Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

   Location


  Sydafrika

  Et væld af oplevelser, uendeligt smukke landskaber og legendariske Krüger Nationalpark…

  Safari rejser til sydafrika
  Naturoplevelser i særklasse kan opleves på en safari i Sydafrika – næsten alt er muligt.

  De bedste og mest forskellige safarioplevelser i Afrika kan opleves i den internationalt berømte Krüger National Park – kendt for alle sine vilde dyr og afvekslende landskaber, hvor vi kører safari i åbne LandRover safaribiler. Vi bor inde i selve Krüger National Park – midt i de fantastiske naturoplevelser – ægte safari i Afrika. Panorama Route tager os til Drakens Bjergene, med Blyde River Canyon og de smukke rondaveller – fantastisk natur. Vi besøger Jane Goodall Chimpanze Eden og møder de sjove chimpanser.

  Safari i Sydafrika kan forlænges med oplevelser i romantiske Cape Town, hvor vi blandt andet kan opleve Kap Det Gode Håb, Robben Island, The Waterfront og Table Mountain – Taffelbjerget – en metropol, som på grund af sin smukke omliggende natur tiltrækker det internationale jetset.

  Fantatiske rejse- og naturoplevelser
  Den fantastiske Garden Route, som tager os fra Port Elizabeth til Cape Town, byder på naturoplevelser i særklasse: klippekyst, tidevandslaguner, skov, mose, uberørte strande, bjergpas, kalkstenshuler og vinmarker. Vi besøger romantiske Knysna, ser strudsefarm i Oudtshoorn, de kendte kalkstenshuler Cango Caves og i perioder af året måske også hvaler inden vi når Cape Town – safari i Afrika består af mangeartede oplevelser – måske også hvalsafari.

  Viser alle 8 resultater

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by