Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Kære Tembo safari

  Alene på Safari i Tanzania og Kenya!

  Først tak for jeres velkommen hjem brev. Dernæst tak for en veltilrettelagt safari, hvor bare alt fungerede til fuld tilfredshed.

  På vores Colobus Safari i Tanzania havde vi en perfekt driver/guide, Anthony, som afviklede en perfekt safari for os.

  Vi kom igennem flere flotte reservater på vores vej ,besøgte blandt andet også en lille skole, hvor forældreløse børn gik. Her afleverede vi en masse gaver, som vi havde med hjemme fra. Det gjorde stor lykke at se deres glæde og vi vil helt sikkert sende dem flere brugbare ting.

  At køre vejen fra Ngorongoro og mod Serengeti er en fantastisk flot tur. Dyrene begynder at blive flere og flere og man oplever her de små Masai landsbyer, den ene efter den anden og imellem disse, masaierne selv drive med deres geder og kvæg. Vi var så heldige at ramme lige ned i den store vandring (Big Migration) da vi kom til selve Serengeti.

  Vi kørte i flere timer (stoppede mange gange for at filme og fotografere) og det blev bare ved og ved, Gnuer i hundrede tusind vis og masser af Zebraer og Gazeller så langt øjet rakte. At opleve dette gør en næsten mundlam, man er bare overvældet og imponeret.

  På vores safari i Tanzania oplevede vi Big Five og hele 6 gange så vi Leopard på Serengeti, en der lå øverst i et træ, fordi en hunløve med sine 2 unger havde valgt samme træ at ligge i. En anden oplevelse var 2 Leoparder i samme træ, lige ved siden af det spor vi kørte i, så her var der perfekt udsyn, at de senere sprang ned og gik lige forbi vores bil, ja det var næsten mere end vi kunne klare.

  Også på vej tilbage fra serengeti til Ngorongoro, ja der mødte vi jo dig Sanne, på vej med dit safari selskab. Vi håber i havde en fantastisk tur og tak for mødet, hyggeligt lige at vores veje krydsede hinanden.

  I Ngorongoro var vi så heldige at opleve løvejagt på en større bøffelflok. 5 løver kom pludselig gående og man var ikke i tvivl om, at her kunne snart ske noget, hvilket der som sagt gjorde. 2 af løverne fik nedlagt en kalv, men bøffelflokken vendte tilbage og angreb løverne, hvilket gjorde at de trak sig og kalven overlevede. Denne oplevelse var uden sidestykke og i kan vel næsten forestille jer alle de lyde, som Ulla og jeg kom med under denne fantastiske oplevelse.

  På 3 af de 4 Telt Camp vi boede på, oplevede vi at være de eneste safari gæster. Det er en helt speciel oplevelse at have en Camp for sig selv, alt bliver sat i scene, lys tændes og der serveres den samme lækre mad, selv om der kun var os to. Dette skulle være flere forundt, at have denne oplevelse af ro og god service. Tanzania var en stor oplevelse og vi skulle nu videre til 4 dage i Kenya, hvor vi fløj til Masai Mara og boede på Little Governors, som ligger i den nord vestlige del af Mara.

  Stedet her er fantastisk og meget dyrerigt.

  Vi oplevede allerede på første dagen, at en stor han elefant gik igennem Campen midt under frokosten-borde mm måtte derfor hastigt bringes i sikkerhed, da vi jo sad under åben himmel og spiste. Stor oplevelse, den gik lige forbi teltet, vi var flyttet til. (den kom dog igen senere og vi så endda flere forskellige dyr på campens område hver dag).

  På Mara havde vi også en fantastisk driver/guide, Julius, han kendte området som sin egen bukselomme og vi kom virkelig rundt og så en masse. Vi oplevede også her at se Big Five, endda på 2 dage. Leoparder så vi 4 af, blandt andet en der lå i et træ med sit bytte fra nattens jagt, fantastisk flot dyr. Geparder og løver stødte vi på flere gange og vi var igen heldige at opleve løver jage, denne gang på vortesvin, endda to gange, de overlevede dog begge gange, altså vortesvinene…

  Den sidste morgen safari på Mara havde nær taget livet af os. Vi havde ikke kørt længe, før vi stødte på en elefant der var død i løbet af natten pga. sygdom (vi havde fulgt den de sidste par dage og vidste derfor ifølge vores guide, at den var døende). Her var løverne i gang med at spise og hyænerne ventede i massevis på at komme til. Kort efter så vi den før omtalte leopard i et træ med sit bytte og mens vi kiggede på den, så opdagede vores chauffør 6 løver ikke langt fra hvor vi holdt, den ene oplevelse kom oven i den anden.

  Da vi kørte videre, så vi en stor flot Martial Eagle (kampørn) sidde i toppen af et træ og spise en nedlagt fugl. Dette blev til nogle fantastiske flotte billeder. Vi holdt breakfast ved Mara floden, fyldt med flodheste og masser af dyr på modsatte side, . . . kan det blive flottere?

  Efter denne flotte oplevelse kørte vi videre og oplevede igen en masse, så blandt andet den ovennævnte løvejagt på vortesvin. Vi var begge helt oppe under skyerne efter denne formiddag. Vi har haft en fantastisk safari med masser af oplevelser og der vil gå længe før de er fordøjet.

  Vi skal nu bearbejde alle billederne og forhåbentlig ender det med en fotobog, som vil bringe os minder i resten af vores tid. Endnu en gang tak for en perfekt tilrettelagt tur og JA vi skal af sted igen og JA vi er endnu hårdere ramt af den afrikanske syge. I hører fra os.

  Hilsen Ulla og Jan

  Hillerød

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by