Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Hej Tembo safari

  Vi vil gerne her fra Dubai sige tak for en vel planlagt safari rejse til Tanzania 🙂

  Det var rigtig fint du lige ringede før vi skulle rejse, Hans.

  Vi fik den bedste chauffør man kunne tænke sig. Det var Stefano også kaldet Steve. Han fik en fin rød tråd til at ligge gennem hele ugen, og så var han ualmindelig sød og meget vidende om de steder og dyr, vi så.

  Der var utrolig mange dyr. Vi så over 50 løver, blandt andet en gruppe med 7 unger der legede en halv time. Et andet sted var der 4 voksne unger og 2 mødre der lå og hvilede sig omkring et vandløb. Det gjorde ca 70 vandbøfler også, men bøflerne ville altså ikke ha de her løver så tæt på, så de jagede dem på flugt, men løver tog til genmægle, tredje gang vandt bøflerne. 🙂
  Gnuer var der så langt øjet ragte og utrolig mange zebraer.

  Vi fandt en flok med 42 Giraffer . . . det er de fleste jeg nogensinde har set et sted.

  Den sidste dag havde vi fornøjelsen af at se mere end 200 elefanter, imponerende.

  Jeg kan blive ved med gode oplevelser.

  Toppen af Logdes var efter vores mening bestemt Ndutu. Den ligger fantastisk og fantastisk er dens kok også, og så havde de Genet-katte.

  Vi strandede jo ved Taragire floden den sidste dag pga. for meget vand i flode, da vi kom til den lave bro var der ca 70cm vand der løb over den, vi hyggede os i 5 timer på breden og så kunne vi lige køre over i små 30 cm vand.

  Vi kom fire timer senere afsted til Dubai men det har bestemt ikke ødelagt vores ferie. Nu er vi hjemme igen i varmen, nat temperaturen er 28 gr. her 🙂

  Mvh Steen

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by