Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & hoteller

  Transport

  minivan

  Fra 22.995 kr.

  På denne rejse venter jer en fantastisk rundtur, som primært har fokus på den sydlige del af Madagascar. I skal på denne rejse besøge de smukkeste attraktioner i det Sydlige Madagascar.
  Indkvarteringen er valgt ud fra et ønske om at give mest mulig komfort, men samtidig med den bedst mulige beliggenhed.

  Rejsen starter i Madagascars hovedstad Antananarivo, hvor I ved ankomsten indkvarteres på et komfortabelt hotel så batterierne er helt opladet når eventyret begynder den næste morgen.
  Fra hovedstaden går turen mod Antsirabe, som siges at være den smukkeste by på Madagascar. Her skal I udforske byen og de mange seværdigheder.

  Efter nogle gode dage i Antsirabe går eventyret videre mod Ranomafana regnskoven, hvor I naturligvis skal på en guidet trekkingtur ind i den store skov. Her venter en masse fantastiske dyreoplevelser, hvor især lemurerne naturligvis er i fokus.

  Fra Ranomafana går turen videre mod Ambalavao, men undervejs gøres der et stop i Anja community park, som her hos Tembo Safari er et af vores absolutte favoritter på Madagascar. Her venter et smukt landskab, og hvor I blandt andet skal udforske nogle huler gemt i klipperne, hvor den lokale befolkning skjulte sig under den Franske kolonisering af Madagascar . I fortsætter videre mod Ambalavao hvor jeres skønne indkvarteringssted venter.

  Under opholdet i Ambalavao, skal I udforske den store Isalo Nationalpark, som byder på smuk natur, dyreliv og ikke mindst mulighed for at bade i nogle dejlige naturlige kilder.

  Fra Ambalavao kører I det sidste stykke mod Ifaty hvor I slutter rejsen med en dejlig badeferie. I Ifaty er der rig mulighed for at slappe af og bade på den skønne strand, eller måske udforske lokale fiskerlandsbyer, køre ATV, eller tage på snorkeltur og udforske de smukke koralrev som ligger lige ud for kysten.

  Madagascar er forsat et land som er meget underudviklet turistmæssigt. Derfor er det vigtigt at I som gæst er indforstået med at indkvarteringsstandarden generelt, er lavere end i Europa og på vores andre Afrikanske destinationer. Vi udvælger de bedste indkvarteringssteder i områderne som besøges, og I kan alle steder forvente pæne og rene værelser med eget bad og toilet. På Madagascar er det engelske sprog ikke særlig udbredt, og der tales primært Fransk og Malagasy.

  • Kategori
   Badeferie, Safari, Trekking
  • Destination
   Madagaskar
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   13
  • Antal nætter
   11
  • Indkvartering
   Lodges & hoteller
  • Transport
   minivan
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark og Ankomst til Antananarivo

  I flyver fra Danmark først på morgenen med en mellemlanding i Paris undervejs, og derfra direkte flyvning videre til Madagascars hovedstad Antananarivo. Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske rejse.

  Ankomst til Antananarivo sidst på aftenen hvor I efter at have klaret indrejseformaliteterne, bliver mødt af jeres private chaufførguide. Fra lufthavnen har I en meget kort køretur til jeres hotel, hvor I indkvarteres for natten.

  Standard indkvartering: Le Chat’o Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Au Bois Vert Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 2
  Fra Antananarivo til Antsirabe

  Efter dejlig morgenmad sætter I nu sammen med jeres chaufførguide kursen mod den smukkeste by på Madagascar, nemlig Antsirabe. I gør holdt mange steder på vejen for at nyde det spektakulære sceneri her i højlandet. Frokost venter jer på en restaurant undervejs, inden I når frem til Antsirabe.

  Den første del af rute RN7, som forbinder Antananarivo med Antsirabe går langs Ankaratra bjergene. De lokale landsbyers billedskønne stenhuse omkranset af saftigt grønne risterrasser giver et fantastisk panorama billede.

  Langs vejen finder I også Merina folkets store familiegrave.

  I ankommer til Antsirabe ud på eftermiddagen.

  Om aftenen nyder I jeres middag i en lille restaurant i Antsirabe centrum.

  Standard indkvartering: Vatolahy Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Chambres du Voyageur med morgenmad inkluderet.

  Dag 3
  Antsirabe og Vakinankaratra regionen

  Efter morgenmad sætter I nu kursen væk fra asfaltvejene og følger grusvejen til Mount Tritriva. Landskaberne hér i regionen efterlader tydelige spor af vulkansk oprindelse. I når kratersøen Tritriva og I nyder den smukke panoramaudsigt over søen og dens omgivelser. I skal nu besøge det lokale Merina folk i landsbyen Belazao. I oplever hér I landsbyen, hvordan de lokale bor og arbejder I denne part af Madagascar. Langs landevejen kommer I også forbi nogle imponerende Merina grave.

  Efter mødet med det venlige folk i Vakinankaratra regionen kører I tilbage til Antsirabe for frokost.

  Ud på eftermiddagen vil I besøge adskillige lokale “ stjerner “ såsom Bonbons Marcel eller Mr Mamy. Mr Marcel laver bolcher, og I skal opleve hans traditionelle måde at fremstille bolcher af vanilje, abrikos og kanel ekstrakt. I får naturligvis lejlighed til at smage på hans slik.  I besøger herefter Mr Mamy’s hus, hvor I møder opfinderen af skalamodeller af bl.a.  rickshaws og taxier fremstillet af genanvendte dåser og elledninger.

  Endelig skal I besøge Hôtel des Thermes, angiveligt den smukkeste bygning på hele Madagascar, opført i 1897.

  Om aftenen nyder I atter jeres middag i en lille restaurant i Antsirabe centrum.

  Standard indkvartering: Vatolahy Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Chambres du Voyageur med morgenmad inkluderet.

  Dag 4
  Fra Antsirabe til Ranomafana via Ambositra

  Efter morgenmad oplever I de smukke landskaber på køreturen mellem Antsirabe og Ambositra. I forlader nu provinsen Antananarivo og fortsætter ind i  Fianarantsoa provinsen, hjemsted for  Betsileo stammen. Betsileo´erne er berømte for deres risterrasser.

  I ankommer til Ambositra, hvor I skal besøge en workshop. Her på værkstedet arbejder  Zafimaniry træskærerne i tropisk hardwood fra de østlige skovområder på øen. Meget interessant at se de dygtige håndværkere i aktion og I har mulighed for at få nogle fine billeder af processen.

  I besøger herefter det livlige marked i Ambositra.

  Efter besøget nyder I jeres frokost i een af byens restauranter.

  Efter frokost går turen mod Ranomfana landsbyen, og denne del af rute RN7 er angiveligt den smukkeste. I bevæger jer rundt i bjergene med spektakulære landskaber og masser af muligheder for fantastiske billeder og  glade børn vinker til jer langs vejen.

  I når frem til jeres hotel i Ranomafana landsbyen i løbet af eftermiddagen

  Om aftenen nyder I middagen på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Ny Tanana Hotell med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Thermal Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 5
  Ranomafana National Park udforskes

  Efter en tidlig morgenmad kører I den korte tur til Ranomafana National Park gaten, og I skal nu bruge dagen på at udforske Ranomafana National Park.

  Ranomafana National Park blev indviet i 1991 efter genopdagelsen af Golden Bamboo lemurerne  (Hapalemur Aureus). Parken rummer en stor biodiversitet. Ranomafana er hjem for 12 lemurarter, 115 fuglearter, 90 sommerfuglearter, 98 amphibiearter og 62 krybdyrsarter. Hvert år bliver nye arter opdaget hér I parken. . .  Adskillige små kilder og vandfald krydser gennem denne tætte, tropiske regnskov, og det giver jer muligheden for at fornemme den ægte junglestemning. På jeres gåtur hér I parken vil I opleve den helt unikke fauna og flora, som findes i denne del af Madagascar. Mangfoldige plantearter gror hér i Ranomafana National Park, heriblandt  35 bregnearter og adskillige orkidearter. Jeres special guide i parken vil fortælle jer om denne fantastiske verden af planter og dyr.

  Efter en fantastisk gåtur i Ranomafana National Park kører I retur til landsbyen Ranomafana for frokost.
  Efter frokosten har I resten af dagen til at udforske denne charmerende lille by, eller slappe af på hotellet.

  Om aftenen nyder I middagen på hotellet.

  Standard indkvartering: Ny Tanana Hotell med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Thermal Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 6
  Fra Ranomafana til Isalo via Ambalavao og Anja community park

  Efter morgenmad kører I til Ambalavao. De sidste  60 km før Ambalavao byder på spektakulære landskaber med smukke risterrasser i sprøde, grønne farver.

  I Ambalavao besøger I en workshop, hvor man fremstiller det traditionelle Antaimoro papir. Frokost indtages på en restaurant i Ambalavao.

  Efter frokost fortsætter I fra Ambalavao og laver en lille afstikker fra hovedvej RN7 mod Anja Community nature reserve, som byder på meget smuk natur, i en relativt ny og uudforsket naturpark, hvor I har mulighed for at besøge historiske huler hvor stammer fra området skjulte sig under den Franske kolonisering af Madagascar. Der er desuden også gode muligheder for at opleve den ringhalede lemur her i Anja Community reserve.  Efter et spændende besøg sætter I atter kursen returmod hovedvej RN7 og “porte du sud”, med kurs mod Isalo.

  Efter “Porte du Sud” stiger temperaturen og vegetationen skifter løbende. I oplever landskabet skifte flere gange efter at have forladt højlandet. I ankommer til hovedstaden for Bara folket, Ihosy. Den sidste del af jeres køretur vil føre jer ud på det ekstremt flade Plateaux de l’Horombe  før I ankommer til Isalo Mountain Range, endnu et højdepunkt på turen.

  I ankommer til jeres skønne hotel sidst på eftermiddagen for et velfortjent hvil inden aftensmaden, som nydes på hotellet.

  Standard indkvartering: Isalo Ranch med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Isalo Rock Lodge med halvpension inkluderet.

  Dag 7
  Isalo National Park

  Efter morgenmad fortsætter jeres rejse ind i Isalo National Park (81.540 ha), et vind eroderet  bjergområde fra Jurassic perioden. Parken er hjem for 7 forskellige lemurarter og 86 fuglearter. Én af disse fugle, Bensoni rock thrush findes ingen andre steder i verden. . . Mere end 400 forskellige plantearter findes også hér i det fantastiske bjergområde. Man mener, at mere end 80% af disse plantearter kun findes på Madagascar og en stor del af dem er lægeplanter, blandt andet Alovera. Den berømte “elephant foot” ser I sandsynligvis på jeres spændende gåtur hér i parken. I ledsages på turen af en specialist guide, som vil fortælle jer om den spændende fauna og flora her i regionen foruden skikke og traditioner hos  den lokale Bara stamme. Isalo National Park byder på spektakulære panorama landskaber og takket være de farverige mosarter, som gror på de eroderede klipper har I en enestående chance for at få nogle excellente billeder med jer herfra.

  Til frokost nyder I en lækker picnic lunch inde i selve parken.

  Husk også badebukserne da der findes nogle skønne naturlige pool i Isalo, hvor I kan tage en velfortjent dukkert efter frokosten.

  Sidst på eftermiddagen er I atter ude af parken og kører nu til Isalo window, som er en ejendommelig klippeformation, hvor I, om skyerne tillader det, skal opleve en fantastisk solnedgang.

  Solnedgangen ved Giorgio´s window er en romantisk oplevelse og giver med garanti mulighed for flotte billeder. Jeres guide sørger for at medbringe lidt snacks og en drink som I kan nyde i disse smukke omgivelser.

  Om aftenen nyder I atter middagen på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Isalo Ranch med morgenmad og picnic frokost inkluderet.

  Premium indkvartering: Isalo Rock Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Fra Isalo via Tuléar til Ifaty

  Efter morgenmad venter flere spændende oplevelser. Madagascar er berømt for sine smykkesten. Af de fire ædelsten (diamant, safir, smaragd og rubin) har øen 3 af disse. Kun diamanter er ikke fundet hér, endnu.. I skal til hjertet af safir industrien rundt om Ilakaka. Sammen med en lokal guide besøger I safir minerne og oplever, hvordan lokale arbejder og tager store chancer i forsøget på at finde de værdifulde sten. Da man fandt safir i Ilakaka i 1998 var dette et øde sted. Få måneder efter flyttede flere tusinde fra overalt på Madagascar hértil i deres søgen efter lykke.

  Efter et spændende indblik i Madagaskars ædelstens produktion fortsætter I mod Tuléar og landskaberne langs rute RN7 forandrer sig igen. I kører gennem goldt og barsk landskab hvor tjørnetræer er de eneste, som klarer sig. Men pludselig, ude i horisonten, spotter I de første mægtige Baobabtræer. Disse gigantiske træer er et særkende for Madagascar. Af de 8 Baobab arter, som findes i hele verden, vokser 7 af dem hér på Madagascar og 6 af disse findes ikke andre steder i verden….

  I havnebyen Tuléar ender RN7 som I har fulgt på det meste af jeres rejse. Herfra fortsætter I de sidste 30 kilometer mod Ifaty hvortil I er fremme i tide til en sen frokost.

  Efter frokost oplever I en meget interessant gåtur i Reniala Botaniske og Ornitologiske Have, “baobab skoven”. En naturvejleder vil på turen fortælle jer om alle de spændende plante og træarter, som findes her i denne tørre del af øen. Han vil forklare jer hvordan Vezo folket bruger forskellige lægeplanter til behandling af sygdomme.

  Parken er endvidere berømt for sine mange sjældne fugle. Med lidt held ser I måske Madagascar Hoopoo eller Madagascar´s grå papegøje.

  Efter et spændende besøg køres I til jeres hotel i Ifaty, hvor de kommende dage står på ren og skær afslapning og badeferie. Her tager I også afsked med jeres chaufførguide, som nu sætter kursen retur mod hovedstaden.

  Om aftenen nyder I middagen på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Bella Donna Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Five Sense Lodge med halvpension inkluderet.

   

  Dag 9 - 11
  Badeferie i Ifaty

  I har nu tre hele dage til afslapning i Ifaty som er beliggende ved stranden. Brug dagene på at slappe af og fordøje de mange oplevelser som I har fået på rejsen. I kan også vælge at udforske området omkring Ifaty yderligere, som har rigtig meget at byde på.

  I Ifaty finder I en stor lagune som er beskyttet af et koralrev, og dermed er der ideelle forhold for både snorkling og dykning.

  I perioden fra ca. juni - september er der også mulighed for at opleve hvaler, som på denne årstid kommer til Madagaskars kølige have for at føde. Der er gode muligheder for at arrangere hvalsafari ture, hvor hvalerne ofte kommer tæt på båden.

  Om eftermiddagen kan I også opleve at de lokale fiskere i de små landsbyer omkring Ifaty, kommer sejlende i land med dagens fangst som kvinderne og børnene står klar til at modtage og fragte til det lokale marked i Tuléar.

  Der er også rigtig gode muligheder for at leje ATV’er hvor I kan opleve sanddynerne omkring Ifaty på en anderledes måde.

  Husk også at nyde den smukke solnedgang over havet og de skønne omgivelser.

  Standard indkvartering: Bella Donna Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Five Sense Lodge med halvpension inkluderet.

  Dag 12
  Fra Ifaty til Tuléar og fly retur til Antananarivo og hjemrejse

  Efter morgenmaden køres I til Tuléar lufthavn, hvorfra I flyver retur til hovedstaden Antananarivo om formiddagen.

  Hvis tiden tillader det vil I ved ankomsten til Antananarivo køre til Lemurs Park som er beliggende i den vestlige bydel af hovedstaden, køreturen dertil byder på storslået udsigt til de smukke landsbyer i højlandet, som omgiver Antananarivo.

  Fremme I Lemurs Park vil en naturvejleder forklare jer om de 9 Lemurarter, som findes hér. Den mindste primat I verden, Mouse Lemur (Microcebus) findes også I parken.

  Lemurs Park har også 4 forskellige skildpaddearter, deri blandt den udryddelsestruede Radiatta skildpadde. Andre truede dyrearter, såsom kamæleoner og gekkoer findes også I Lemurs Park.

  I den smukke park, som følger Katsaoka floden er der plantet I hundredvis af tropiske plantearter som viser diversiteten fra de forskellige egne af Madagascar, inklusive den tørre tropiske skovvegetation fra den sydlige del.

  Lemurs Park er med til at beskytte naturen på Madagascar. Ved at besøge stedet bidrager I til dette værdifulde projekt.

  Ud på dagen ankommer I til jeres hotel hvor der er mulighed for middag på restauranten samt et hvil inden at I sidst på aftenen køres til lufthavnen for jeres flyrejse retur mod Danmark, som afgår kort efter midnat.

  Dag 13
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Paris ankommer I atter til Danmark om eftermiddagen.

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat minivan fra dag 2 - 8
  • Privat chaufførguide  fra dag 2 - 8
  • Picnic frokost på dag 7
  • Indenrigsfly som beskrevet
  • Alle lufthavn transfers
  • Indkvartering som beskrevet
  • Alle park entreer & aktiviteter som beskrevet
  • Morgenmad på alle indkvarteringssteder
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Frokost & aftensmad
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af engelsktalende rejseleder
  • Visum til Madagascar (Ca. 35 Euro pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter som ikke er nævnt i program

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

      Standard indkvartering:
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  April - Juni25.99522.99522.995
  Juli - August27.49524.49524.495
  September - November25.99522.99522.995
      Premium indkvartering:
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  April - Juni34.49531.49530.995
  Juli - August35.99532.99532.495
  September - November34.49531.49530.995
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt andre hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by