Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodges & hoteller

  Transport

  Minivan

  Fra 35.495 kr.

  Ønsker I den ultimative rundrejse på Madagascar, hvor alle de store højdepunkter i både Syd – Øst og Vest skal opleves? så er denne rejse lige noget for jer!

  På denne rejse starter I med at udforske det østlige Madagascar, hvor I skal besøge den smukke Andasibe nationalpark. Her venter trekking i smuk natur, og mulighed for at opleve den største nulevende lemurart – Indri Indri lemuren.

  Fra den østlige del af Madagascar sættes kursen videre  mod den vestlige del. Her flyver I fra hovedstaden Antananarivo til Morondava, som er en historisk by som især er kendt for sine flotte grave som især er kendt for sine erotiske dekorationer. I skal naturligvis også vandre i de smukke kalkstensformationer – Tsingy De Bemaraha, og for at komme dertil krydser I blandt andet en flod med en lille pram, hvilket i sig selv også er lidt af en oplevelse. Madagascar er i høj grad også kendt for avenue de baobab, som er foreviget på tusindvis af billeder under solopgang eller solnedgang. Dette skal I naturligvis heller ikke snydes for.

  Efter at have udforsket det Vestlige Madagascar sætter I atter kursen retur mod Antananarivo med fly, og derfra går kursen mod det Sydlige Madagascar. I skal blandt andet opleve Antsirabe som eftersigende er den smukkeste by på Madagascar. I skal også besøge Ranomafana regnskoven, hvor I skal på guidet trekkingtur ind i den kæmpestore skov. En rejse rundt i det Sydlige Madagascar er naturligvis ikke komplet, uden også at have besøgt Isalo Nationalpark. Her skal I atter på trekking i det eroderede bjerglandskab, og måske snupper I også en dukkert undervejs i en af de naturlige kilder, som findes netop i Isalo Nationalpark.

  Hele eventyret afsluttes med en dejlig badeferie i Ifaty, som er beliggende ud til den Mozambiquanske kanal. Her kan I slappe af og nyde havet, og måske tage på en af de mange spændende udflugter herfra. Der er blandt andet mulighed for i hvalsæsonen at komme på hvalsafari, køre ATV eller måske tage på en snorkel eller dykkertur ud til det flotte koralrev.

  Madagascar er forsat et land som er meget underudviklet turistmæssigt. Derfor er det vigtigt at I som gæst er indforstået med at indkvarteringsstandarden generelt, er lavere end i Europa og på vores andre Afrikanske destinationer. Vi udvælger de bedste indkvarteringssteder i områderne som besøges, og I kan alle steder forvente pæne og rene værelser med eget bad og toilet. På Madagascar er det engelske sprog ikke særlig udbredt, og der tales primært Fransk og Malagasy.

  • Kategori
   Adventure, Badeferie, Safari, Trekking
  • Destination
   Madagaskar
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   20
  • Antal nætter
   18
  • Indkvartering
   Lodges & hoteller
  • Transport
   Minivan
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark og Ankomst til Antananarivo

  I flyver fra Danmark først på morgenen med en mellemlanding i Paris undervejs, og derfra direkte flyvning videre til Madagascars hovedstad Antananarivo. Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske rejse.

  Ankomst til Antananarivo sidst på aftenen hvor I efter at have klaret indrejseformaliteterne, bliver mødt af jeres private engelsktalende guide samt chauffør. Fra lufthavnen har I en kort køretur til jeres hotel, hvor I indkvarteres for natten.

  Standard indkvartering: Le Chat’o Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Au Bois Vert Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 2
  Fra Antananarivo til Andasibe

  Efter dejlig morgenmad går turen til den tropiske regnskov ved Andasibe, eet af Madagascars mest kendte naturscenerier. Her skal I nyde det smukke landskab og de grønne bakker mod øst.

  Efter frokost på jeres hotel besøger I Vakôna Reservatet. Her har I chancen for at møde et helt specielt dyr, nemlig den meget sjældne fossa, et meget behændigt rovdyr, som kun lever hér på Madagascar, og som er beslægtet med mongoose familien.  Fossaen, som kan ses her i reservatet er lemurernes værste fjende.

  I får helt sikkert også øje på farverige fugle på jeres gåtur hér i området. Den udryddelsestruede Radiatta skildpadde og Madagascar Boa slage som ikke er giftig, kan også spottes hér.

  Forskellige sjældne planter, som kun findes på Madagascar , ”the traveller’s tree” eller kæmpe Vakôna’s er en del af den tropiske vegetation. Reservatet byder endvidere på farverige kamæleoner og en del  Nil krokodiller.

  I krydser nu en lille bæk i en udhulet  træ kano og bliver budt velkommen til Lemurs Island af de sort hvide lemurer. På jeres gåtur gennem Eucalyptus skoven møder I 4 forskellige lemur arter. Lemurerne hèr er tilvænnet mennesker, så I kommer helt tæt på. Jeres besøg hèr på Lemurs Island er en intens og overraskende oplevelse med disse herlige primater.

  I skal efter solnedgang på en nattevandring som giver jer chancen for at opleve de nataktive dyr. Verdens mindste primat, Microcebus, er eet af jeres mål på denne tur. Efter solnedgang er det nemmere at spotte forskellige spændende kamæleon arter. Også farverige frøer, Uroplatus geckoer og måske Madagascar boa slangen (ikke giftig). Fantastisk er det at opleve regnskovens helt specielle nattelyde fra frøer, fugle og geckoer.

  Efter denne fascinerende nattevandring kører I tilbage til jeres hotel hvor en dejlig middag serveres.

  Standard indkvartering: Sahatandra River Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Mantadia Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 3
  Andasibe National Park

  Efter morgenmad venter et spændende besøg i Andasibe National Park. Takket være den enorme biodiversitet hér i parken og beliggenheden tæt på hovedstaden er det en meget kendt regnskov.

  En specialist naturguide vil følge jer på jeres gåtur gennem regnskoven. Han vil forklare jer alt om fauna og flora hér i  Andasibe National Park.

  Parken er det bedste sted på jorden til at spotte den imponerende Indri Indri lemur, berømt for sit høje skrig, som menes at være eet af de højeste i dyreverdenen. Også andre lemurarter kan ses her, såsom Golden Diademed Sifaka, den lille Bambus lemur, og den talrige brune Fulvus lemur.

  Andasibe National Park rummer desuden 119 fuglearter, 39 krybdyrs arter og 6 kamæleon arter.

  I nyder jeres frokost på en restaurant i Andasibe by.

  Efter frokost går I en tur i den charmerende by Andasibe. Folket hér i regionen tilhører Betsimisaraka stammen. Betsimisaraka betyder ‘those who don’t split’ eftersom stammen opstod af flere mindre lokale stammer. Betsimisaraka stammen er den næststørste på Madagascar.  De holder til på den østlige side af øen og deres hovedindtægtskilde er dyrkning af kaffe, sukkerrør, nellike og vanilje.  I og omkring  Andasibe dyrkes også ris.

  Efter denne spændende gåtur i Andasibe besøger I organisationen MITSINJO, som har flere forskellige projekter på Madagascar. Én af disse er planteskoler for træer i Analamazaotra , hvor mere end 100.000 nye spirer fra udryddelsestruede træer og planter produceres hvert år. MITSINJO prøver på denne måde at redde de truede arter ved at genplante dem i og omkring de eksisterende regnskove.

  Som andre steder i verden har øget indbyggertal samt stormine drift ødelagt en stor del af skovområderne.  Adskillige dyre- og plantearter er forsvundet, nogle endda før de rigtigt blev opdaget. MITSINJO har uddannet befolkningen omkring Andasibe. Hér har man indset, at ved at passe på regnskoven opstår øko turisme og det er en vigtig indtægtskilde for befolkningen.  Ved jeres besøg på dette projekt er I med til at støtte MITSINJO´s store og meget vigtige arbejde for Madagascar.

  I nyder jeres middag på hotellet.

  Standard indkvartering: Sahatandra River Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Mantadia Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 4
  Fra Andasibe til Antananarivo

  Efter morgenmad kører I tilbage til hovedstaden Antananarivo.

  Efter frokost går turen til landsbyen Ambohimanga.“Blue Hill”, som den også kaldes er beliggende 21 km nord for Antananarivo. For år tilbage var denne lille landsby hovedstaden på Madagascar. I dag tilhører The Royal Palace i Ambohimanga UNESCO World Heritage. Paladset, som er opført i kostbart Rosewood er en model af et traditionelt 18th århundrede “Trano Kotona”  hus fra Merina folket fra højlandet. I går på opdagelse på dette smukke sted og bliver samtidigt ført ind i Madagascars periode med konger og dronninger. Folk kommer stadig til  Ambohimanga for at ofre køer og fjerkræ til deres mægtige Kong Andrianampoinimerina. Jeres  besøg rummer både historie, kultur og natur. Jeres guide vil endvidere forklare jer om Merina folkets traditioner og ritualer. Paladset er omgivet af mere end 100 år gamle Fig og Jacaranda træer og her findes også smukke arter af Alo og Euphorbia.  Med lidt held spotter I måske Furcifer Oustaleti kamæleonen og den farvestrålende Phelsuma gecko.

  Om eftermiddagen køres i til jeres dejlige Hotel som bliver jeres base for natten.

  Standard indkvartering: Le Chat’o Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Palissandre Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 5
  Med fly fra Antananarivo til Morondava

  Efter morgenmad kører I til lufthavnen og flyver til Morondava.

  Efter ankomst til  Morondava kører I til jeres hotel, beliggende på halvøen Nosy Kely, hvor dejlig frokost venter jer.

  Efter frokost er det tid til en gåtur gennem Morondava, som er en spændende by som er kendt for sine historiske og flot udsmykkede royale grave, der jævnligt pyntes med fint udskårne og ofte erotiske dekorationer, som repræsenterer liv og frugtbarhed.

  Standard indkvartering: Renala Au Sbale D´or Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Palissandre Cote Ouest hotel med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 6
  Morondava - Belo-sur-Tsiribihine - Bekopaka

  I forlader hotellet tidligt for at begive jer på en spændende køretur gennem fantastiske landskaber, langt væk fra alfervej... En følelse af rigtigt eventyr venter jer på den barske vej.

  I krydser Tsiribihina- floden på en lille båd og når frem til frokost på en lille restaurant i Belo-sur-Tsiribihina.

  I fortsætter mod Bekopaka, men før I når frem skal I krydse Manambolo floden på en lille pram.

  I ankommer til jeres hotel sidst på eftermiddagen efter en fantastisk rejse gennem det smukke landskab. Om aftenen nyder I middag på hotellet.

  Standard indkvartering: Olympe De Baramaraha Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Soleil des Tsingy hotel med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 7
  Tsingy de Bemaraha National Park

  I skal i dag besøge Tsingy de Bemaraha National Park. I starter jeres gåtur I den nordlige del af parken, krydser gennem en skov for derefter at nå selve hjertet af Tsingy de Bemaraha.

  Jeres specialist guide vil fortælle jer om geologien hèr I denne imponerende park. I oplever en enestående fauna og flora hvor mere end 86% af planterne, I kommer forbi kun findes dette ene sted på jorden. 11 lemur arter, 103 fuglearter og adskillige krybdyrsarter lever i parken. Siden 1990 har denne nationalpark været klassificeret som UNESCO World Heritage site.

  I nyder picnic hér i parken. I er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

  Standard indkvartering: Olympe De Baramaraha Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Soleil des Tsingy hotel med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 8
  Bekopaka - Belo-sur-Tsiribihine - Morondava

  I kører tilbage mod Morondava efter morgenmad og nyder det smukke landskab på vejen.

  Efter frokost i en lille restaurant i Belo-sur-Tsiribihina når I midt på eftermiddagen frem til det verdenskendte avenue de Baobab som er et af Madagascars mest kendte og fotograferede attraktioner.

  En barsk grusvej fører jer frem til den fantastiske Baobab allé. Her gør I holdt for at opleve en spektakulær solnedgang. Den sidste time hen imod solnedgang byder på enestående muligheder for billeder for livet  og farverne ændrer sig minut for minut. Et slaraffenland for enhver fotoentusiast… Jeres guide har naturligvis sørget for at medbringe en lækker snack samt sundowner drink som I nyder sammen med solnedgangen.

  Først på aftenen er I tilbage på hotellet I Morondava.

  Standard indkvartering: Renala Au Sbale D´or Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Palissandre Cote Ouest hotel med morgenmad og middag inkluderet.

  Dag 9
  Med fly fra Morondava til Antananarivo

  Efter morgenmad flyver I tilbage til hovedstaden Antananarivo.

  Hvis tiden tillader det går turen til den vestlige bydel af hovedstaden, undervejs med storslået udsigt til de smukke landsbyer i højlandet, som omgiver Antananarivo.

  Fremme I Lemurs Park vil en naturvejleder forklare jer om de 9 Lemurarter, som findes hér.  Den mindste primat I verden, Mouse Lemur (Microcebus) findes også I parken.

  Lemurs Park har også 4 forskellige skildpaddearter, deri blandt den udryddelsestruede Radiatta skildpadde. Andre truede dyrearter, såsom kamæleoner og gekkoer findes også I Lemurs Park.

  I den smukke park, som følger Katsaoka floden er der plantet I hundredvis af tropiske plantearter som viser diversiteten fra de forskellige egne af Madagascar, inklusive den tørre tropiske skovvegetation fra den sydlige del.

  Lemurs Park er med til at beskytte naturen på Madagascar. Ved at besøge stedet bidrager I til dette værdifulde projekt.

  Sidst på dagen er I tilbage på jeres Hotel i Antananarivo.

  Standard indkvartering: Le Chat’o Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Palissandre Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 10
  Fra Antananarivo til Antsirabe

  Efter dejlig morgenmad sætter I kursen mod den smukkeste by på Madagascar, nemlig Antsirabe.

  I gør holdt mange steder på vejen for at nyde det spektakulære sceneri her i højlandet.

  Den første del af rute RN7, som forbinder Antananarivo med Antsirabe går langs Ankaratra bjergene. De lokale landsbyers billedskønne stenhuse omkranset af saftigt grønne risterrasser giver et fantastisk panoramabillede.

  Langs vejen finder I også Merina folkets store familiegrave.

  Efter frokost i Antsirabe sættes kursen væk fra asfaltvejene og følger grusvejen til Mount Tritriva. Landskaberne hér i regionen efterlader tydelige spor af vulkansk oprindelse. I når kratersøen Tritriva og I nyder den smukke  panoramaudsigt over søen og dens omgivelser. I skal nu besøge det lokale Merina folk i landsbyen Belazao. I oplever hér I landsbyen, hvordan de lokale bor og arbejder I denne part af Madagascar. Langs landevejen kommer  I forbi nogle imponerende Merina grave.

  Efter mødet med det venlige folk i  Vakinankaratra regionen kører I tilbage til Antsirabe.

  Om aften nyder I middag på en lille restaurant i Antsirabe centrum.

  Standard indkvartering: Vatolahy Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Chambres du Voyageur med morgenmad inkluderet.

  Dag 11
  Fra Antsirabe til Ranomafana

  Efter morgenmad oplever I de smukke landskaber på køreturen mellem Antsirabe og Ambositra. I forlader nu provinsen Antananarivo og fortsætter ind i  Fianarantsoa provinsen, hjemsted for  Betsileo stammen. Betsileo´erne er berømte for deres risterrasser.

  I ankommer til Ambositra, hvor I skal besøge en workshop. Her på værkstedet arbejder  Zafimaniry træskærerne i tropisk hardwood fra de østlige skovområder på øen. Meget interessant at se de dygtige håndværkere i aktion og I har mulighed for at få nogle fine billeder af processen.

  I besøger herefter det livlige marked i Ambositra.

  Efter besøget nyder I jeres frokost i een af byens restauranter.

  Efter frokost går turen mod Ranomafana. Denne del af rute RN7 er angiveligt den smukkeste. I bevæger jer rundt i bjergene med spektakulære landskaber og masser af muligheder for fantastiske billeder og  glade børn vinker til jer langs vejen.

  I når hotellet sidst på eftermiddagen.

  Om aftenen nyder I middagen på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Ny Tanana Hotell med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Thermal Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 12
  Ranomafana National Park - Fianarantsoa

  Efter morgenmad sætter I nu kursen mod Ranomafana National Park.

  Ranomafana National Park blev indviet i 1991 efter genopdagelsen af Golden Bamboo lemurerne. Parken rummer en stor biodiversitet. Ranomafana er hjem for 12 lemurarter, 115 fuglearter, 90 sommerfuglearter, 98 amphibie arter og 62 krybdyrs arter. Hvert år bliver nye arter opdaget hér I parken…  Adskillige små kilder og vandfald krydser gennem denne tætte, tropiske regnskov, og det giver jer muligheden for at fornemme den ægte junglestemning. På jeres gåtur hér I parken vil I opleve den helt unikke fauna og flora, som findes i denne del af Madagascar. Mangfoldige plantearter gror hér i Ranomafana National Park, heriblandt  35 bregnearter og adskillige orkidearter. Jeres special guide i parken vil fortælle jer om denne fantastiske verden af planter og dyr.

  Efter en fantastisk gåtur i Ranomafana National Park kører I tilbage til landsbyen Ranomafana for frokost.

  Efter frokost har I tid til at gå på opdagelse i denne charmerende landsby før I kører mod Fianarantsoa for overnatning.

  Om aftenen nyder i middagen på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Ny Tanana Hotell med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Thermal Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 13
  Fra Fianarantsoa til Isalo via Anja community reserve

  Efter morgenmad kører I til Ambalavao. De sidste  60 km før Ambalavao byder på spektakulære landskaber med smukke risterrasser i sprøde, grønne farver.

  I Ambalavao besøger I en workshop, hvor man fremstiller det traditionelle Antaimoro papir. Frokost indtages på en restaurant i Ambalavao.

  Efter frokost fortsætter I fra Ambalavao og laver en lille afstikker fra hovedvej RN7 mod Anja Community nature reserve, som byder på meget smuk natur, i en relativt ny og uudforsket naturpark, hvor I har mulighed for at besøge historiske huler hvor stammer fra området skjulte sig under den Franske kolonisering af Madagascar. Der er desuden også gode muligheder for at opleve den ringhalede lemur her i Anja Community reserve.  Efter et spændende besøg sætter I atter kursen returmod hovedvej RN7 og “porte du sud”, med kurs mod Isalo.

  Efter “Porte du Sud” stiger temperaturen og vegetationen skifter løbende. I oplever landskabet skifte flere gange efter at have forladt højlandet. I ankommer til hovedstaden for Bara folket, Ihosy. Den sidste del af jeres køretur vil føre jer ud på det ekstremt flade Plateaux de l’Horombe  før I ankommer til Isalo Mountain Range, endnu et højdepunkt på turen.

  I ankommer til jeres skønne hotel sidst på eftermiddagen for et velfortjent hvil inden aftensmaden, som nydes på hotellet.

  Standard indkvartering: Isalo Ranch med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Isalo Rock Lodge med halvpension inkluderet.

  Dag 14
  Isalo National Park

  Efter morgenmad fortsætter jeres rejse ind i Isalo National Park (81.540 ha), et vind eroderet  bjergområde fra Jurassic perioden. Parken er hjem for 7 forskellige lemurarter og 86 fuglearter. Én af disse fugle, Bensoni rock thrush findes ingen andre steder i verden. . . Mere end 400 forskellige plantearter findes også hér i det fantastiske bjergområde. Man mener, at mere end 80% af disse plantearter kun findes på Madagascar og en stor del af dem er lægeplanter, blandt andet Alovera. Den berømte “elephant foot” ser I sandsynligvis på jeres spændende gåtur hér i parken. I ledsages på turen af en specialist guide, som vil fortælle jer om den spændende fauna og flora her i regionen foruden skikke og traditioner hos  den lokale Bara stamme. Isalo National Park byder på spektakulære panorama landskaber og takket være de farverige mosarter, som gror på de eroderede klipper har I en enestående chance for at få nogle excellente billeder med jer herfra.

  Til frokost nyder I en lækker picnic lunch inde i selve parken.

  Husk også badebukserne da der findes nogle skønne naturlige pool i Isalo, hvor I kan tage en velfortjent dukkert efter frokosten.

  Sidst på eftermiddagen er I atter ude af parken og kører nu til Isalo window, som er en ejendommelig klippeformation, hvor I, om skyerne tillader det, skal opleve en fantastisk solnedgang.

  Solnedgangen ved Giorgio's window. er en romantisk oplevelse og giver med garanti mulighed for flotte billeder. Jeres guide sørger for at medbringe lidt snacks og en drink som I kan nyde i disse smukke omgivelser.

  Om aftenen nyder I atter middagen på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Isalo Ranch med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Isalo Rock Lodge med halvpension inkluderet.

  Dag 15
  Fra Isalo via Tuléar til Ifaty

  Efter morgenmad venter flere spændende oplevelser. Madagascar er berømt for sine smykkesten. Af de fire ædelsten (diamant, safir, smaragd og rubin) har øen 3 af disse. Kun diamanter er ikke fundet hér, endnu.. I skal til hjertet af safir industrien rundt om Ilakaka. Sammen med en lokal guide besøger I safir minerne og oplever, hvordan lokale arbejder og tager store chancer i forsøget på at finde de værdifulde sten. Da man fandt safir i Ilakaka i 1998 var dette et øde sted. Få måneder efter flyttede flere tusinde fra overalt på Madagascar hértil i deres søgen efter lykke.

  Efter et spændende indblik i Madagaskars ædelstens produktion fortsætter I mod Tuléar og landskaberne langs rute RN7 forandrer sig igen. I kører gennem goldt og barsk landskab hvor tjørnetræer er de eneste, som klarer sig. Men pludselig, ude i horisonten, spotter I de første mægtige Baobabtræer. Disse gigantiske træer er et særkende for Madagascar. Af de 8 Baobab arter, som findes i hele verden, vokser 7 af dem hér på Madagascar og 6 af disse findes ikke andre steder i verden….

  I havnebyen Tuléar ender RN7 som I har fulgt på det meste af jeres rejse. Herfra fortsætter I de sidste 30 kilometer mod Ifaty hvortil I er fremme omkring frokosttid.

  Efter frokost oplever I en meget interessant gåtur i Reniala Botaniske og Ornitologiske Have, “baobab skoven”. En naturvejleder vil  på turen fortælle jer om alle de spændende plante og træarter, som findes  her i denne tørre del af øen. Han vil forklare jer hvordan Vezo folket bruger forskellige lægeplanter til behandling af sygdomme.

  Parken er endvidere berømt for sine mange sjældne fugle. Med lidt held ser I måske Madagascar Hoopoo eller Madagascar´s grå papegøje.

  Efter et spændende besøg køres I til jeres hotel i Ifaty, hvor de kommende dage står på ren og skær afslapning og badeferie. Her tager I også afsked med jeres guide og chauffør, som nu sætter kursen retur mod hovedstaden.

  Om aftenen nyder I middagen på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Bella Donna Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Five Sense Lodge med halvpension inkluderet.

   

  Dag 16-18
  Badeferie i Ifaty

  I har nu tre hele dage til afslapning i Ifaty som er beliggende ved stranden. Brug dagene på at slappe af og fordøje de mange oplevelser som I har fået på rejsen. I kan også vælge at udforske området omkring Ifaty yderligere, som har rigtig meget at byde på.

  I Ifaty finder I en stor lagune som er beskyttet af et koralrev, og dermed er der ideelle forhold for både snorkling og dykning.

  I perioden fra ca. juni - september er der også mulighed for at opleve hvaler, som på denne årstid kommer til Madagaskars kølige have for at føde. Der er gode muligheder for at arrangere hvalsafari ture, hvor hvalerne ofte kommer tæt på båden.

  Om eftermiddagen kan I også opleve at de lokale fiskere i de små landsbyer omkring Ifaty, kommer sejlende i land med dagens fangst som kvinderne og børnene står klar til at modtage og fragte til det lokale marked i  Tuléar.

  Der er også rigtig gode muligheder for at leje ATV’er hvor I kan opleve sanddynerne omkring Ifaty på en anderledes måde.

  Husk også at nyde den smukke solnedgang over havet og de skønne omgivelser.

  Standard indkvartering: Bella Donna Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Five Sense Lodge med halvpension inkluderet.

   

  Dag 19
  Fra Ifaty til Tuléar og fly retur til Antananarivo og hjemrejse

  Efter morgenmaden køres I til Tuléar lufthavn, hvorfra I flyver retur til hovedstaden Antananarivo om formiddagen.

  Hvis tiden tillader det vil I ved ankomsten til Antananarivo køre til Lemurs Park som er beliggende i den vestlige bydel af hovedstaden, køreturen dertil byder på storslået udsigt til de smukke landsbyer i højlandet, som omgiver Antananarivo.

  Fremme I Lemurs Park vil en naturvejleder forklare jer om de 9 Lemurarter, som findes hér.  Den mindste primat I verden, Mouse Lemur (Microcebus) findes også I parken.

  Lemurs Park har også 4 forskellige skildpaddearter, deri blandt den udryddelsestruede Radiatta skildpadde. Andre truede dyrearter, såsom kamæleoner og gekkoer findes også I Lemurs Park.

  I den smukke park, som følger Katsaoka floden er der plantet I hundredvis af tropiske plantearter som viser diversiteten fra de forskellige egne af Madagascar, inklusive den tørre tropiske skovvegetation fra den sydlige del.

  Lemurs Park er med til at beskytte naturen på Madagascar. Ved at besøge stedet bidrager I til dette værdifulde projekt.

  Ud på dagen ankommer I til Au Bois Vert Hotel hvor I har middag samt mulighed for at hvile jer lidt inden at I sidst på aftenen køres til lufthavnen for jeres flyrejse retur mod Danmark, som afgår kort efter midnat.

  Dag 20
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Paris ankommer I atter til Danmark om eftermiddagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat minivan
  • Privat chaufførguide
  • Indenrigsfly som beskrevet
  • Alle lufthavn transfers
  • Indkvartering som beskrevet
  • Alle park entreer & aktiviteter som beskrevet
  • Måltider i henhold til program
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Ikke nævnte måltider
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Madagascar (Ca. 35 Euro pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter som ikke er nævnt i program

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

      Standard indkvartering:
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  April - Juni39.99535.99535.495
  Juli - August49.99536.99536.495
  September - November39.99535.99535.495
      Premium indkvartering:
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  April - Juni49.99545.99545.495
  Juli - August50.99546.99546.495
  September - November49.99545.99545.495
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt andre hellidage.  
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by