Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Tembo Safari,

  Allerførst skal I have et stort og velment tak for en uforglemmelig safarioplevelse i Kenya, som vi sluttede i fredags, trætte og fyldt op med rigtig gode oplevelser, som vi vil gemme som minder.

  Vi havde en rigtig god tur, med alle de oplevelser der skal til for at gøre det til noget exceptionelt.  Vi væltede med bilen (næsten), vi havde leopard på forsædet (næsten), vi blev hele vejen mødt af utroligt søde og imødekommende mennesker, der ville gøre alt (næsten) for at vi skulle føle os godt tilpas, vi havde en slange i vores badeværelse, og vi så rigtig mange gnuer!!!!

  Og så gik det jo op for os, at vi også havde et rejsebureau med på sidelinjen, som hele tiden sikrede at vi fik det optimale ud af turen.

  En Caroline i Nairobi, der ringede rundt til de næste lodges, for at sikre modtagelse, og så var der alle de små overraskelser som var lagt ind undervejs.

  En uforglemmelig oplevelse da vi blev bortført og kørt ud i bushen, til en uforglemmelig aften under stjernerne og med optræden af Maasai-krigere og dansende personale.

  Undervejs oplevede vi en Seif der kæmpede for at sikre at vi ikke kom til at mærke hvor udfordret han var, grundet store problemer med bilen.  Den mistede pludselig kompressionen, ligesom starteren satte ud.  Hver gang han var tvunget til at stoppe motoren, skulle han sikre sig at bilen holdt på et skrånende underlag, således at den kunne løbe sig selv i gang!

  Men det ændrer ikke ved, at Seif var en super chauffør og guide, der dels vidste hvor han skulle finde de forskellige dyr, fortalte en masse gode og berigende historier der fortalte om de forskellige dyr og kulturen i Kenya.  Og hele tiden var han opmærksom på vores ønsker og behov.

  Hans skarpe blik så og fandt dyr vi aldrig selv have fundet/set.

  Turen blev afsluttet med en times forsinkelse i Nairobi lufthavn, samt endvidere endnu en forsinkelse i Amsterdam på ca. ½ time.  Men i det store indtryk gjorde det blot oplevelsen endnu større.

  Nu sidder vi her hjemme i Hillerød og forsøger at fordøje alle indtrykkene, og til det brug har vi heldigvis en ordentlig stak billeder til at hjælpe hukommelsen J  Vi vedhæfter nogle stykker til denne mail, og så vil vi på et senere tidspunkt overlevere nogle flere til jer, når vi får dem redigeret.

  Med dette blot tilbage at udtrykke vores store taknemmelighed for det I har gjort og den oplevelse I har beriget os med.

  Mange kærlige hilsner fra

  Familien Skovhus Toft, samt Vahlgren 

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by