Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

   Location


  Madagascar

  Madagascar er Noah´s ark ude midt i Det Indiske Ocean og anses som et af de sidste Paradiser på Jorden . . .

  Madagaskar rejser
  Madagaskar er verdens ældste ø og er et overflødighedshorn af biodiversitet – et af verdens vigtigste, naturlige skatkamre. Et helt særligt dyreliv – fremmedartet, sjældent og helt enestående. Det er et mysterium hvorfor øens natur- og dyreliv adskiller sig så markant fra resten af verden – 80 % af dyrearterne på Madagaskar findes alene her.

  Bjergkæden Andringita-bjergene, som strækker sig over 1.500 km, deler øen på langs og giver hver del af øen sin karakter. Mod vest store skove med mærkelige svulmende træer og Tsingy – et af Madagaskars mest bizarre landskaber med kalkstensrev, mod syd en udtørret sandørken med en enorm saltsø og knudrede, piggede kratområder, mod øst dramatiske bjergskråninger og frodig urskov, mod nord de tågeindhyllede Marojejy-bjerge og et landskab fyldt med sovende vulkaner med skovklædte skråninger – Madagaskar er et sært, unikt eventyrland.

  Madagaskar’s hjerte rumler stadig af geologisk aktivitet og øens midte er et bredt plateau af hævede klipper og her finder vi den største sø: Lac Alaotra.

  Tag på Madagaskar safari og oplev det unikke dyreliv
  Der er mere end 80 arter af lemur på Madagaskar – her nævnes blot et par arter: Kronelemur, bambuslemur, silkesifaka, bandroen, Vereaux sifaka og kattale lemur.

  For at nævne blot nogle af de fantastiske naturområder Madagaskar byder på, her en række perler: den tropiske regnskov ved Andasibe National Park, Vakôna Reservatet, hvor den meget sjældne fossa ( Madagaskars største varmblodede rovdyr ) kan opleves, Lemurs Island med de sort/hvide lemurer og Tsingy de Bemaraha National Park, som siden 1990 har været klassificeret som UNESCO World Heritage site. Madagaskar er også kendt for sine baobabtræer og nær Morondava kan man opleve Allée des Baobabs – en fantastiak alle af smukke baobabtræer.

  Andre nævneværdige lokaliteter er Ranomafana National Park, Isalo National Park med spektakulære panoramalandskaber og “La Fenêtre de l’Isalo”, saltsletterne “La Compagnie Salinière de Madagascar”, Amber Mountain National Park med sin utrolige boidiversitet, The Red Tsingy of Irodo med sit utrolige farvespil og Ankarana National Park.

  Der gøres en stor indsats for at bevare den særegne natur og det spektakulære dyreliv på Madagaskar – bl.a. organisationen MITSINJO og Lemur Park, hvor vores besøg er med til at støtte deres store og meget vigtige arbejde.

  Viser alle 4 resultater

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by