Sydafrika

Praktiske informationer for din Sydafrika rejse

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail salg@tembo-safari.dk eller på telefon 70 60 38 38 hvis du har spørgsmål til din Sydafrika rejse

Rejsebetingelser

Læs vores generelle rejsebetingelser grundigt da disse, ved safarirejser købt hos Tembo-Safari, udgør aftalegrundlaget for din bestilling, som er omfattet af “Lov om Pakkerejser”.
Læs hér

 

Visum

Visum til Sydafrika koster ikke noget, og der isættes visummærke i passet ved ankomst til Johannesburg. Passet skal være gyldigt een måned udover opholdet og indeholde mindst to blanke sider til visumstemplerne.

Visum-reglerne kan  checkes løbende hos Udenrigsministeriet.    Læs hér

 

Vaccinationer m.m.

Vi anbefaler Jer at kontakte egen læge for nærmere vejledning om rejsevaccination.

 

Safari transport

I bliver mødt i O.R. Tambo International Airport, Johannesburg, af en engelsktalende repræsentant for Tembo-Safari. Afhængig af, om dag – eller natfly benyttes, vil I enten blive vist til shuttlebussen til hotel for overnatning eller fulgt til bussen, som skal transportere Jer mod jeres Lodge.  Turen varer ca. 4 timer gennem det smukke Sydafrikanske landskab. Safarikørslerne i Krüger foregår i specialbyggede, åbne safari LandRovers, med fri udsigt til alle sider og med excellent mulighed for f.eks. fotografering.

Transport  på panoramaruten m.m. foregår i busser tilpasset antallet af deltagere.

 

Overnatning på safarien

Vi har i Tembo-Safari lagt stor vægt på placeringen af de Lodges, vi benytter. Ud over, at alle Lodges naturligvis er af en høj standard, bl.a. med swimmingpool, Aircondition og privat veranda foran hvert telt/chalet, er den strategiske belliggenhed ude i den pragtfulde natur helt exceptionel. Det sikrer den bedst mulige safarioplevelse.

 

Måltider og drikkevarer på safarien

Morgen samt aftensmåltider er inkluderet i rejsens pris, og frokost kan købes på udflugterne eller på Lodgen. Drikkevarer til måltiderne er for egen regning. Mad og drikkevarer i Sydafrika er væsentlig billigere end på restauranter i Danmark.

Vand på safari- og udflugtsturene er inkluderet i rejsens pris (en flaske per person per dag).

 

Gåsafari

Minimumsalder for deltagelse i gåsafari er pt. fastsat til 12 år.

 

Flybilletter

I modtager flybilletterne samt rejseplanen senest 14 dage før afrejse, og skal blot medbringe det til check in i lufthavnen. Alle relevante data med bookingnumre m.m. fremgår af Jeres Etickets.

 

Drikkepenge

Mange steder ude i Verden benyttes drikkepengesystemet. Dette er også tilfældet på det afrikanske kontinent. Afrikanere i servicefagene, såsom tjenere, stuepiger, dragere m.m. får en meget lille fast løn.Derfor er de meget afhængige af de drikkepenge, som de får, når de leverer en god indsats. Her er en tommelfingerregel til drikkepenge : 10 Rand (ca. 7 kroner) pr. kuffert eller sportstaske, som dragerne bærer for Jer. 10% af regningen i barer og restauranter. 10 Rand (ca. 7 kroner) om dagen til stuepigen. Giv eventuelt drikkepengene personligt, så de glæder den, som har betjent Jer. Chauffør-guiden , som I er sammen med mange timer,forventer også drikkepenge. En tommelfingerregel er ca. 100 Rand svarende til ca. 70 kroner pr. person pr. dag. At give drikkepenge er en personlig ting. Det er helt frivilligt, men vi bør blot huske på, at de indgår som en naturlig , og nødvendig, del af hverdagen på det afrikanske kontinent.

Rejsevaluta i Sydafrika

I Sydafrika kan betales med lokal mønt, Rand ( 100 Rand = ca 70 DKK ). På Lodgen kan betales med kreditkort. De fleste kreditkort kan bruges til at hæve kontanter i hæveautomaterne ved ankomst i lufthavnen i Johannesburg. Kreditkort kan ikke bruges som hævekort på Lodgen

 

Det bedste tidspunkt at besøge Sydafrika

Sydafrika er et spændende rejsemål året rundt. Hele året rundt er der garanti for en fantastisk oplevelse med masser af vilde dyr. En fingerregel er : det er sommer i Sydafrika, når vi har vinter, og omvendt. De varmeste måneder er som regel dec. Januar. Her kan temperaturen være midt i 30 erne, men stadig meget behageligt.

 

Tidsforskel

Sydafrika er en time foran Danmark, når vi har sommertid og to timer foran, når vi har vintertid. Det betyder, at I undgår problemer med jetlag.

 

Sproget i Sydafrika

I Sydafrika tales engelsk og afrikaans ( boersprog ). Derudover findes adskillige fascinerende, lokale stammesprog.

 

Elektricitet

Sydafrika har 240 volt, og der bruges 3 benede (runde ben) stik. Adaptorer kan ofte lånes i receptionen eller baren, men det er en god ide selv at medbringe et rejsesæt (kan som regel købes i bygge- og supermarkeder ).

 

Tøjvalg på safarien

Praktisk sommertøj er perfekt til safarien. Praktisk fodtøj, gerne med en hård sål. Medbring evt. også sandaler. Da tidlige morgener og aftener kan være lidt kølige, som en dansk sommer, er det en god ide at medbringe f.eks. en fleece trøje ell. vindtæt jakke.

 

Husk endvidere

Lille lommelygte Solcreme Solbriller Myggebalsam Vælg, om muligt, bløde kufferter, da de er mest praktiske at håndtere på safarien.

 

Håndbaggage

Husk altid at pakke medicin , pas, penge + kreditkort, samt flybilletter i håndbaggagen.

 

Fotoudstyr m.m.

For foto interesserede er en Sydafrika safari som et eventyr af fantastiske motiver. Safaribilerne er indrettet, så det er muligt at fotografere hele vejen rundt .Det giver helt unikke muligheder for at få en perlerække af pletskud med hjem. Husk rigeligt med extra memorycards,film,videobånd og extra batterier. Vær opmærksomme på, at det kan støve en del under safarikørslerne, så medbring en pose, et viskestykke, eller brug en trøje til at beskytte udstyret med, når det ikke er i brug. En kikkert vil ligeledes være et must på en safari. For den ikke fotointeresserede er det at køre i åben LandRover med frit udsyn til de vilde dyr og den fantastiske natur også en oplevelse for livet.

 

Forholdsregler på safarien

Drik vand på flasker. Pres aldrig Jeres chauffør / guide til at køre tættere på de vilde dyr, end han vælger selv. Han kender de strenge regler i nationalparken og kan miste sin licens, hvis han bryder dem. Det er forbudt at stige ud af safaribilen uden tilladelse fra chauffør / guiden.

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US