Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Hej Sanne og Hans.

  Først tak for kortet. Men størst og mest tak for vores driver Saife. Han var på alle måder en fantastisk driver.

  Mor er lige blevet et par år ældre end sidst, vi rejste med Tembo Safari, og det kunne mærkes i den luft og varme, men Saife var så omsorgsfuld og hjælpsom at mor nærmest lidt små forelskede sig i ham 😉

  Seif en FANTASTISK driver, og vi håber at han er vores driver næste gang vi skal afsted. (vi har bestemt at det passer med at vi har sparet op til næste års migration).

  Alt i alt om Kenya rejsen må jeg igen sige at det var kanon service og godt planlagt. Velkomsten med champange i lufthavnen var fantastisk. Min niece, som jo ikke vidste, hvilken service der ventede hende hele vejen igennem, sagde: ok nu har jeg allerede en følelse af, at det er en luksus safari 😉

  Med et kæmpe smil og masser af vasketøj med Kenya støv der skal klares, vil jeg sige endnu en gang tak for en vidunderlig tur.

  Hilsen team Jette Søndergaard

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by