Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Tembo Safari.

  Jeg vil gerne fortælle Jer lidt om hvor glad jeg er for den fantastiske rejse til Kenya I arrangerede for mig og min familie. Jeg er aldrig i mit liv blevet bombarderet med oplevelser så voldsomt som i de 11 dage som Tembo Classic Safari varede, og jeg har da oplevet noget i de 78 år jeg har levet, det har taget sin tid at komme ned på jorden.

  Det er umuligt at fremhæve noget for andet, det hele går op i en større enhed. Morgenmad på savannen, de pragtfulde solnedgange når vi kørte hjem fra vores game-drive, løvemor der leger med sine to unger lige ved siden af vores vogn, elefantflokkenes omhu for de små, flodhestenes afslappethed dels i vandet i en kolossal stor klump eller hvilende på en sandbanke.

  Det gør også stort indtryk med den mængde af dyr og arter, de store flokke af antiloper, gazeller, gnuer og zebraer. Ja så må vi ikke glemme den utrolige mængde af farvestrålende fugle små som store. Lidt af livets alvor oplevede vi også når flodørnen jagede en stor flok flamingoer op og jagtede dem, sikke et syn. Eller når nogle geparder sniger sig i det høje græs ind på en flok zebraer.

  Besøget hos masaierne i deres landsby og skole var meget belærende, en oplevelse jeg slet ikke havde forestillet mig, og nødigt ville være foruden.

  Ja, så var der Sanne som guide, utrolig opmærksom, alt skulle bare være i top hele tiden. Vores dejlige chauffør Seif, hyggelig, dygtig chauffør og god spotter glemmer man heller ikke, ligesom de dejlige camps vi boede på.

  Jeg rejste med min søn og hans to børn på 14 og 16 år. Det var i sig selv en oplevelse, se deres iver når vi skulle krydse af i vores dyreliste efter samråd med Sanne og Seif, det nød en bedstefar, jeg anbefaler varmt andre bedsteforældre at tage turen med børn og børnebørn. Rigtig god vind Tembo Safari, det fortjener I.

  Christian Heise (farfar)

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by