Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Hotel

  Transport

  Minivan

  Fra 25.295 kr.

  Tag med på en spændende rejse til det Nordlige Madagascar. Her venter en veltilrettelagt rundrejse, hvor I besøger de største attraktioner i det Nordlige Madagascar.

  Eventyret starter i hovedstaden Antananarivo, hvor I skal udforske byen og aklimatisere lidt ovenpå den lange flyrejse. Herfra sætter I kursen videre med fly til Diego Suarez, hvor I skal udforske byen og dens kultur samt de gigantiske Baobab træer som området er kendt for.

  I besøger også Amber Mountain National Park, hvor I skal på vandretur i regnskoven og opleve lemurer samt vandfald. Her findes 7 forskellige lemurarter samt hele 77 fuglearter.
  I skal naturligvis opleve det farverige sceneri ved The Red Tsingy of Irodo samt Ankarana Nationalpark, hvor I skal vandre i kalkstensformationerne.

  Sidst men ikke mindst skal I slappe af med en lækker badeferie på Nosy Be, hvor I kan nyde strandlivet i fulde drage. Fra Nosy Be er der ligeledes mulighed for et væld af udflugter.

  Madagascar er forsat et land som er meget underudviklet turistmæssigt. Derfor er det vigtigt at I som gæst er indforstået med at indkvarteringsstandarden generelt, er lavere end i Europa og på vores andre Afrikanske destinationer. Vi udvælger de bedste indkvarteringssteder i områderne som besøges, og I kan alle steder forvente pæne og rene værelser med eget bad og toilet. På Madagascar er det engelske sprog ikke særlig udbredt, og der tales primært Fransk og Malagasy

  • Kategori
   Adventure, Badeferie, Safari
  • Destination
   Madagaskar
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   14
  • Antal nætter
   12
  • Indkvartering
   Hotel
  • Transport
   Minivan
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark og Ankomst til Antananarivo

  I flyver fra Danmark først på morgenen med en mellemlanding i Paris undervejs, og derfra direkte flyvning videre til Madagascars hovedstad Antananarivo. Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske rejse.

  Ankomst til Antananarivo sidst på aftenen hvor I efter at have klaret indrejse formaliteterne, bliver mødt af jeres private engelsktalende guide samt chauffør. Fra lufthavnen kører I til jeres dejlige indkvarteringssted i Antananarivo hvor I indkvarteres for natten.

  Standard indkvartering: Le Chat’o Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Palissandre Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 2
  Antananarivo udforskes

  Efter dejlig morgenmad går turen til landsbyen Ambohimanga.“Blue Hill”, som den også kaldes er beliggende 21 km nord for Antananarivo. For år tilbage var denne lille landsby hovedstaden på Madagascar. I dag tilhører The Royal Palace i Ambohimanga UNESCO World Heritage. Paladset, som er opført i kostbart Rosewood er en model af et traditionelt 18th århundrede “Trano Kotona”  hus fra Merina folket fra højlandet. I går på opdagelse på dette smukke sted og bliver samtidigt ført ind i Madagascars periode med konger og dronninger. Folk kommer stadig til  Ambohimanga for at ofre køer og fjerkræ til deres mægtige Kong Andrianampoinimerina. Jeres besøg rummer både historie, kultur og natur. Jeres guide vil endvidere forklare jer om Merina folkets traditioner og ritualer. Paladset er omgivet af mere end 100 år gamle Fig- og Jacaranda træer og her findes også smukke arter af Alo og Euphorbia.  Med lidt held spotter I måske Furcifer Oustaleti kamæleonen og den farvestrålende Phelsuma gecko.

  I kører tilbage til hotellet i tide til frokost.

  Efter frokost skal I på en kort City tour i Antananarivo,  “ De Tusinde Soldaters By” I når på turen det højest beliggende sted i hovedstaden med en fantastisk udsigt. I kører videre gennem  Antananarivo´s handelscentrum, Soarano Central Station og Anosy Lake.

  Om aftenen nyder I middag på hotellet.

  Standard indkvartering: Le Chat’o Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Palissandre Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 3
  Med fly fra Antananarivo til Diego Suarez

  I kører tidligt om morgenen til lufthavnen for at flyve til Diego Suarez.

  På turen fra flyvepladsen møder I de helt specielle Baobab træer af arten Adansonia Suarenzis typiske netop for denne egn og I passerer forbi den hellige Ø “Le Pain de Sucre”. I kører en lille byrundtur på vej til jeres hotel.

  I nyder frokosten fremme på hotellet.

  Efter frokost skal I på en spændende gåtur, som starter på stranden foran fiskerbyen Ramena. Smukke landskaber og imponerende strande venter jer. I passerer forbi tre smukke bugter: La Baie des Dunes, La Baie des Pigeons og La Baie des Sakalavas. Herefter bliver I samlet op af jeres chauffør og kørt tilbage til hotellet.

  Om aftenen nyder I middag på hotellet.

  Standard indkvartering: Le Suarez Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Allamanda Hotel med morgenmad inkluderet.

   

  Dag 4
  Diego Suarez - Windsor Castle

  Efter dejlig morgenmad venter een af de mest sceniske ruter i den nordlige del af Madagascar. I kører forbi saltsletterne “La Compagnie Salinière de Madagascar” og nyder de spektakulære landskaber undervejs. Nu begynder den hårde vej til Windsor Castle. I passerer forskellige arter af de maleriske og gigantiske Baobab træer og så er I fremme ved Windsor Castle. En stejl gåtur mod toppen på 391 meter venter jer og kan gøres på lidt under én time. . . . Fra toppen oplever I et spektakulært panorama af det nordlige Madagascar 360 grader rundt. I kan hérfra se La Baie de Diego, le Cap d’Ambre, Mozambique Kanalen og La Baie du Courrier.

  I nyder picnic frokost enten på toppen af Windsor Castle eller i La Baie du Courrier.

  Efter at have suget de sidste indtryk til jer af denne eventyrlige panoramaudsigt går turen ned mod jeres ventende bil. I fortsætter til den idylliske strand La Baie du Courrier hvor I har mulighed for en svømmetur i Det Indiske Ocean eller en spadseretur langs stranden. Ud på eftermiddagen kører I tilbage til hotellet i Diego Suarez.

  Om aftenen har I middag på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Le Suarez Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Allamanda Hotel med morgenmad inkluderet.

  Dag 5
  Amber Mountain National park

  Efter morgenmad går turen til Joffreville, tæt på indgangen til Amber Mountain National Park.

  En spændende gåtur venter jer. Amber Mountain er berømt for sin enorme biodiversitet.  7 lemurarter og 77 fuglearter lever hér i denne tætte regnskov. I har chancen for at komme på tæt hold af flere af lemur arterne, smukke gekkoer, den imponerende Uroplatus gecko og verdens mindste kamæleon. Forskellige medicinske planter og smukke orkideer gror endvidere i den fugtige skov i Amber Mountain. Amber Mountain National Park rummer derudover adskillige vandfald og søer. Jeres specialistguide vil indføre jer i fauna og flora i denne fascinerende natur.

  I nyder picnic frokost under gåturen hér i parken.

  Efter jeres spændende besøg i Amber Mountain National Park kører I tilbage til det rolige Joffreville hvor der vil være tid til en spadseretur rundt i byen som også bliver jeres base for natten.

  Om aftenen nyder I middag på hotellet.

  Standard indkvartering: Nature Lodge med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Nature Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 6
  The Red Tsingy of Irodo og den hellige sø Antanavo

  Efter morgenmad er kursen sat mod the Red Tsingy of Irodo. På vejen stoppes der i Anivorano, hvor I skal opleve den hellige sø Antanavo. Måske spotter I de hellige krokodiller hér. Jeres guide fortæller jer legenden om dette  sted.

  Vejen til the Red Tsingy går gennem smukke landskaber. Det sidste stykke vej til sitet byder på spændende, hård vej, som I sagtens klarer i den stærke 4-hjulstrukne bil. The Red Tsingy of Irodo er et meget farverigt sceneri som bestemt byder på fantastiske motiver.

  I nyder frokost på en lille restaurant i nærheden.

  Efter frokost går turen mod Ankarana Lodge, som er beliggende nær indgangen til Ankarana National Park, som I når sent på eftermiddagen.

  Om aftenen spiser I middag på jeres hotel.

  Standard indkvartering: Relais De L'ankarana hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Ankarana Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 7
  Ankarana National Park

  Efter morgenmad venter endnu et højdepunkt på jeres safari. I skal i dag på spændende nature walk i Ankarana National Park. I parken kan I vælge mellem forskellige ruter og jeres specialist guide hjælper jer med at finde lige netop dén rute, som passer jer bedst.

  10 forskellige lemurarter lever i Ankarana National Park. De natlige arter af lemurenog den mere almindelige kronede lemur er meget set hér i parken. Vi ser uden tvivl også flere forskellige, farverige geckoer som f.eks. Phelsuma Madagascariensis og Phelsuma Grandis. Den mest spektakulære kamæleon, nemlig Furcifer Pardalis eller Panther kamæleon findes også her i parken. Ankarana Mountain Range byder på fantastiske scenerier. Millioner af skarpe karst formationer (Tsingy) former dramatiske landskaber. For nylig er der opført hængebroer i denne park for at give muligheden for fantastiske udsigter.

  I nyder jeres frokost som en dejlig picnic under den spændende nature walk i Ankarana.

  Sidst på eftermiddagen når I retur til jeres hotel og I spiser aftensmad hér.

   

  Standard indkvartering: Relais De L'ankarana hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Ankarana Lodge med morgenmad inkluderet.

  Dag 8
  Fra Ankarana til Ankify og båd til Nosy Be

  Efter dejlig morgenmad sætter I kursen mod den lille fiskerby Ankify. Undervejs besøger I byerne Ambilobe og Ambanja med deres farverige markedspladser og venlige folkefærd.

  Jeres frokost nydes i Ambilobe eller Ambanja.

  Efter frokost går turen videre mod Ankify, hvorfra I skal på en smuk sejltur med speedbåd til Hell Ville, hovedstaden på øen Nosy Be.

  I køres derfra til jeres hotel hvortil I kan forvente at være fremme inden solnedgang.

  Standard indkvartering: Arc En Ciel Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Hotel Vanila med morgenmad inkluderet.

  Dag 9 - 12
  Afslapning på Nosy Be

  I har fire hele dage til fri disposition på Nosy Be.

  I kan f.eks. vælge at bruge tiden på dykning. Udfor Nosy Be finder I mere end 20 uspolerede dive spots med få turister. Her kan I svømme med over 1.000 forskellige fiskearter, opleve verdensklasse koralrev og dykkerudstyr og instruktører i verdensklasse. Her er gode mulighed for at snorkle eller dykke blandt f.eks. klovnfisk, kirurgfisk, barracudaer, rokker, muræner, samt farvestrålende søpindsvin, søanemoner og søstjerner.

  Vi kan også varmt anbefale at tage på en heldagsudflugt i båd til én af de smukkeste øer i Det Indiske Ocean. Nosy Iranja er kendt som en vigtig yngleplads for Hawksbill havskildpadderne. I kan også svømme eller gå til den lille fiskerby eller til fyrtårnet hvor der venter jer en fantastisk udsigt.

  Det er naturligvis også muligt at tage på flere udflugter på Nosy Be, som også kaldes for parfumernes Ø, og er en smuk tropisk ø som er dækket af palmetræer og bougainvilla buske.

  Udover fantastiske strande byder Nosy Be også på frodig vegetation, venlige mennesker og en afslappet stemning.

  I det lille Lokobe reservatets regnskov, hvor områdets oprindelige vegetation er intakt, findes en del lemurer, fugle og kamæleoner, ligesom på den nærliggende ø Nosy Komba – ”Lemurernes Ø”.

  Standard indkvartering: Arc En Ciel Hotel med morgenmad inkluderet.

  Premium indkvartering: Hotel Vanila med morgenmad inkluderet.

   

  Dag 13
  Med fly fra Nosy Be - Antananarivo og hjemrejse

  I køres til lufthavnen i Nosy Be hvorfra I flyver tilbage til hovedstaden.

  Ved ankomsten til lufthavnen i Antananarivo køres I til det nærliggende Au Bois Vert Hotel, hvor I har et værelse til rådighed og mulighed for at hvile jer lidt før flyveturen hjemover.

  Sidst på aftenen afhentes I fra hotellet og kører den korte tur retur til Antananarivo lufthavn, hvorfra I flyver retur mod hjemlige himmelstrøg først på natten.

  Dag 14
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Paris ankommer I atter til Danmark om eftermiddagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat minivan
  • Privat chauffør & engelsktalende guide
  • Indenrigsfly som beskrevevet
  • Alle lufthavn transfers
  • Indkvartering som beskrevet
  • Alle park entreer & aktiviteter som beskrevet
  • Måltider i henhold til program
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Ikke nævnte måltider
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Madagascar (Ca. 35 Euro pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter som ikke er nævnt i program

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

      Standard indkvartering:
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  April - Juni27.59526.59525.295
  Juli - August29.49528.99526.795
  September - November27.59526.59525.295
      Premium indkvartering:
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  April - Juni30.99529.69527.995
  Juli - August32.69531.19529.795
  September - November30.99529.69527.995
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt andre hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by