Hej Sanne og Hans.

Tusind tak fordi I har arrangeret den mest fantastiske safari for min veninde Emelie (fra Sverige) og Jeg. Den var ud over alle vores forventninger!

Først og fremmest tak fordi I valgte at vi skulle have George som guide. Han er en meget varm, underholdende og ikke mindst meget dygtig guide. Emelie og jeg ville have så mange game-drives som muligt, og der var han klar til at stille op fra morgen til aften. Vi fik set meget mere end vi overhovedet havde drømt om!

Samburu’s big 5, de “alm” big five, 10 løver der spiste en zebra, 3 leopard unger der legede i et vandløb, masser af giraffer, løver, geparder, næsehorn, flamingoer, prøvet at være omringet af hundredvis af rolige elefanter i Samburu, og ikke mindst set en leopard på 2 meters afstand i morgensolen på vores sidste game-drive – og det udløste en “happy-dance” i bilen :)Jeg kunne blive ved og ved, og jeg kan slet ikke vente til jeg skal gennemgå alle mine 2000 billeder igen, og gennemleve vores fantastiske safari igen!

Sanne, jeg skulle hilse dig mange gange fra Samburu-Josef. Han viste os at de var godt igang med at bygge den skole, som I har doneret penge til. Og så skulle jeg lige hilse og blære mig lidt på George’s vegne. Vi var nemlig så heldige at se 3 sorte næsehorn, stå sammen på en åben slette i Masai Mara 🙂

I kan roligt regne med at jeg rejser med Jer igen. Vi har allerede, i fællesskab med George (for ham kan vi da på ingen måde tage på safari uden!), planlagt hvordan vores næste safari skal sættes sammen 🙂 Så der går nok ikke så lang tid inden jeg skriver til Jer, og spørger til en pris, for jeg har en meget misundelig mand herhjemme, som under ingen omstændigheder vil lade mig tage afsted igen uden ham 🙂

Og tak for Jeres venlige hilsen der ventede i postkassen – med Tembo Safari føles det virkelig som om vi er blevet en del af familien, og der har virkelig været styr på alt. Det har været rigtig dejligt!

Varme hilsner og glædelig jul

Tine

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US