Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Tembo Safari!

  Tusind tak for en helt uforglemmelig rejse til Sydafrika på Manyatta Rock i november 2013.

  Vi nød de spændende og velarrangerede safariture, samt heldagsturen til Krüger Nationalpark. Turen til Drakenbjergene gjorde også stort indtryk.

  Manyatta Rock Camp var et fantastisk sted at bo midt i naturen. Hyggelige hytter, fantastisk udsigt, samt dejligt og imødekommende personale.

  Vi nød vores hyggelige fællesaftener og tænker specielt tilbage på vores sidste aften omkring bålet med de flotte opdækkede borde kun et stenkast fra de vilde dyr.

  Vi havde derefter også en fantastisk tur til Cape town. De arangerede ture til bla. Kaplandet med Kap det Gode Håb og vinslottene i Western Cape gjorde også et stort indtryk. Chris var en fantastisk guide.

  Vi tænker tilbage på en pragtfuld ferie, som langt overgik vores forventninger, så vi er også blevet smittet af den afrikanske syge.

  Mange hilsner fra

  Hanne og Jens, Middelfart

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by