Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Tembo Safari.

  Tak for en rigtig god tur. Vi underdriver ikke, når vi siger, at det er den mest suveræne ferie, vi har været på – og vi har da været godt omkring på kloden.

  Meget vellykket på alle måder, gode game drives, mange dyr (vi manglede vist ikke nogen), fine hoteller med god forplejning – og ikke mindst en god guide (Sanne) og nogle fine og på alle måder kompetente chauffører. Det var dejligt og også lidt tiltrængt med de afslappende dage på den eventyrlige Zanzibar, men det er så absolut vores Kenya safari, der lyser mest i vores erindring.

  Tak også for DVD’en med de fine billeder. Det er sjovt at se verden gennem en andens kamera, for nogle gange kan man se samme motiv fra en lidt anden vinkel, og somme tider har vi næsten identiske billeder. Det er også sjovt for en ivrig fotograf (2500 billeder på hele turen) at se sig selv på billeder også. Man ved jo snart ikke, hvordan man ser ud.

  Vi er glade for, at vi tog turen. Den anbefaler vi varmt til alle, der gider høre på os (og det er der mange der gør). Fortsat held og lykke med jeres rejser.

  mvh
  Dorrith og Tom

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by