Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Sanne,

  Tusind tak for en fantastisk safari rejse. Jeg har været på safari i Kenya en gang før, så mine forventninger var store. Turen levede fuldt ud op til forventningerne og mere til. Du var den perfekte guide. Meget vidende og fortællende – og så tog du dig kærligt og professionelt af dine gæster.

  Jeg elsker elefanter og min drøm om at se Sheldrick’s Elefantbørnehjem blev opfyldt. Det var en stor oplevelse for mig. Vi havde nogle fantastiske game drive, specielt den i Samburu, hvor vi bl.a. så en ung hanleopard og en gepard med bytte. Jeg var så heldig også at opleve elefanterne krydse floden!

  Vores held fortsatte på hele turen. Vi så så mange løver – vi havde ikke tal på hvor mange til sidst.Hans overraskede os og var med i Masai Mara – dejligt at møde ham også. Jeg er bestemt smittet med den ”afrikanske syge”.

  Mange varme hilsner
  Anne

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by