nyde de skønne omgivelser ovenpå jeres mange fantastiske safarioplevelser i Sydafrika

  Denne skønne rejse kan naturligvis forlænges med mere safari, flere nætter på badeferie på Mauritius. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

  • Kategori
   Fly rundrejse, Safari, Safari & badeferie
  • Destination
   Mauritius, Sydafrika
  • Indkvarteringsniveau
   GULD
  • Antal dage
   14
  • Antal nætter
   11
  • Indkvartering
   Luksustelte & hotel
  • Transport
   4x4 safaribil
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark i løbet af dagen, mod Johannesburg i Sydafrika med en mellemlanding undervejs.

  Dag 2
  Ankomst til Sydafrika og fly til Kruger

  Ved ankomsten til Johannesburg om morgenen, klarer I indrejseformaliteterne inden I fortsætter med fly fra Johannesburg direkte til Hoedspruit lufthavnen.

  Ved ankomsten til Hoedspruit mødes I af jeres safariguide, og eventyret kan nu for alvor begynde…

  I kører ind i mægtige Krüger National Park, jeres hjem for de næste 5 dage. Efter en dejlig frokost på Imbali Safari Lodge er der mulighed for at nå en tur i jeres private Jacuzzi, nedfældet i teak terrassen foran den hyggelige Chalet. Efter High Tea indtager I jeres åbne safari jeep og et spændende Game Drive starter hér langt væk fra alfervej inde i Krüger National Park.

  Efter en romantisk Sundowner drink  ude i den vilde natur søger I atter hjem mod Imbali Safari Lodge. I nyder en stille stund i biblioteket før aftenens gourmet oplevelser. Hyænerne hyler derude i natten . . .

  Overnatning på Imbali Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Game Drives i Krüger National Park

  Hér i Sydafrikas mest berømte nationalpark finder I alle former for vilde dyr.

  Området omkring jeres Lodge er ofte besøgt af store flokke af elefanter og løver er ligeledes rigt repræsenteret i Bushen.

  Jeres mål er The Big Five bestående af løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant men mange andre spændende dyr findes i den smukke natur. Kudu, sabelantilope, gepard . .  ja, listen er nærmest uendelig.

  Tilbage på Imbali Safari Lodge nyder I stilheden på jeres private terrasse med den fantastiske udsigt, og er I heldige og musestille, kommer elefanterne måske forbi jeres terrasse og kigger nysgerrigt . . .

  Overnatning på Imbali Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Hamiltons Tented Camp, Krüger National Park

  Efter morgenbuffet starter I jeres Game Drive på den evige jagt efter fantastiske safarioplevelser. Lyset på den afrikanske bush-savanne er helt fantastisk tidligt om morgenen og der er mulighed for at opleve de store katte i action.

  I har nu kurs " tilbage i tiden " mod det tidlige tyvende århundrede . . .I ankommer til Hamiltons Tented Camp og modtages af butleren på stedet. I indlogeres i eet af de kun 6 luksusindrettede telte, rejst på teaktræsplatform, dekoreret og møbleret smagfuldt i gammel kolonistil. Her mangler ingenting. I nyder en fantastisk frokost hér i eventyrlige omgivelser.

  Hamiltons safari jeep er klar til at køre et spændende eftermiddags Game Drive i denne del af Krüger National Park og I ankommer sidst på dagen til jeres eventyrverden ude i den afrikanske Bush. I gør klar til en madoplevelse i særklasse indtaget under lys fra masser af kandelabre . . .En Gin Tonic nydes måske i biblioteket eller under åben himmel på teakterrassen foran teltet, mens løven brøler derude i natten.

  Overnatning på Hamiltons Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Bushwalk og Late Afternoon Game Drive

  I gåsegang begiver I jer med væbnet Ranger ud i Bushen på nye eventyr.

  Fornemmelsen af at befinde sig ude midt i Krüger National Park på Bush Walk mellem de vilde dyr, væk fra trygheden i jeres safaribil, ”kildrer” lidt i maven og alle vores sanser er i højeste gear . . .

  Så tyst som muligt sniger I jer rundt i Bushen og observerer hvert et lille tegn på aktivitet. Sporene i jorden fortæller hver deres historie og fuglene viser jer, hvor der er store dyr.

  Rangeren stopper af og til for at vise jer små tegn på liv, og jo mere stille I bevæger jer, jo tættere på dyrene kommer I . . .

  Efter dejlig frokost er det tid til et velfortjent hvil i de fantastiske omgivelser hér på Hamiltons. I har her, som på Imbali, mulighed for massage.

  I er sidst på eftermiddagen, efter en dejlig kop the eller kaffe, klar til jeres sidste Game Drive i Krüger og I er spændte på, hvad den afrikanske vilde natur mon har at byde på.

  Om aftenen venter endnu en gourmet oplevelse i eventyrlige omgivelser og efter middagen suges de sidste savanneindtryk ind mens cikaderne synger i kor . . .

  I er ramt af masser af fantastiske indtryk hér fra den afrikanske Bush.

  Overnatning på Hamiltons Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Fra bushen til Johannesburg og videre til Mauritius

  En begivenhedsrig safari er ved at være slut, og der om formiddagen transfer fra Hamiltons Tented Camp retur til Hoedspruit lufthavnen. Fra Hoedspruit flyver I til Johannesburg hvorfra I flyver videre til en Badeferie på Mauritius hen på eftermiddagen.

  Ved ankomsten til Mauritius, bliver I modtaget af en lokal repræsentant fra Tembo Safari, som sørger for jeres transfer til The Sands Resort. Ved ankomsten til hotellet bliver I mødt af det gæstfrie personale, som vil tage sig godt af jer de kommende syv nætter.

  Under jeres ophold på Mauritius venter jer de skønneste strande og det mest indbydende badevand. I får tilmed et behageligt klima og et smukt landskab.

  Brug de kommende dage på ren afslapning og forkælelse, eller tag ud og udforsk denne herlige bounty-ø
  På hotellet er der ligeledes også masser af muligheder for at tilkøbe diverse vandsports aktiviteter.

  Overenatning på The Sands Resort med halvpension inkluderet.

  Dag 7
  7-12: Afslapning og badeferie på Mauritius

  I har de kommende seks hele dage til rådighed på Mauritius, hvor I kan nyde de skønne strande og bade i det varme Indiske Ocean.

  Hér midt ude i Det Indiske Ocean toner øen Mauritius sig frem, med sine 1900 kvadratkilometer, omgivet af azurblåt hav. Mauritius er et selvstændigt land og regnes for eet af de rigeste i Afrika.

  The Sands Resort and Spa er beliggende på vestkysten, lige ned til en lagune med krystalklart vand og med udsigt ud mod Tamarind Bugten og det majestætiske Le Morne bjerg i det fjerne.

  Her på The Sands Resort and Spa kan I nyde stilheden og den fabelagtige udsigt, rammet ind af koralrev og dybblå horisonter.

  En række af aktiviteter er til fri afbenyttelse: Vandski, glasbunds båd, snorkling, pedalbåd, kajak, mini sail, windsurfing, oplyste tennis baner, Beach volley, bordtennis og Bocci.

  The Sands Resort and Spa tilbyder 3 forskellige restauranter: The Tamarind Terrasse, Spices og Pink Pepper Corn. Endelig tilbyder The Dolphin Bar lette snacks, foruden alle former for exotiske drinks

  The Sands Resort and Spa tilbyder mange spændende extra aktiviteter mod betaling. På stedet findes en dejlig Spa og fitness afdeling. Sandsation Spa tilbyder en række behandlinger, måske afsluttet med et besøg i saunaen.

  Hver aften er der lokal musikalsk underholdning mens I måske nyder en stille drink ved lagunen.

  Mange extra aktiviteter tilbydes fra The Sands Resort and Spa, mod betaling. I kan spille golf på nærliggende, 18 huls Tamarina Golf Course. I kan Scuba dykke, fiske på åbent hav ( Deep Sea Fishing ), delfin udflugt, sunset cruise og leje  cykler.

  Overenatning på The Sands Resort med halvpension inkluderet.

  Dag 13
  Hjemrejse fra Mauritius

  I har den første del af dagen til rådighed på Mauritius, inden I har transfer retur til lufthavnen for jeres fly hjemover, som afgår sidst på eftermiddagen mod Johannesburg og derfra videre mod Europa.

  Dag 14
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen.

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Flyrejse Johannesburg - Hoedspruit
  • Transfer Hoedspruit - camp t/r
  • 2 x overnatninger på Imbali Safari lodge inkl. alle måltider
  • 2 x overnatninger på Hamiltons Tented Camp inkl. alle måltider
  • Alle safarikørsler og aktiviteter som beskrevet i program
  • Flyrejse Hoedspruit - Johannesburg t/r
  • Flyrejse Johannesburg - Mauritius
  • Transfer Mauritius Lufthavn - The Sands Resort t/r
  • 7 x overnatninger på The Sands Resort inkl. halvpension
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af private udflugter
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Juni43.99520.995
  Juli - August41.99518.495
  September - December46.39520.995
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by