Kære Tembo Safari.

Jeg vil gerne fortælle Jer lidt om hvor glad jeg er for den fantastiske rejse til Kenya I arrangerede for mig og min familie. Jeg er aldrig i mit liv blevet bombarderet med oplevelser så voldsomt som i de 11 dage som Tembo Classic Safari varede, og jeg har da oplevet noget i de 78 år jeg har levet, det har taget sin tid at komme ned på jorden.

Det er umuligt at fremhæve noget for andet, det hele går op i en større enhed. Morgenmad på savannen, de pragtfulde solnedgange når vi kørte hjem fra vores game-drive, løvemor der leger med sine to unger lige ved siden af vores vogn, elefantflokkenes omhu for de små, flodhestenes afslappethed dels i vandet i en kolossal stor klump eller hvilende på en sandbanke.

Det gør også stort indtryk med den mængde af dyr og arter, de store flokke af antiloper, gazeller, gnuer og zebraer. Ja så må vi ikke glemme den utrolige mængde af farvestrålende fugle små som store. Lidt af livets alvor oplevede vi også når flodørnen jagede en stor flok flamingoer op og jagtede dem, sikke et syn. Eller når nogle geparder sniger sig i det høje græs ind på en flok zebraer.

Besøget hos masaierne i deres landsby og skole var meget belærende, en oplevelse jeg slet ikke havde forestillet mig, og nødigt ville være foruden.

Ja, så var der Sanne som guide, utrolig opmærksom, alt skulle bare være i top hele tiden. Vores dejlige chauffør Seif, hyggelig, dygtig chauffør og god spotter glemmer man heller ikke, ligesom de dejlige camps vi boede på.

Jeg rejste med min søn og hans to børn på 14 og 16 år. Det var i sig selv en oplevelse, se deres iver når vi skulle krydse af i vores dyreliste efter samråd med Sanne og Seif, det nød en bedstefar, jeg anbefaler varmt andre bedsteforældre at tage turen med børn og børnebørn. Rigtig god vind Tembo Safari, det fortjener I.

Christian Heise (farfar)

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US