Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Hej Sanne.

  Tusind tak for CD’en med de mange flotte billeder og tak for din hilsen. Vi vil gerne sige dig tak for en fantastisk safarirejse til Kenya, som vi sent vil glemme. Vi synes, at alt var perfekt arrangeret, og du havde virkelig styr på det. Vi fik mange dejlige oplevelser hver dag, og det var nogle skønne steder, vi var indkvarteret, specielle på hver deres måde.

  Tak fordi du sørgede for, at vi fik en rejsekammerat med samme interesse som ”os” J. Vi havde en rigtig god rejsekammerat i Jens, han var en utrolig flink mand, og Lars og ham fik da rigtig snakket fugle. Og ikke at forglemme, Ali, han var vel nok tålmodig, og han var god til at spotte dyrene, det er imponerende. Du må endelig hilse ham fra os.

  Det er skønt at være af sted så mange mennesker sammen, og alle er glade og snakker sammen. Det var en god gruppe og et godt team af chauffører. ”Vi” har jo taget langt over 2000 billeder, så da vi skulle vise vores piger nogen af dem, såsagde vi, nåh ja, det har vi jo også set. Det er meget svært at forklare andre, hvad vi har oplevet, men det ved du jo alt om. Det har virkelig været en oplevelse, og vi håber, at vi ses en anden gang.

  Du må også hilse Hans, og sige tak for hans venlige måde at være på, når vi har ringet til jer. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om, at det var jeres rejser, som passede bedst til vores ønsker.

  Mange hilsner fra
  Susanne og Lars, Ishøj

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by