Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Tembo Safari,

  D. 18. august 2014 tog vi afsted på en 2 ugers safari og badeferie i Kenya. Sammen med Sanne og Hans havde vi skræddersyet en tur, som primært var med overnatning i telte og med super gode Seif som chauffør i vores egen Toyota Land Cruiser 4 WD.At køre rundt i Amboseli med store flokke af elefanter med Kilimanjaro som baggrund er utroligt smukt og noget man aldrig bliver træt af. Det samme var tilfældet i Tsavo Vest. Elefanter, som valfartede til vandhullet for at drikke, samtidig med at de små væltede rundt mellem hinanden i leg og hygge.Tsavo bød på fed natur med masser af dyr og ikke mindst nogle fantastiske solnedgange, som vi nød fra toppen af bjergene, som Tsavo også byder på.

  Da vi ankom til Samburu, kørte vi faktisk lige ind i en flok løver, som samme dag om morgenen havde nedlagt en Zebra. De var nu godt i gang med at fortære og æde sig mætte. En god start på 3 særdeles gode dage i Samburu.

  Man har mest lyst til at skrive om næsten alle ens oplevelser, men der er bare nogle oplevelser, som fylder extra meget, bla a en hel flok elefanter, som krydsede floden og vi tilfældigvis kom forbi i det samme 😉

  Seif var som nævnt chauffør for os på den første del af turen.Han er virkelig en kapacitet hele vejen rundt, behagelig, professionel, tager hensyn, finder dyrene, har en fin fornemmelse for det hele. Ham var vi kede af at skulle sige farvel til, inden turen gik videre med fly til Masai Mara.Vi var heldige, for da vi ankom til Masai Mara, var den store dyrevandring vendt tilbage til Mara.

  Vi fik derfor æren af flere krydsninger over Mara floden, hvilket er en stor og flot oplevelse. At se alle disse dyr (Gnu og Zebra) samle sig på bredden og afvente hvornår den første springer i, er en dejlig og afslappende oplevelse. For når det endelig går løs, ja så går det stærkt.

  Vi havde 4 uforglemmelige dage på Mara, ballontur med tusinder af Gnuer/Zebraer under os, flere krydsninger over Mara River, en stor Python slange, Big five og en flot serval cat osv osv 😉

  Alle overnatningsstederne var super dejlige og lå godt. Vi vil dog fremhæve Severin Camp i Tsavo Vest, Elephant Bedroom i Samburu og Mara Ngenche, disse tre steder er helt fantastiske, med en helt suveræn beliggenhed og et super dejligt personale. En speciel tak til Sanne og Hans for den fine indkvartering på Severin Camp, det var en oplevelse 😉

  Vi afsluttede som nævnt på Mombasa kysten på Leopard Beach Resort & Spa, et rigtigt dejlig sted. Vi havde 5 dage med blandet vejr, men hvad gør det, når man kan tænke tilbage på alle de dejlige oplevelser man har med og som skulle snakkes igennem. Tak til Tembo Safari for endnu engang at have leveret en fantastisk tur til evigt dejlige Kenya, hvor alt bare klappede og var til UG.

  Mange hilsner fra Ulla og Jan, Hillerød

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by