Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Vi har nu sorteret og redigeret ca. 3500 stillbilleder og 1000 videosekvenser til to DVDér til minder om og gensyn med der vilde dyreliv i Kenya. Vi sluttede jo, som du ved, turen af på Zanzibar. En rigtig god måde at fordøje safarien på umiddelbart efter.

  Opholdet var på alle måder i top. Vi nød meget både vejr, mad, venlig service samt hotelstandarden og omgivelserne.

  Naturligvis var vores safari i Kenya turens højdepunkt og helt store oplevelse. Godt informations materiale og gode møder forud for endelig stillingtagen til rejsen. Beredvillighed til at give råd og vejledning samt besvare diverse spørgsmål pr. telefon inden afrejse. Starten på det hele var god med en opringning fra Hans, om vi havde spørgsmål inden afrejse. Fantastisk service.

  Rejsen klappede med modtagelsen i lufthavnen i Kenya var perfekt med blomster til pigerne. Høj standard på service, mad og hoteller alle steder. Dejligt med forskellige destinationer med meget forskelligt at se samt transporten til destinationerne. Den giver mulighed for at danne sig et indtryk af livet i Kenya i byer og på landet. Dygtige, vidende og erfarne chauffører, der vidste, hvad de havde med at gøre. De var venlige og imødekommende og de fyldte det, de skulle – ikke for meget.

  Alle behov blev dækket: vand i bilerne og ind i mellem også søde sager, så ingen gik sukkerkolde. 4 personer i hver bil. En meget stor fordel for os for den samlede oplevelse. Sidst men ikke mindst – en super guide ( Sanne), der i alle forhold ved, hvad det drejer sig om. Sanne respekterede dyrenes vilkår, såvel som den lokale befolknings.

  Sanne har et stort fagligt kendskab til Kenya. Sanne brænder for det og brænder ikke inde med noget. Sanne har et fantastisk godt humør. Sanne har et godt tag på sine gæster. Hvis noget ikke var i ordne efter Sannes mening, tog hun straks affære. Sanne var vellidt overalt, hvor vi kom frem. Sanne viste os ulandsbistand i praksis. Noget der virker hos de rette trængende personer. Det gav os mulighed for at opleve lokalbefolkningens vilkår. Sanne evaluerede safarien den sidst aften i Masai Mara på en kontant men humoristisk facon.

  Kære Sanne din indsats betyder mere end du tror, for hvad vi som deltagere får ud af sådan en safari. Vi fik meget mere end, hvad vi på forhånd kunne forvente. Endnu en gang en meget stor tak for turen til Kenya.

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by