Tembo Safari gjorde det igen. . .

Vi var med på Tembo safari`s Mara Explore fotosafari i september 2015, hvor Sanne og Hans, Tembo Safari, var vores guider.
De havde igen sat en fantastisk safaritur sammen på Masai Mara i Kenya. Vi blev modtaget i lufhavnen med champagne af Sanne, Hans og vores 4 chauffører/guider Joshua, Seif, Ali og Salim. Her fik vi også velkomstgaver iform af safarihat, toilettaske med håndsprit og et landkort, et stofnet med en kasket, så var vi klar til safari.

Vi boede 2 forskellige steder på Masai Mara, først på Sarova Mara Game Camp og dernæst på Serena Mara Lodge. Begge lodger ligger inde på Masai Mara, så, så snart vi var kørt ud af gaten, ja så var vi på game drive, her var ingen spildtid med transport fra lodgen til Masai Mara.

Igen havde Sanne og Hans overraskelser i ærmet til os . . . en dag frokost ved bredden af Marafloden, og en anden dag morgenmad også ved Marafloden, begge steder var der dækket fine borde med hvide duge og fint porcelæn, glas og bestik, stolene var draperet med rødternet masaistof.

Kokkene og tjenerne forkælede os rigtigt med dejlig mad og drikke. Det er vildt luksus at at sidde ved Marafloden og lade sig forkæle, mens flodheste gryntede i floden 10 meter væk . . Joshua, Seif, Ali og Salim vores chauffører/guider fra Twiga Tours, var parate med nyvaskede biler morgen middag og aften, altid hjælpsomme og var helt fantastiske til at få øje på selv de mindste dyr.

Vi var så heldige at se afrikanske vildhunde, det var 22 år siden at de sidst var set på Masai Mara.

På sidste dagen var vi indbudt til at besøge et børnehjem/skole som Twiga Tours er med til at drive. Der blev afleveret en del børnetøj, en bærbar PC samt en masse tennisbolde. 2 tidligere elever fortalte om deres opvækst på skolen, et dejligt besøg, alle var meget berørte, da vi tog afsked efter et hyggeligt besøg.

Sanne og Hans forstår virkeligt at hygge om deres gæster, de har et fantastisk overskud, der gør, at det er en stor oplevelse at rejse med Tembo Safari.

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US