Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Tembo Safari

  Mange tak for både mail og kort, som lå til os, da vi kom hjem, og tak for champagne og hilsen i anledning af vores sølvbryllup.
  Vi er tilbage igen i Danmark efter en fantastisk safari i Kenya og badeferieZanzibar. Alt klappede og vi må sige, vi er blevet båret på hænder og fødder.
  Ved ikke om det er jeres indsats eller jeres gode navn i Kenya der er årsagen, men både i Samburu og Masai Mara blev vi opgraderet i indkvartering – luksus 🙂
  Og vi var nærmest kun lige kørt ind i Nairobi Nationalpark, da vores første løve kom spadserende imod os – måske har I også haft en aftale med den 🙂 ?

  Vi fik set så mange dyr og nåede Big 5 allerede i Nakuru. Seif var ganske rigtigt en super guide for os, god til at fortælle og også god til at være stille, så vi bare kunne nyde naturen. De lange køreture mellem indkvarteringerne gav mulighed for at danne sig et indtryk af landet med dets alsidighed, men også store fattigdom.

  Dejligt med afslapning og varme aftenener på Zanzibar, hvor vi kunne fordøje alle indtrykkene fra safarien.

  Vi kan til hver en tid anbefale jer til andre, der har ønsker om at rejse til Afrika.

  De allervarmeste hilsner og endnu en gang tak for at være med til at gøre vores sølvbryllup til noget særligt.

  Peter og Gitte

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by