Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

    Kontakt Os

    Hej Tembo Safari,

    Så er det en god uges tid siden, vi kom hjem fra Safari i Kenya, og vi synes, vi skylder en tilbagemelding på turen. Den meget korte version er, at hele ture til fulde levede op til alle forventninger, forestillinger og drømme.

    Hvis vi skal tage den lidt længere version, så vil jeg starte med at fremhæve vores guider. Vi delte familien op i to, hvor min søster med mand og tre børn røg i én bil, og vi andre fem i én anden. Jeg var selv i hele perioden sammen med guiden Seif, der var yderst professionel, tålmodig og venlig. Han var meget indstillet på, at turen blev på vores betingelser, og på vores ture var han meget informativ omkring landets historie og kultur. Desuden kunne han en historie om det meste, vi kom forbi. Vi har kun de bedste tilbagemeldinger omkring Seif, og Salim der var guide i søsters bil. Børnene var vilde med Salim. Jeg tror, det var en perfekt fordeling af familien.

    Der er jo ingen, der er herre over, hvilke dyr vi skulle se. Men vi fik simpelthen set alt, der på de kanter var værd at se. Én time inden vi var hjemme fra den sidste dag på Masai Mara, var vi heldige at se først én og senere nummer to leopard. Vi var så småt begyndt at berede os på, at vores undskyldning for at komme på safari igen skulle være, at vi ikke havde set the big five. Den gik så ikke, så nu må vi bare finde på en anden undskyldning:-)

    Faktisk vil jeg rose den naturlige progression, I havde planlagt i turen. Det var fint, at der den første dag efter en lang rejse var planlagt en tur i elefantbørnehave – det var et hit (særligt høs børnene). Og jeg er glad for, at dagene var så forskellige.

    Hvad hotellerne angår, så var vi helt vilde med Naivasha Sopa Lodge, og så kan man selvfølgelig kun elske Sarova Mara:-) Og hold da op, hvor var familieteltet lækkert… Alt logistikken forløb fuldstændig uden problemer. Og personalet var superflinke og hjælpsomme. Ballonturen vakte også stor begejstring hos min mor. Det var såmænd også tilfældet for os andre. Vi fik 75 minutter i luften, og det var mere, end jeg havde turde håbe på.

    Hvad børn angik, så har Louise og jeg ikke fortrudt, at vi lod vores datter (22 måneder) blive hjemme. Hun havde intet fået ud af turen. Til gengæld synes jeg, det blev gjort til skamme, at mange havde spået, at det heller ikke vil blive en succes for min søsters børn (4, 4 og 6 år). Jeg kan fortælle, at de stadig nærmest ikke snakker om andet end Kenya. Jeg tror også, at det gjorde det lettere for dem på selve turen, at Salim var så god til børn. Turen til hotellet i Mombasa forløb også uden problemer. Et fantastisk lækkert sted, og personalet var utrolig flinke. De havde dækket ekstra fint op og sang den dag, min mor havde fødselsdag – det betød meget.

    Alt i alt var det en helt uforglemmelig tur, hvor vi gerne vil overbringe et ‘tusind tak for en fantastisk planlægning’. Vi er glade for hele processen, hvor vi har været en del i kontakt undervejs inden turen, og hvor I har været klar på tilpasninger og en lidt sen bestilling af ballontur. For os betyder det meget, at vi kunne komme på besøg i Viborg og se, hvad I var for nogle typer. Vi sætter pris på, at vi føler, vi kunne have fuld tillid til jer og jeres produkt. Det har I levet op til!

    Faktisk blev vi så vilde med Afrika/safari/mærkelige ting, at vi har bestilt nogle dimser i træ. Jeg håber, I kan nikke genkendende til en fyr, der hedder Solomon? Vi har i hvert fald købt nogle ting af ham, og de skulle gerne komme til Danmark på fredag. Seif fortalte, at I kendte ham, så derfor valgte vi at handle med ham. Når vi får overbevist os selv om, at vi skal på safari igen, så er der en ret god chance for, at I bliver sat til at arrangere den tur også:-)

    Vi siger tusind tak for turen.

    Med venlig hilsen
    Hele Team Pinderup (10 personer)

    Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
    Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

      Powered by