Location


Madagascar

Madagascar er Noah´s ark ude midt i Det Indiske Ocean og anses som et af de sidste Paradiser på Jorden . . .

Madagaskar rejser
Madagaskar er verdens ældste ø og er et overflødighedshorn af biodiversitet – et af verdens vigtigste, naturlige skatkamre. Et helt særligt dyreliv – fremmedartet, sjældent og helt enestående. Det er et mysterium hvorfor øens natur- og dyreliv adskiller sig så markant fra resten af verden – 80 % af dyrearterne på Madagaskar findes alene her.

Bjergkæden Andringita-bjergene, som strækker sig over 1.500 km, deler øen på langs og giver hver del af øen sin karakter. Mod vest store skove med mærkelige svulmende træer og Tsingy – et af Madagaskars mest bizarre landskaber med kalkstensrev, mod syd en udtørret sandørken med en enorm saltsø og knudrede, piggede kratområder, mod øst dramatiske bjergskråninger og frodig urskov, mod nord de tågeindhyllede Marojejy-bjerge og et landskab fyldt med sovende vulkaner med skovklædte skråninger – Madagaskar er et sært, unikt eventyrland.

Madagaskar’s hjerte rumler stadig af geologisk aktivitet og øens midte er et bredt plateau af hævede klipper og her finder vi den største sø: Lac Alaotra.

Tag på Madagaskar safari og oplev det unikke dyreliv
Der er mere end 80 arter af lemur på Madagaskar – her nævnes blot et par arter: Kronelemur, bambuslemur, silkesifaka, bandroen, Vereaux sifaka og kattale lemur.

For at nævne blot nogle af de fantastiske naturområder Madagaskar byder på, her en række perler: den tropiske regnskov ved Andasibe National Park, Vakôna Reservatet, hvor den meget sjældne fossa ( Madagaskars største varmblodede rovdyr ) kan opleves, Lemurs Island med de sort/hvide lemurer og Tsingy de Bemaraha National Park, som siden 1990 har været klassificeret som UNESCO World Heritage site. Madagaskar er også kendt for sine baobabtræer og nær Morondava kan man opleve Allée des Baobabs – en fantastiak alle af smukke baobabtræer.

Andre nævneværdige lokaliteter er Ranomafana National Park, Isalo National Park med spektakulære panoramalandskaber og “La Fenêtre de l’Isalo”, saltsletterne “La Compagnie Salinière de Madagascar”, Amber Mountain National Park med sin utrolige boidiversitet, The Red Tsingy of Irodo med sit utrolige farvespil og Ankarana National Park.

Der gøres en stor indsats for at bevare den særegne natur og det spektakulære dyreliv på Madagaskar – bl.a. organisationen MITSINJO og Lemur Park, hvor vores besøg er med til at støtte deres store og meget vigtige arbejde.

Viser alle 4 resultater

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US