Mauritius

Praktiske informationer for Mauritius rejser

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail salg@tembo-safari.dk eller på telefon 70 60 38 38 for spørgsmål vedrørende Mauritius rejser

Rejsebetingelser

Læs vores generelle rejsebetingelser grundigt da disse, ved safarirejser købt hos Tembo-Safari, udgør aftalegrundlaget for din bestilling, som er omfattet af “Lov om Pakkerejser”. Læs mere her

 

Visum

I forbindelse med turistrejse af op til tre måneders varighed, kræves der ikke visum, men blot at pas er gyldigt minimum seks måneder efter hjemrejsen samt en gyldig returbillet. Visum-reglerne kan checkes løbende hos Udenrigsministeriet. Læs mere her

 

Vaccinationer m.m.

Vi anbefaler Jer at kontakte egen læge for nærmere. Husk at medbringe det internationale vaccinationsbevis på rejsen.

 

Flybilletter

I modtager flybilletterne samt rejseplanen senest 14 dage før afrejse, og skal blot medbringe det til check in i lufthavnen. Alle relevante data med bookingnumre m.m. fremgår af Jeres Etickets.

 

Rejsevaluta i Mauritius

Den lokale valuta hedder Mauritisk Rupee (MUR) (100 MUR = ca. 20 DKK). De fleste steder, bl.a. på hotel, kan betales med kreditkort og de fleste kreditkort kan bruges til at hæve kontanter i hæveautomaterne ved ankomst i lufthavnen, men kan ikke bruges som hævekort på hotel.Det er muligt at veksle til MUR i lufthavnen eller i banker, men det er ikke tilladt at udføre MUR.

 

Drikkepenge

Til forskel fra landene på det afrikanske kontinent, er drikkepenge generelt inkluderet i regningen på restauranter og hoteller. At give drikkepenge er en personlig ting og du er derfor velkommen til at påskønne god service og kvittere med drikkepenge – personligt eller samlet til eksempelvis stedets manager, som så fordeler mellem de ansatte.

Det bedste tidspunkt at besøge Mauritius

Mauritius er et spændende rejsemål året rundt med subtropisk kystklima. Små, korte regnskyl kan forekomme hele året – mest i perioden januar til marts og da mest inde midt på øen. Gennemsnitstemperatur om dagen er 25-30 grader fra november til april mens der i perioden maj til oktober typisk er en dagstemperatur på 20-25 grader.

 

Tidsforskel

Mauritius er to timer foran Danmark, når vi har sommertid og tre timer foran, når vi har vintertid.

 

Sproget på Mauritius

På Mauritius er engelsk og fransk officielle sprog. Desuden tales kreolsk og flere orientalske sprog.

 

Elektricitet

Mauritius har 220 volt, men de elektriske stik kan have en anden udformning end de danske. Adaptorer kan ofte lånes / lejes i hotelreceptionen, men det er en god ide selv at medbringe et rejsesæt (kan som regel købes i bygge- og supermarkeder).

 

Håndbaggage

Husk altid at pakke medicin , pas, penge + kreditkort, samt flybilletter i håndbaggagen.

 

Drikkevand

Drik ikke vand direkte fra vandhanerne. Drik vand på flasker.

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US