Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  GULD

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  Åbne safaribiler

  Fra 42.795 kr.

  Rejs med på en indholdsrig rejse til Zimbabwe og Botswana, hvor vi har udvalgt nogle af de bedste indkvarteringssteder men en skøn beliggenhed.

  På rejsens første stop skal I opleve den smukke Zambezi flod fra første parket, når I bor på den skønne Old Drift Lodge hvorfra I har mulighed for et væld af forskellige safariaktiviteter, både til vands, fods eller som traditionel safarikørsel.

  I skal naturligvis også opleve et af verdens største naturvidunder Victoria Falls, et af verdens naturvidundere med imponerende 550.000 kubikmeter vand i minuttet, som falder over 100 meter ned og efterlader sig vandsprøjt, som rejser sig over en halv kilometer.

  I Botswana venter jer et dejligt ophold på Chobe Game Lodge, som byder på høj indkvarteringsstandard og er det eneste indkvarteringssted som er beliggende inde i selve Chobe National park. Her venter både traditionel safarikørsel samt sejlads på Chobe floden. 

  På jeres sidste stop på rejsen krydser I grænsen til Namibia, hvor I skal bo på den lille halvø Caprivi som er beliggende ude i den imponerende Chobe flod, langt fra alfervej, hvor I skal bo på den fantastiske Chobe Savanna Lodge. Under jeres ophold venter skal i på flere bådsafarier i små manøvredygtige både, som gør det muligt at udforske den fantastiske natur som I er omgivet af her. Under jeres ophold skal I også på landsbybesøg, hvor I lærer mere om de lokales  hverdagsliv.

  Rejsen kan naturligvis skræddersyes til jeres specifikke ønsker. I kan eksempelvis forlænge rejsen med et ophold på Chobe Princess husbåden eller den større Zambezi Queen husbåd, eller forlænge rejsen med badeferie på eksempelvis Mauritius. Kontakt os gerne for et skræddersyet tilbud på netop jeres ønsker!

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Botswana, Zimbabwe
  • Indkvarteringsniveau
   GULD
  • Antal dage
   12
  • Antal nætter
   9
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   Åbne safaribiler
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark mod Johannesburg i løbet af dagen, med en mellemlanding i Europa undervejs.


  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  Dag 2
  Ankomst til Victoria Falls

  Ankomst til Johannesburg om morgenen hvor I skifter fly for den sidste korte flyvning til Victoria Falls lufthavnen i Zimbabwe med ankomst først på eftermiddagen. Efter at have klaret indrejseformaliteterne bliver I modtaget af en repræsentant for Tembo Safari og I starter nu eventyret med kurs mod Old Drift Lodge som er beliggende inde i Zambezi nationalpark. Her skal I bo i første række til den mægtige Zambezi flod de kommende to nætter. 

  I har resten af dagen til fri disposition, til at nyde de skønne omgivelser.

  Overnatning på Old Drift Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 3
  Safari i Zambezi National park

  Morgenen starter med en skøn morgenmad, mens I nyder den smukke udsigt til Zambezi floden og dyrelivet fra første række. Ofte kan i fra terassen spotte både elefanter, flodheste og mange andre dyr både langs flodbredden samt i selve floden.

  Efter morgenmaden kan I vælge mellem at tage på safarikørsel i Zambezi National park, vandresafari eller for de mere eventyrlystne kan man også tage på en guidet kanotur på Zambezi floden hvor I padler gennem et netværk af småøer blandt flodheste og krokodiller.

  Retur på lodgen serveres en lækker frokost hvorefter I har et par timer til at slappe af på jeres private terasse med den lille plunge pool hvor I kan køle jer lidt.

  Om eftermiddagen venter en spændende safarikørsel og afslutningsvist sundowner med drinks og snacks på savannen, inden I returnerer til lodgen hvor en skøn middag venter jer.

  Overnatning på Old Drift Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

   

  Dag 4
  Besøg ved Victoria Vandfaldene og kørsel til Chobe

  Efter endnu en dejlig morgenmad tager I nu afsked med skønne Zambezi Sands Camp, og sætter kursen mod Victoria vandfaldene, et af verdens naturvidundere med imponerende 550.000 kubikmeter vand i minuttet, som falder over 100 meter ned og efterlader sig vandsprøjt, som rejser sig over en halv kilometer . . . I krydser herefter grænsen til Botswana, hvor I de næste fire nætter skal bo på legendariske og verdensberømte Chobe Game Lodge, beliggende som den eneste permanente Lodge inde i Chobe National Park. 

  I kører på opdagelse mellem de vilde dyr i åbne safaribiler og vi oplever solen gå ned over savannen.

  Overnatning på Chobe Game Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 5+6
  Heldagssafari i Chobe National Park

  I dag medbringer I picnic frokost og begiver jer dybt ind i Chobe National Park på udkig efter alle de spændende , vilde dyr. Chobe rummer een af de største koncentrationer af elefanter i Afrika, og det er altid en kæmpe oplevelse at få lejlighed til at komme helt tæt på disse fascinerende kæmper. Her er masser af forskellige antilopearter og for fugleinteresserede er det et rent paradis.

  I er retur på lodgen sidst på eftermiddagen og har resten af dagen til fri disposition.

  Overnatning på Chobe Game Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 7
  Morgensafari og sunset cruise på Chobe floden

  I dag skal I på et tidligt morgen Game Drive. I er ude efter " action " , måske en løvejagt . . . Om morgenen er lyset utrolig smukt og chancen for at se de vilde dyr i action er størst, så I glemmer hurtigt, at I er kommet tidligt op. 

  Ud på eftermiddagen drager I på bådsafari på Chobe floden, og her er chancerne store for at komme meget tæt på elefanter og flodheste, og hold også øje med de mægtige nilkrokodiller, som patruljerer her. I skal fra jeres båd, nyde en spektakulær solnedgang og vejrguderne vil, med både snacks og et pænt udvalg af drikkevarer.

  Efter middag på Lodgen nyder I måske en Gin Tonic i baren, mens I lytter til den afrikanske nat. Måske brøler løverne i nærheden... Det er ikke til at slippe denne aften atmosfære, men nye eventyr venter i morgen.

  Overnatning på Chobe Game Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 8
  Fra Chobe til Caprivi strippen

  I starter dagen med et tidligt morgen game drive, på evig jagt efter action, og efter dejlig morgenmad drager I mod jeres næste mål som er Kasane Jetty, hvor I går om bord i båden, som skal bringe jer frem mod Eastern Caprivi beliggende i Namibia. Her, på en lille halvø ude i den imponerende Chobe flod, langt fra alfervej, ligger den fantastiske Chobe Savanna Lodge. 

  Ud på eftermiddagen drager I på opdagelse i små, manøvredygtige både, som gør det muligt at udforske den fantastiske natur, som omgiver jer her, langt væk fra stress og jag. I kan komme helt tæt til elefanterne og bøflerne, som nyder livet i vandkanten.

  Overnatning på Chobe Savanna Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 9
  Bådsafari

  I drager på opdagelse i det eventyrlige morgenlys i jeres små både, og måske har I lyst til resten af dagen blot at nyde roen og den helt enestående udsigt fra jeres Lodge. Ud på eftermiddagen " trækker det " måske i jer igen, og I søger med den lille båd ud mod det perfekte sted for en spektakulær solnedgang over Puku Flats, måske med en flok elefanter i forgrunden. 

  Efter middagen er det måske tid for en Gin Tonic med lyden af den afrikanske nat som akkompagnement. Så kan det ikke blive bedre . . .

  Overnatning på Chobe Savanna Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 10
  Safari til fods og landsby besøg

  I dag giver I jer måske tid til at nyde en fantastisk solopgang fra jeres Lodge, og efter morgenmad er der mulighed for at begive sig på Nature Walk i naturen omkring Lodgen med erfarne, lokale guides. En helt utrolig oplevelse er det at bevæge sig til fods ude i denne fantastiske natur, og I lærer at "læse" sporene omkring jer. Måsker er I så heldige at få et glimt af den sjældne Puku antilope.

  Efter frokost drager I på landsbybesøg, hvor I på tæt hold oplever livet i en traditionel, lokal landsby her langt væk fra store byer. For den fiskeinteresserede er der mulighed for en fisketur ( catch & release ) efter tigerfisk.

  I skal nu nyde den sidste fantastiske solnedgang, om vejrguderne vil, fra jeres Lodge eller fra jeres lille båd, og aftensmaden nydes, mens lyset forsvinder i horisonten. En ny afrikansk nat begynder med alle dens fascinerende lyde . . . Nyd det i fulde drag, og mærk, hvordan I allerede nu er blevet smittet af "den afrikanske syge", trangen til at komme tilbage igen til dette fantastiske kontinent. . .

  Overnatning på Chobe Savanna Lodge med alle måltider og drikkevarer inkluderet.

  Dag 11
  Fra Caprivi strippen til Victoria Falls og hjemrejse

  I skal denne morgen opleve den sidste stemningsfulde safari i jeres lille båd inden dejlig morgenmad. I forlader nu skønne Chobe Savanna Lodge for at starte jeres rejse hjemover.

  I flyver om eftermiddagen fra Victoria Falls via Johannesburg hjem mod Europa.

  Dag 12
  Ankomst til Danmark

  Efter en mellemlanding i Europa ankommer I atter til Danmark i løbet af dagen.

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Safariindkvartering som beskrevet inkl. alle måltider og drikkevarer
  • Alle safariaktiviteter som beskrevet
  • Guidet tur ved Victoria Falls
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Zimbabwe (USD 45 pr. person)
  • Tilkøb af eventuelle private udflugter
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Marts42.7950
  April - Juni51.4955.695
  Juli - Oktober61.39521.195
  November51.4955.695
  December42.7950
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår, påske samt andre hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by