Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  GULD

  Indkvartering

  Luksustelte & hotel

  Transport

  4x4 safaribil

  Fra 38.195 kr.

  På denne luksus safari i Sydafrika, skal I opleve fantastiske Krüger National Park fra 5 stjernede, klassiske Imbali Safari Lodge og Hamiltons Tented Camp, som holder safarioplevelser fra en svunden tid i hævd , beliggende dybt inde i Krüger National Park.

  Nyd en stille stund på din private veranda foran din stilfuldt møblerede chalet / luksustelt med den vilde natur som nabo. Masser af private safarioplevelser i Krüger National Park er inkluderet i denne safari rejse.

  Eventyret afsluttes med et besøg i romantiske Cape Town, hvor I skal bo på det luksuriøse og helt ny renoverede Winchester Hotel beliggende med den smukkeste udsigt over Atlanterhavet. Herfra er der ikke langt til hverken V & A Waterfront eller Table Mountain.

  Denne skønne rejse kan naturligvis forlænges med mere safari, flere dage i Cape Town eller badeferie på Mauritius. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

  • Kategori
   Fly rundrejse, Safari, Safari & storby ferie
  • Destination
   Sydafrika
  • Indkvarteringsniveau
   GULD
  • Antal dage
   11
  • Antal nætter
   8
  • Indkvartering
   Luksustelte & hotel
  • Transport
   4x4 safaribil
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark i løbet af dagen, mod Johannesburg i Sydafrika med en mellemlanding undervejs.

  Dag 2
  Ankomst til Sydafrika og fly til Kruger

  Ved ankomsten til Johannesburg om morgenen, klarer I indrejseformaliteterne inden I fortsætter med fly fra Johannesburg direkte til Hoedspruit lufthavnen.

  Ved ankomsten til Hoedspruit mødes I af jeres safariguide, og eventyret kan nu for alvor begynde…

  I kører ind i mægtige Krüger National Park, jeres hjem for de næste 5 dage. Efter en dejlig frokost på Imbali Safari Lodge er der mulighed for at nå en tur i jeres private Jacuzzi, nedfældet i teak terrassen foran den hyggelige Chalet. Efter High Tea indtager I jeres åbne safari jeep og et spændende Game Drive starter hér langt væk fra alfervej inde i Krüger National Park.

  Efter en romantisk Sundowner drink  ude i den vilde natur søger I atter hjem mod Imbali Safari Lodge. I nyder en stille stund i biblioteket før aftenens gourmet oplevelser. Hyænerne hyler derude i natten . . .

  Overnatning på Imbali Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Game Drives i Krüger National Park

  Hér i Sydafrikas mest berømte nationalpark finder I alle former for vilde dyr.

  Området omkring jeres Lodge er ofte besøgt af store flokke af elefanter og løver er ligeledes rigt repræsenteret i Bushen.

  Jeres mål er The Big Five bestående af løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant men mange andre spændende dyr findes i den smukke natur. Kudu, sabelantilope, gepard . .  ja, listen er nærmest uendelig.

  Tilbage på Imbali Safari Lodge nyder I stilheden på jeres private terrasse med den fantastiske udsigt, og er I heldige og musestille, kommer elefanterne måske forbi jeres terrasse og kigger nysgerrigt . . .

  Overnatning på Imbali Safari Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Hamiltons Tented Camp, Krüger National Park

  Efter morgenbuffet starter I jeres Game Drive på den evige jagt efter fantastiske safarioplevelser. Lyset på den afrikanske bush-savanne er helt fantastisk tidligt om morgenen og der er mulighed for at opleve de store katte i action.

  I har nu kurs " tilbage i tiden " mod det tidlige tyvende århundrede . . .I ankommer til Hamiltons Tented Camp og modtages af butleren på stedet. I indlogeres i eet af de kun 6 luksusindrettede telte, rejst på teaktræsplatform, dekoreret og møbleret smagfuldt i gammel kolonistil. Her mangler ingenting. I nyder en fantastisk frokost hér i eventyrlige omgivelser.

  Hamiltons safari jeep er klar til at køre et spændende eftermiddags Game Drive i denne del af Krüger National Park og I ankommer sidst på dagen til jeres eventyrverden ude i den afrikanske Bush. I gør klar til en madoplevelse i særklasse indtaget under lys fra masser af kandelabre . . .En Gin Tonic nydes måske i biblioteket eller under åben himmel på teakterrassen foran teltet, mens løven brøler derude i natten.

  Overnatning på Hamiltons Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Bushwalk og Late Afternoon Game Drive

  I gåsegang begiver I jer med væbnet Ranger ud i Bushen på nye eventyr.

  Fornemmelsen af at befinde sig ude midt i Krüger National Park på Bush Walk mellem de vilde dyr, væk fra trygheden i jeres safaribil, ”kildrer” lidt i maven og alle vores sanser er i højeste gear . . .

  Så tyst som muligt sniger I jer rundt i Bushen og observerer hvert et lille tegn på aktivitet. Sporene i jorden fortæller hver deres historie og fuglene viser jer, hvor der er store dyr.

  Rangeren stopper af og til for at vise jer små tegn på liv, og jo mere stille I bevæger jer, jo tættere på dyrene kommer I . . .

  Efter dejlig frokost er det tid til et velfortjent hvil i de fantastiske omgivelser hér på Hamiltons. I har her, som på Imbali, mulighed for massage.

  I er sidst på eftermiddagen, efter en dejlig kop the eller kaffe, klar til jeres sidste Game Drive i Krüger og I er spændte på, hvad den afrikanske vilde natur mon har at byde på.

  Om aftenen venter endnu en gourmet oplevelse i eventyrlige omgivelser og efter middagen suges de sidste savanneindtryk ind mens cikaderne synger i kor . . .

  I er ramt af masser af fantastiske indtryk hér fra den afrikanske Bush.

  Overnatning på Hamiltons Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Fra bushen til Cape Town

  En begivenhedsrig safari er ved at være slut, og der om formiddagen transfer fra Hamiltons Tented Camp retur til Hoedspruit lufthavnen. Fra Hoedspruit flyver I direkte til Cape Town, hvor næste del af jeres eventyr venter.

  Ved ankomsten til Cape Town, bliver I mødt af jeres private transfer chauffør som kører jer til The Winchester Hotel, som er beliggende med den smukkeste udsigt over havet. Det historiske Winchester hotel, har netop gennemgået en gennemgribende renovering og står skarpere end nogensinde. Når I bor på Winchester Hotel, bor I roligt men alligevel forholdsvist tæt på alle Cape Towns store seværdigheder og ikke mindst Waterfronten.

  Overnatning på The Winchester Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 7
  Heldagsudflugt til Stellenbosch

  Dagen byder på en heldagsudflugt til det verdenskendt Stellenbosch vinområde, hvor vinmarkerne strækker sig fra frodige dale og op over smukke, grønne bakker. Byen Stellenbosch, som er den ældste i Sydafrika, fyldt med smukke, gamle bygningsværker, rummer blandt andet det største universitet i landet.

  Heldagsudflugten byder naturligvis på besøg på hele tre forskellige vingårde. I er jo i eet af verdens førende vinlande… Så der skal selvfølgelig smages på de skønne vine. Undervejs venter jer også en lækker Braaii (Sydafrikansk for grill) picnic, hvor jeres guide tilbereder et lækkert og velsmagende måltid ude i den smukke natur.

  Dagen afsluttes med en guidet rundtur i den ældste del af Stellenbosch til fods, hvorefter turen atter går retur til Cape Town og jeres dejlige hotel.

  Overnatning på The Winchester Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 8
  Heldagstur til Kap det gode Haab

  I skal opleve en heldagstur på den spændende Cape halvø, som strækker sig ned mod Kap Det Gode Håb og Cape Point og byder på naturscenerier i særklasse, udnævnt til Unesco World Heritage Site i 2004.

  I bevæger jer ned mod Kap det gode Håb gennem spektakulære " fynbos ", en unik fauna, som tæller 1.100 særegne planter, som ikke findes andre steder i verden . . . I denne fantastiske natur findes flokke af Zebra, Eland og andre antilopearter sammen med Struds og Klippegrævling og meget andet spændende.

  I farvandet ud for False Bay regerer den store hvide haj og fra maj til september flokkes hvalerne i bugten for at kælve. Langs kysten findes også store pingvinkolonier.  I besøger den verdensberømte Boulders koloni i Falce Bay, hvor I møder op mod 3.000 afrikanske pingviner på tæt hold . . .

  Retur I Cape Town sidst på dagen, hvor I kan nyde aftentimerne på Waterfronten.

  Overnatning på The Winchester Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 9
  Sightseeing i panorama bus

  I skal på bytur i dobbeltdækkerbusser, hvor I gennem små hovedtelefoner bliver indført i Cape Town´s historie.

  I kan frit stå af og besøge seværdighederne, og så stå på den næste bus. Byturen fører jer op på Table Mountain og ned langs Cape Rivieraen ud mod Atlanterhavet med de mange spændende villaer strøet op ad klippeskråningerne. Måske står I af og besøger een af verdens mest berømte botaniske haver, Kirstenbosch, som er beliggende i bakkerne op mod Table Mountain og rummer en unik samling af bl.a. Protea blomster blandt mere end 22.000 lokale plantearter . . .

  Overnatning på The Winchester Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 10
  På egen hånd i Cape Town og hjemrejse

  Cape Town rummer et hav af oplevelser.

  Måske besøger I Robben Island, stedet, hvor Nelson Mandela sad fanget. . . Eller det gamle Iziko fort, den ældste bygning i landet. Gå ikke glip af et besøg i det spændende Victoria Wharf Shopping Centre.

  Måske skal I nyde et udsøgt måltid på én af de berømte fiskerestauranter langs havnefronten.

  I kan også vælge at bruge dagen på en sidste tur i panoramabussen rundt i og omkring Cape Town, hvor I hopper af på steder, som I ikke har udforsket endnu. . .

  Sidst på eftermiddagen er der transfer retur til lufthavnen i Cape Town, hvorfra I hen på aftenen flyver retur mod hjemlige himmelstrøg.

  Dag 11
  Ankomst til Danmark

  Efter mellemlanding et sted i Europa, ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen. Et eventyr er slut, men I glemmer aldrig Afrika...

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Flyrejse Johannesburg - Hoedspruit
  • Transfer Hoedspruit - camp t/r
  • 2 x overnatninger på Imbali Safari lodge inkl. alle måltider
  • 2 x overnatninger på Hamiltons Tented Camp inkl. alle måltider
  • Alle safarikørsler og aktiviteter som beskrevet i program
  • Flyrejse Hoedspruit - Cape Town
  • Transfer Cape Town Lufthavn - Winchester Hotel
  • 4 x overnatninger på Winchester hotel inkl. morgenmad
  • Heldagsudflugt til Stellenbosch inkl. frokost
  • Heldagsudflug til Kap Det Gode Haab
  • Cape Town sightseeing tur i hop on/off bus
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af private udflugter
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Juni38.69511.895
  Juli - August38.19511.195
  September - December38.69511.895
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by