Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  SØLV

  Indkvartering

  Lodge

  Transport

  4x4 Safaribil

  Fra 21.995 kr.

  Træd ind i en verden af eventyr og udforsk det spektakulære landskab i Sydafrika på denne ekstraordinære safarirejse til Sydafrika! Her får I en komplet pakke med ophold på den eksklusive Mpala safari lodge, med alle måltider inkluderet og et omfattende udflugtsprogram, der inkluderer spændende safariture på ATV’er og åbne safaribiler, en uforglemmelig middag under den åbne himmel midt i bushen og en unik overnatning i selve Krüger Nationalpark.

  Mpala Safari Lodge skaber den perfekte kulisse for jeres fantastiske ophold med sine eventyrlige udflugter, fortryllende middage og fredfyldte morgenmåltider på terrassen, hvor I kan nyde den betagende udsigt over floden. Her udenfor vil I kunne høre lyden af vilde dyr og fuglesang, akkompagneret af den blide rislen fra floden. På denne Sydafrika rejse vil I virkelig træde ind i hjertet af bushen – langt væk fra civilisationens trummerum og ind i det autentiske Afrika, som kun kendes fra film, men stadig med alle luksuriøse og trygge faciliteter.

  Rejsen kan naturligvis sammensættes som I ønsker. F.eks. med mere safari eller forlængelse med badeferie på Mauritius. Kontakt os gerne for muligheder samt et uforpligtende tilbud.

   

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Sydafrika
  • Indkvarteringsniveau
   SØLV
  • Antal dage
   10
  • Antal nætter
   7
  • Indkvartering
   Lodge
  • Transport
   4x4 Safaribil
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  Der er afrejse fra Danmark i løbet af eftermiddagen, med en mellemlanding undervejs.

  Alle måltider og drikkevarer er naturligvis inkluderet på den oversøiske flyvning.

  Dag 2
  Ankomst til Sydafrika og Mpala lodge

  Efter en mellemlanding i Johannesburg hvor indrejseformaliteterne klares, flyver I det sidste korte stykke mod Hoedspruit lufthavnen.

  Ved ankomsten til Hoedspruit lufthavn bliver I mødt af det venlige personale fra Mpala Safari lodge, der vil ledsage jer til lodgen, som bliver jeres eksklusive base for den kommende uge.

  Efter en lækker frokost kan I slappe af ved poolen og nyde den afrikanske sol. Lige inden aftensmaden bliver I underholdt af Sotho-stammen med deres traditionelle danse og sange under den magiske stjernehimmel.

  Mpala Safari Lodge er en perle, hvor luksus møder det vilde Afrika. De danske ejere har personligt bygget lodgen med fokus på kvalitet og hygiejne for at imødekomme de kræsne skandinaviske gæster. Beliggende ved Olifants River midt i den uberørte sydafrikanske natur, kan I opleve det fantastiske dyre- og fugleliv på tæt hold.

  Jeres værelser på Mpala Safari Lodge er rummelige og komfortable. Alle værelser har eget badeværelse, aircondition, store panoramavinduer og en privat veranda med udsigt til floden. De smukt draperede himmelsenge med myggenet skaber en romantisk stemning. Med kun 12 gæster ad gangen kan I nyde den intime atmosfære og føle jer fuldstændigt fordybet i den betagende natur.

  Dag 3
  Bush Walk, Game Drive samt Bush Braii

  Denne morgen begynder med en spændende Bush Walk, hvor I følger de erfarne guider og udforsker naturen til fods. I lærer om dyrenes adfærd, hemmelighederne bag planterne og overlevelsesstrategierne i bushen. Guidernes ekspertise giver jer en unik mulighed for at opdage spor og tegn på dyreliv, som I ellers ikke ville have lagt mærke til. (Børn mellem 6 og 12 år kan deltage i en game drive i stedet for Bush Walk).

   

  Tidligt på eftermiddagen begiver I jer til det smukke Hope-reservat, hvor I bliver mødt af majestætiske klippeformationer, store Mopane-træer og åbne græssletter. I Hope-reservatet er der ikke nogen fast bestand af farlige dyr som løver, elefanter og bøfler, hvilket betyder, at I kan tage på spændende ATV-safari. Alle over 16 år får muligheden for at køre deres egen ATV og følge snoede stier gennem bushen. Måske støder I på nysgerrige giraffer eller spotter flokke af zebraer, bøfler, elefanter, vandbukke og andre imponerende dyr. Hvis I foretrækker en mere afslappet oplevelse, kan I vælge en game drive i en åben safaribil og lade jer betage af den spektakulære udsigt og dyrene i deres naturlige omgivelser.

  Aftenen byder på en fantastisk middag i bushen kendt som 'Bush Braii'. Under et 1.600 år gammelt baobab-træ bliver der dækket op til en magisk oplevelse med dug og levende lys. Maden tilberedes over åben ild på gammeldags safarimanér, og I nyder sydafrikansk champagne, mens mørket falder på, og millioner af stjerner tændes på himlen. Et night drive på vej tilbage til lodgen giver jer mulighed for at spotte dyrene, der er aktive om natten, såsom løver og leoparder. Husk at klæde jer varmt på, da aftenerne og nætterne i Afrika kan være kølige.

  Dag 4
  Bush Walk, Game Drive og middag i bomaen

  Tidligt om morgenen begiver I jer på endnu en spændende Bush Walk. I vandrer gennem bushen og opdager nye områder, hvor der gemmer sig spændende oplevelser. Ofte inkluderer det også en game drive til destinationen.

  Efter den energifyldte morgenvandring kan I se frem til en lækker morgenmad på lodgen. Resten af dagen kan I slappe af, tage en forfriskende dukkert i poolen og observere dyrene, der kommer for at drikke ved floden. Frokosten serveres på den store terrasse med en betagende udsigt over floden.

  Om eftermiddagen er det tid til endnu en spændende game drive, hvor I udforsker området og spotter dyrelivet. Aftenen byder på en særlig middag under de majestætiske træer i bomaen, en traditionel indhegning med åben ild, der skaber en hyggelig atmosfære.

  Dag 5
  Safari i Kruger Nationalpark

  Denne morgen pakker I en lille taske med nødvendigt safariudstyr, da I begiver jer til Kruger Nationalpark, hvor I også skal overnatte. I Kruger Nationalpark kan I beundre det betagende dyre- og fugleliv i deres naturlige omgivelser. Dyrene er vant til biler og vil ofte passere vejen lige foran jer, hvilket giver jer unikke muligheder for at opleve elefanter, giraffer og måske endda en gruppe løver på nært hold.

  Kruger Nationalpark er kendt over hele verden for sit enestående dyre- og fugleliv. Her får I chancen for at komme tæt på den vilde sydafrikanske natur og spotte giraffer, løver, næsehorn, hyæner, flodheste, krokodiller og mange andre fascinerende dyr. Parken huser også mere end 500 forskellige fuglearter, herunder smukke isfugle, mærkværdige næsehornsfugle og majestætiske ørne. Undervejs på jeres safari vil I nyde et picnic-måltid, der er pakket af lodgens kok.

  I overnatter på en af parkens lodges, hvilket giver jer mulighed for at opleve uforglemmelige naturoplevelser om aftenen og om morgenen, når dyrene er mest aktive. Der er også bedre chancer for at spotte hele "The Big Five" - løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn. Udtrykket "The Big Five" stammer fra storvildtsjægernes tid, hvor disse dyr blev betragtet som de mest udfordrende og spændende at jage.

  Om aftenen nyder I en lækker grillmiddag, mens I beundrer den fortryllende stjernehimmel, lytter til lydene fra bushen og deler jeres oplevelser med hinanden.

  Dag 6
  Safari i Kruger Nationalpark

  Om morgenen har I en sidste chance for at opleve dyrene og den betagende natur, når solen stiger op over savannen. I forlader Kruger Nationalpark midt på dagen og vender tilbage til Mpala Safari Lodge, hvor I kan slappe af om eftermiddagen og måske tage en forfriskende svømmetur i poolen.

  Dag 7
  Afslapning eller tilkøbsaktiviteter

  Dagen er til fri disposition, og I kan vælge at nyde de smukke omgivelser ved lodgen og slappe af til lyden af bushen, samtidig med at I suger alle de forskellige sanseindtryk til jer.

  Hvis I ønsker det, kan I også tilkøbe en række spændende aktiviteter, såsom flodcruise, safari i luftsballon, riverrafting, golf eller ridning.

  Dag 8
  Game Drive & Sundowner

  Om morgenen og formiddagen har I tid til at slappe af eller udforske området på egen hånd. Senere på eftermiddagen er det tid til en spændende game drive i åbne safaribiler, hvor I kan spotte dyrelivet i deres naturlige habitat. Når solen begynder at gå ned, serveres der forfriskende sundowner-drinks under den åbne himmel i bushen.

  Aftenen afsluttes med en middag i bomaen, hvor I kan genfortælle dagens eventyr og dele jeres oplevelser med hinanden.

  Dag 9
  Afrejse fra Mpala safari lodge

  Det er desværre blevet tid til at sige farvel til bushen. Efter en morgenmad på Mpala Safari Lodge og måske en sidste dukkert i poolen, bliver I kørt til Hoedspruit lufthavn, hvor I tager afsked med jeres guide og atter sætter kursen mod hjemlige himmelstrøg først på eftermiddagen.

  Rejsen kan naturligvis også forlænges med eksempelvis ophold i Cape Town eller Vinlandet eller måske en dejlig badeferie på Mauritius. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse.

  Dag 10:
  Ankomst til Danmark

  I ankommer atter til Danmark sidst på morgenen, med kufferten fyldt af skønne safarioplevelser.

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Transfer Hoedspruit - Mpala Safari Lodge t/r
  • 7 x overnatninger på Mpala Safari Lodge
  • Alle måltider på Mpala safari lodge
  • Safarikørsler som beskrevet
  • Bush walks som beskrevet
  • ATV safari som beskrevet
  • Safari i Krüger inkl. overnatning
  • Kaffe, The og drikkevand
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Ikke nævnte måltider
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Tilkøb af ekstra private udflugter
  • Alt som ikke er nævnt under "rejsen inkluderer"
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver søndag hele året.

   
  Fra pris i DKKPr. person i delt dobbeltværelseTillæg for eneværelse
  Januar - Juni21.9952.995
  Juli - August22.9952.995
  September - December21.9952.995
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre helligdage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by