Kære Tembo Safari.

Tak for en rigtig god tur. Vi underdriver ikke, når vi siger, at det er den mest suveræne ferie, vi har været på – og vi har da været godt omkring på kloden.

Meget vellykket på alle måder, gode game drives, mange dyr (vi manglede vist ikke nogen), fine hoteller med god forplejning – og ikke mindst en god guide (Sanne) og nogle fine og på alle måder kompetente chauffører. Det var dejligt og også lidt tiltrængt med de afslappende dage på den eventyrlige Zanzibar, men det er så absolut Kenya, der lyser mest i vores erindring.

Tak også for DVD’en med de fine billeder. Det er sjovt at se verden gennem en andens kamera, for nogle gange kan man se samme motiv fra en lidt anden vinkel, og somme tider har vi næsten identiske billeder. Det er også sjovt for en ivrig fotograf (2500 billeder på hele turen) at se sig selv på billeder også. Man ved jo snart ikke, hvordan man ser ud.

Vi er glade for, at vi tog turen. Den anbefaler vi varmt til alle, der gider høre på os (og det er der mange der gør). Fortsat held og lykke med jeres rejser.

mvh
Dorrith og Tom

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US