Hej Sanne.

Tusind tak for CD’en med de mange flotte billeder og tak for din hilsen. Vi vil gerne sige dig tak for en fantastisk tur, som vi sent vil glemme. Vi synes, at alt var perfekt arrangeret, og du havde virkelig styr på det. Vi fik mange dejlige oplevelser hver dag, og det var nogle skønne steder, vi var indkvarteret, specielle på hver deres måde.

Tak fordi du sørgede for, at vi fik en rejsekammerat med samme interesse som ”os” J. Vi havde en rigtig god rejsekammerat i Jens, han var en utrolig flink mand, og Lars og ham fik da rigtig snakket fugle. Og ikke at forglemme, Ali, han var vel nok tålmodig, og han var god til at spotte dyrene, det er imponerende. Du må endelig hilse ham fra os.

Det er skønt at være af sted så mange mennesker sammen, og alle er glade og snakker sammen. Det var en god gruppe og et godt team af chauffører. ”Vi” har jo taget langt over 2000 billeder, så da vi skulle vise vores piger nogen af dem, såsagde vi, nåh ja, det har vi jo også set. Det er meget svært at forklare andre, hvad vi har oplevet, men det ved du jo alt om. Det har virkelig været en oplevelse, og vi håber, at vi ses en anden gang.

Du må også hilse Hans, og sige tak for hans venlige måde at være på, når vi har ringet til jer. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om, at det var jeres rejser, som passede bedst til vores ønsker.

Mange hilsner fra
Susanne og Lars, Ishøj

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US