Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Safaritelte & Hotel

  Transport

  4x4 safaribil

  Fra 18.795 kr.

  Oplev fantastiske Kruger National Park på denne spændende Sydafrika safari rejse hvor I skal bo i en komfortabel teltcamp beliggende inde i selve Kruger National Park. Her kan I nyde en stille stund på jeres private veranda foran det komfortable telt, med den vilde natur som nabo.

  På denne rejse venter en masse safarioplevelser i Kruger National Park, sejltur på Blyde River samt en spændende heldagstur langs panoramaruten og meget mere.

  Rejsen afsluttes med et dejligt ophold i Cape Town hvor I skal bo på et dejligt hotel, midt på den berømte V & A Waterfront.

  Rejsen kan naturligvis skræddersyes til jeres specifikke ønsker. F.eks. med mere safari eller flere nætter i Cape Town. Kontakt os gerne for muligheder samt et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi sammensætte den helt rigtige Sydafrika rejse til jer!

  • Kategori
   Safari, Safari & storby ferie
  • Destination
   Sydafrika
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   11
  • Antal nætter
   9
  • Indkvartering
   Safaritelte & Hotel
  • Transport
   4x4 safaribil
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark og ankomst til Sydafrika

  I flyver fra Danmark først på morgenen med en mellemlanding undervejs.

  Ankomst til Johannesburg sidst på aftenen, hvor I vil blive mødt af en lokal repræsentant fra Tembo safari, som sørger for jeres transfer til et nærliggende hotel

  Overnatning på City Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 2
  Fra Johannesburg til Krüger – safari og sundowner

  Efter dejlig morgenmad kører I ud i det smukke afrikanske landskab med kurs mod jeres hjem for de næste 9 nætter.  I ankommer til Nkambeni Safari Camp ud på eftermiddagen.

  Efter check in i luksustelt og en kort afslapning stiger I om bord i de åbne LandRover safaribiler og begiver jer på opdagelse ude blandt Afrikas vilde dyr. Hen under aftenen kører I op på toppen af en smuk Kopje ( en klippe ), hvorfra I skal nyde en klassisk Sydafrikansk Sundowner med en fantastisk panoramaudsigt ud over mægtige Krüger Park. Efter solnedgang sætter I, med tændt safariprojektør, kursen hjem mod Nkambeni , hvor dejlig aftensmad venter jer.

  Overnatning på Nkambeni Safari Camp med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 3
  Bushwalk og skolebesøg

  Endnu en stor oplevelse venter jer. I dag skal I på Bushwalk, ( gåsafari ). I begiver jer på opdagelse i den vilde afrikanske natur til fods, fulgt af en bevæbnet Ranger. Nu er I helt overladt til jeres sanser. I lærer at tracke (spore) de vilde dyr. I tyder nogle af de mange spor på jorden, og I lytter intenst til de mange fremmede lyde. I bevæger jer stille og roligt fremad, og jo mere stille, I er, jo tættere kommer I på dyrene og fuglene, inden de lader sig forstyrre. En kikkert vil være rigtig god at medbringe. Jeres lokale " sporhund " er særdeles dreven i kunsten at aflæse naturen.

  Efter en begivenhedsrig gåsafari besøger I en skole i lokalsamfundet udenfor parken. George Mhaule School er støttet af Nkambeni Safari Camp, og børnene glæder sig altid til besøg af jer fra det høje nord. Resten af dagen er til fri disposition. Der er masser af muligheder for at tilkøbe ekstra oplevelser. Måske I skal på safari på elefantryg, eller på besøg på center for rehabilitering af mange truede dyrearter i Afrika.

  Overnatning på Nkambeni Safari Camp med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 4
  Heldagssafari i Krüger og middag i Boma under stjernerne

  Efter morgenmad drager I på heldagssafari i åbne LandRover safaribiler. Alle former for vilde dyr findes her i Sydafrikas mest berømte og mest dyrerige nationalpark på størrelse med Jylland. Denne del af Krüger er blandt andet kendt for en stor koncentration af elefanter og løver, og både sort og hvidt næsehorn findes også her. Hold også et vågent øje med den utrolige Kudu med sit fænomenale snoede horn. Midt på dagen gør I holdt på een af rastepladserne, hvor I kan købe dejlig frokost.

  I fortsætter jeres Game Drive i denne fantastiske natur, hvor The Big Five ofte ses : elefant,bøffel,næsehorn,løve og leopard. I når Nkambeni ud på eftermiddagen. Måske kan I nå en svalende dukkert i swimmingpoolen inden aftensmaden, som een af aftenerne nydes i Boma under en fantastisk afrikansk stjernehimmel og med eksotisk, lokal underholdning . . .

  Overnatning på Nkambeni Safari Camp med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 5
  Blyde River sejltur og Panoramatur i Drakensbjergene

  I skal i dag på en oplevelsesrig heldagstur . I skal opleve en sejltur på Blyde River med en spektakulær udsigt nede fra bunden af denne eventyrlige kløft, een af verdens største Canyons.

  I kører den berømte panoramarute, som bringer jer gennem sceneriske landskaber i Drakensbjergene, God´s Window, The Pinnacle og guldgraverbyen Pilgrim`s Rest og meget mere. I ankommer til Nkambeni Tented Lodge sidst på dagen.

  Overnatning på Nkambeni Safari Camp med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 6
  Fra Krüger til Johannesburg og fly til Cape Town

  I forlader nu jeres hjem i Bushen og drager via Nelspruit mod Johannesburg for flyveturen til Cape Town.

  De næste dage skal I bo i på det skønne Harbour Bridge Hotel, beliggende tæt på den berømte Victoria & Alfred havnefront med masser af spændende restauranter og fristende butikker.

  Ved ankomsten til Cape Town, bliver I mødt af en lokal repræsentant fra Tembo Safari, som kører jer til hotellet.

  Overnatning på Harbour Bridge Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 7
  På egen hånd i Cape Town

  I har i dag mulighed for at udforske Cape Town på egen hånd. En oplagt mulighed er f.eks. at tilkøbe en heldagsudflugt til Cape halvøen. Her går turen ned på den spændende Cape halvø, som strækker sig ned mod Kap Det Gode Håb og Cape Point. I kan også vælge at besøge Robben Island, eller måske udforske Cape Town og den pulserende Waterfront…. Valget er jeres.

  Overnatning på Harbour Bridge Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 8
  Byrundtur i Cape Town med hop on / hop off bus

  I skal på bytur i dobbeltdækkerbusser, hvor I gennem små hovedtelefoner bliver indført i Cape Town´s historie. I kan frit stå af og besøge seværdighederne, og så stå på den næste bus. Byturen fører jer op på Table Mountain og ned langs Cape Rivieraen ud mod Atlanterhavet med de mange spændende villaer strøet op ad klippeskråningerne.

  Overnatning på Harbour Bridge Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 9
  På egen hånd i Cape Town

  Cape Town rummer et hav af oplevelser. Måske besøger I Robben Island, stedet, hvor Nelson Mandela sad fanget. . . Eller det gamle Iziko fort, den ældste bygning i landet.

  Gå ej heller ikke glip af et besøg i det spændende Victoria Wharf Shopping Centre Måske skal I nyde et udsøgt måltid på én af de berømte fiskerestauranter langs havnefronten og måske besøger I een af verdens mest berømte botaniske haver, Kirstenbosch, som er beliggende i bakkerne op mod Table Mountain og rummer en unik samling af bl.a. Protea blandt mere end 22.000 lokale plantearter . . .

  Overnatning på Harbour Bridge Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 10
  På egen hånd i Cape Town og hjemrejse

  Cape Town rummer et hav af oplevelser.

  Måske besøger I Robben Island, stedet, hvor Nelson Mandela sad fanget. . . Eller det gamle Iziko fort, den ældste bygning i landet. Gå ikke glip af et besøg i det spændende Victoria Wharf Shopping Centre.

  Måske skal I nyde et udsøgt måltid på én af de berømte fiskerestauranter langs havnefronten.

  I kan også vælge at bruge dagen på en sidste tur i panoramabussen rundt i og omkring Cape Town, hvor I hopper af på steder, som I ikke har udforsket endnu. . .

  Sidst på eftermiddagen er der transfer retur til lufthavnen i Cape Town, hvorfra I hen på aftenen flyver retur mod hjemlige himmelstrøg.

  Dag 11
  Ankomst til Danmark

  Efter mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen. Et eventyr er slut, men I glemmer aldrig Afrika...

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • 1 x overnatning på City Lodge, Johannesburg inkl. morgenmad
  • Transfer Johannesburg - Krüger t/r
  • 4 x overnatninger på Nkambeni Safari Camp inkl. halvpension
  • Safariaktiviteter som beskrevet inkl. park fees
  • Bushwalk
  • Skole besøg
  • Sejltur på Blyde River
  • Panoramatur i Drakensbjergene
  • Flyrejse Johannesburg - Cape Town
  • Transfer Cape Town lufthavn - Harbour bridge hotel
  • 4 x overnatninger på Harbour Bridge Hotel inkl. morgenmad
  • City Tour i Cape Town hop on/off
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Ikke nævnte måltider
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af private udflugter
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Marts18.7952.195
  April - Juni18.9952.195
  Juli - August19.7951.995
  September - December19.2952.195
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by