Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  GULD

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  Fly transfer

  Fra 58.195 kr.

  På denne safari rejse til Botswana venter jer de absolut bedste safariområder, kombineret med indkvartering på højeste plan med den helt rigtige beliggenhed. Transporten mellem safariområderne foregår på komfortabel vis i mindre fly, således at I sparer mange timers transporttid og samtidig kommer til at opleve Botswanas smukke natur og dyreliv fra luften.

  Jeres rejse starter i Chobe Nationalpark hvor både safarikørsler samt cruise på Chobe floden venter. I kan uden tvivl forvente nogle spændende safarioplevelser i Chobe, hvor blandt andet elefanterne er stærkt repræsenteret.

  I skal også besøge Savute som byder på et rigt dyreliv, samt gode chancer for at opleve den Afrikanske vildhund. Der er også mulighed for at gå på opdagelse hos vores forfædre ved Gubatsa Hills, hvor I finder oldgamle klippemalerier.

  En rejse til Botswana af denne kaliber inkluderer naturligvis også et besøg i Okavango Deltaet, hvor I bor på ikke mindre end to forskellige indkvarteringssteder dybt inde i deltaet. Her venter jer spændende safarikørsler, safari i motorbåde, mokoro sejlads samt mulighed for vandresafarier. I Okavango Deltaet mærker I virkelig Botswanas sjæl!

  Fra det frodige Okavango Delta fortsætter I jeres rejse til Makgadikgadi pans som står i skærende kontrast til det frodige landskab I netop har forladt. Makagadikgadi er et nærmest ørkenlignede landskab hvor I naturligvis også skal på spændende safarikørsler og opleve dyrelivet som har base i dette barske landskab. Der er blandt andet gode muligheder for at opleve det hvide næsehorn samt ørkenelefanter i Makgadikgadi.

  I returnerer fra Makagadikgadi til Maun, hvor jeres ultimative safari i Botswana slutter og I returnerer mod hjemlige himmelstrøg.

  Rejsen kan naturligvis også forlænges med et besøg i eksempelvis Cape Town eller badeferieMauritius.

  Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på jeres drømmerejse.

   

  • Kategori
   Fly rundrejse, Safari
  • Destination
   Botswana
  • Indkvarteringsniveau
   GULD
  • Antal dage
   14
  • Antal nætter
   11
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   Fly transfer
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark mod Johannesburg i løbet af dagen, med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  Dag 2
  Ankomst til Botswana og kørsel til Chobe Nationalpark

  Ankomst til Johannesburg om morgenen hvor I skifter fly for det sidste korte stykke til Kasane lufthavn i Botswana. Fra lufthavnen kører I det korte stykke til Chobe Game Lodge, som er beliggende i den største Nationalpark i Botswana, stedet for een af de største koncentrationer af elefanter i Afrika. 

  Efter dejlig frokost og et lille hvil drager I på en smuk og spændende Sunset Cruise på Chobe floden. I kan komme meget tæt på de imponerende dyr langs flodbredden mens de store flodørne følger jeres mindste bevægelse. . . Hen på aftenen nyder I den storslåede solnedgang her fra jeres flodbåd, måske med en Gin Tonic i hånden. . . Efter en lækker middag på Chobe Game Lodge er det tid til at nyde den afrikanske nat med de fascinerende lyde.  Jeres safari er kun lige begyndt. . .

  Overnatning på Chobe game Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 3
  Safarikørsel i Chobe Nationalpark

  I står op med solen og kører på game drive i åbne safari biler. Her tidligt om morgenen er chancerne størst for at se dyrene i action. Måske er I så heldige at se løverne jage. . . Her i Chobe findes den afrikanske vilde hund, kaldet " den malede ulv ", som et af de få steder i Afrika. I vender tilbage til Chobe Game Lodge for et overdådigt morgenmåltid.

  Efter morgenmad planlægger I dagen med de dygtige guider, lige hvad I har lyst til : Game Drive eller bådsafari. . . I kan også nyde livet ved den overdådige swimmingpool, eller på jeres private terrasse, hvor I kan nyde udsigten akkompagneret af indholdet fra jeres minibar, som er til fri afbenyttelse. Her på Lodgen er der både gym og wellness- center og sågar mulighed for " stjerne-safari " på øverste dæk . . .

  Overnatning på Chobe game Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 4
  Morgensafari i Chobe og med fly fra Chobe til Savute

  I står op med solen og begiver jer i åbne safaribiler på morgen Game Drive her i det smukke morgenlys. Efter en begivenhedsrig safari her i Chobe National Park venter et udsøgt morgenmåltid. 

  Efter morgenmad går turen gennem Chobe til Kasane, hvor et mindre fly venter. En spændende flyvetur ud over det smukke afrikanske landskab følger og jeres mål er Savute Safari Lodge, hvor I er fremme til frokost. På den korte køretur fra airstrippen til Lodgen møder I måske nogle af de kæmpestore hanelefanter, som er berømte her i området..

  Fra skønne Savute Safari Lodge, hvor I skal tilbringe de kommende to nætter, kan I nyde udsigten til et vandhul, hvor der som regel altid er besøg. Med en kikkert og måske en Gin Tonic kan I blot sidde i de komfortable safaristole og nyde de vilde dyr passere revy få meter fra jer. . . 

  Ud på eftermiddagen indtager I de åbne safaribil og kører på opdagelse her ved den udtørrede Savute kanal, som udgør en stærk kontrast til hvad der venter jer senere. Foruden de mange elefanter i området findes også store løveflokke og afrikanske vilde hunde. Solnedgangen skal I opleve herude i den vilde natur. . . Og så er det hjem til dejlig middag på lodgen og måske et besøg i den hyggelige Cocktailbar mens I lytter til den afrikanske nat. . .

  Overnatning på Savute Safari Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 5
  Safari eller kulturelle oplevelser i Savute

  I oplever den smukke solopgang fra jeres Lodge og efter morgenmaden planlægger I med private lokale safariguide hvad I har lyst til at bruge dagen på. I kan nyde stilheden på Lodgen eller I kan køre på heldagssafari hvor I medbringer picnickurven og nyder frokosten ude i bushen. I kan også bare vælge at nyde lodgens skønne faciliteter og tage en dukkert i den hyggelige swimmingpool mens I har en fantastisk udsigt til de vilde dyr..  I kan også vælge at besøge Gubatsa Hills, hvor I finder de ældgamle klippemalerier.

  Efter endnu en skøn middag på lodgen, nyder I den specielle stemning her i Savute for sidste gang, for i morgen fortsætter eventyret. 

  Overnatning på Savute Safari Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 6
  Med fly fra Savute til Okavango Deltaet

  I siger farvel til Savute med et sidste morgen Game Drive, efterfulgt af morgenmad på lodgen.
  Efter morgenmaden køres I den korte tur til den lille airstrip, hvor jeres fly venter.

  I flyver nu i lav højde ud over det mægtige Okavango Delta med kurs mod Moremi Game Reserve og den absolutte safari paradis verden i legendariske Camp Moremi, jeres telt lodge for de næste tre nætter, med plads til blot 22 gæster. Efter en kort men spændende Game Drive fra airstrippen venter jer en skøn frokost i særklasse.

  Jeres ophold her i Camp Moremi planlægges nu helt efter jeres egne drømme : I har mulighed for at køre Game Drive i åbne safaribiler, udforske Xakanaxa Lagunen i små motorbåde, studere det utrolige fugleliv eller blot bruge tiden på at suge stemningen til jer her i Camp Moremi. Det fortjener stedet, og det fortjener I…

  Overnatning på Camp Moremi med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 7
  Okavango Deltaet udforskes

  De næste to dage skal I nyde den helt specielle verden her i Okavango deltaet. I skal på Game Drive på jagt efter elefanter, løver, leoparder og alle de andre spændende dyr, som findes her i rigt mål. Måske vælger I at opleve solen gå ned over deltaet, mens I sidder i jeres lille motorbåd og nyder stilheden og den afrikanske stjernehimmel.

  Overnatning på Camp Moremi med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 8
  Okavango Deltaet udforskes

  Vores dejlige telte, som er bygget på hævede teaktræs-platforme har en dejlig terrasse, hvor I blot kan sidde og nyde naturen med en kikkert ved hånden, for fuglelivet her er exceptionelt. . .  I må heller ikke gå glip af et ophold på observationsplatformen yderst ude i Camp Moremi, hvor der er en vidunderlig udsigt ud over deltaet.

  Med kikkert kan I blandt meget andet følge den elegante afrikanske flodørn på jagt efter fisk. Mange former for storke og den sjældne Wattled Crane, en sjælden trane, findes også her, ja, I kan også være heldige at opleve en flok papegøjer, som flyver lavt hen over hovederne på jer . . .

  Overnatning på Camp Moremi med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 9
  Med fly dybere ind i Okavango Deltaet

  Efter et tidligt morgen game drive nyder I den udsøgte frokost her i Camp Moremi og suger de sidste indtryk ind fra dette fantastiske sted. I flyver videre langt ind i Okavango deltaet.

  Efter en utrolig smuk og fascinerende flyvetur over de mange smalle kanaler omgivet af høje sivplanter og masser af fugle og spændende vilde dyr, lægger I an til landing ved magiske Camp Okavango.

  En luksus teltlejr med plads til blot 24 gæster og en sand hær af venlige ansatte til at sørge for, at I får den perfekte safarioplevelse.

  Efter en udsøgt frokost og måske et lille hvil skal I på safari til fods med de erfarne trackere. I går i et roligt tempo et par timer, og efter endnu en suveræn safarioplevelse forkæles i, endnu en gang, af en udsøgt middag med liflig afrikansk vin, og mon ikke I afslutter dagen med en drink ved bålpladsen, før I går til ro.

  Overnatning på Camp Okavango med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 10
  Okavango Deltaet udforskes i mokoros

  I skal denne morgen nyde en fredfyldt og idyllisk sejltur i Mokoro ( kano ). I går fra campen gennem skoven og ned over den lille private airstrip ned til jeres Mokoroer. Ganske langsomt bevæger I jer, med en trænet fører, ud i det lave vand her i lagunen. I møder mange spændende fugle på denne sejltur, og her findes også nogle af verdens mindste frøer, på størrelse med en ært.

  Her omkring Camp Okavango jager den meget sjældne og ubeskriveligt smukke Pel`s fiskeugle om natten, og er man heldig, finder man den sovende i træerne her i området. . .

  Efter endnu en udsøgt frokost er det måske tid for afslapning her i Camp Okavango. En strategisk placeret udsigtsplatform gør det muligt blot at sidde og nyde livet, mens tankerne flyver og naturen taler for sig selv. Måske trækker I jer tilbage til jeres private terrasse foran jeres telt oppe på teak platformen og nyder stilheden. For den fiskeinteresserede kan der også arrangeres catch and release fisketure efter tigerfisk. Efter endnu en kulinarisk oplevelse sænker natten sig over eventyrlige Camp Okavango.

  Overnatning på camp Okavango med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 11
  Med fly fra Okavango Deltaet til Makgadikgadi pans

  I står op med solen for at suge de sidste indtryk til jer her langt inde i det mægtige Okavango Delta. Måske nyder I stilheden på udsigtsplatformen, inden I spiser dejlig morgenmad. Herefter går I den korte tur, ledsaget af jeres safariguide, til den lille airstrip, hvor fly venter for at bringe jer til en helt anden verden, på magiske Leroo La Tau Lodge, placeret højt oppe på klipperne med en formidabel udsigt ud over den udtørrede Boteti River og et spændende vandhul, som tiltrækker løver, Zebra, Gnu foruden den sjældne Chobe Bushbuck.

  Efter endnu en kulinarisk frokostoplevelse er der tid til afslapning med denne fantastiske udsigt, før en spændende safari i den åbne safaribil venter. I drager på game drive i denne enestående natur, helt speciel og sjælden for Botswana og en voldsom kontrast til vådområderne, som I kommer fra. I er på jagt efter sjakaler, hyæner og, ja selvfølgelig den utrolige, velkamuflerede leopard. . . Efter middagen mødes I ved bålpladsen, hvor I for eksempel kan nyde et glas iskold hvidvin akkompagneret af bålets knitren og udsigten til vandhullet tæt på. . . Alt kan ske i den afrikanske nat. . .

  Overnatning på Leroo La Tau Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 12
  Safarikørsel på Makgadikgadi pans

  I starter tidligt om morgenen på game drive ude i denne ørkenagtige verden, hvor I nu søger efter det hvide næsehorn. Her ved vandhullerne findes også flodheste og mægtige krokodiller. . .

  Efter endnu en skøn frokost vælger I måske at bruge resten af dagen til at absorbere de utallige oplevelser fra denne eventyrlige safari. Et glas vin nyder I måske på jeres private terrasse foran jeres luksusværelse, hævet på træplatforme og med fortræffelig udsigt ud over den afrikanske Bush. . .

  Efter jeres sidste kulinariske oplevelse her i Bushen må I absolut opleve et nat game drive her i området. Mange spændende dyr er aktive om natten, og af og til opleves dramaer derude, som I normalt kun kan gætte jer til ud fra lydene i den mørke nat. . . Nyd den fantastiske nattehimmel en sidste gang på denne safari herude i den fortryllende natur. . . Hvis ikke I allerede har Afrika placeret i jeres hjerte, så får I det nu. .

  Overnatning på Leroo La Tau Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 13
  Med fly fra Makgadikgadi pans til Maun

  Efter en skøn morgenmad på lodgen er der tid til lidt afslapning, før turen går til jeres ventende fly, som bringer jer til Maun lufthavn. Herfra flyver I ud på eftermiddagen retur mod Johannesburg og derfra videre mod Europa med natfly.

  Rejsen kan naturligvis også forlænges med et besøg i eksempelvis Cape Town eller badeferie på Mauritius.

  Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på jeres drømmerejse.

  Dag 14
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa lander i atter i Danmark i løbet af dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Besøg på
  • Safariindkvartering som beskrevet
  • Alle måltider & Drikkevarer på indkvarteringsstederne
  • Fly transfer mellem safariområderne
  • Alle safariaktiviteter som beskrevet
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari i Okavango Deltaet
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Marts58.19527.695
  April - Maj73.19527.695
  Juni - Oktober89.59527.695
  November73.19527.695
  December58.19527.695
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I f.eks. ønsker at rejse mellem jul og nytår, Påske og andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by