Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Jeg besluttede mig i februar måned 2010 at jeg ville på safari i september 2010! Alene!! Jeg valgte Sydafrika, da jeg gerne ville besøge Kruger National Park samt besøge en veninde i Pretoria, som jeg mødte for mange år siden i Belgien – og man kommer jo ikke lige forbi sådan ellers. Jeg googlede safari Sydafrika på nettet – og op dukkede nogle muligheder, som alle blev kontaktet. Hurtigt stod det klart, at jeg ville rejse med Tembo Safari. Både Hans og Sanne var imødekommende og meget professionelle ved alle henvendelser… tro mig; jeg har haft mange, da jeg aldrig har rejst så langt væk før alene, men jeg følte mig fra første samtale tryg under deres berejste vinger, hvilket også mit møde med dem begge til informationsmødet bestyrkede.
  Turen derned var meget lang men pist glemt var det, da jeg var på min første Sundowner Safari samme aften som jeg var ankommet Nkambeni Lodge blot 1½ time forinden. Jeg oplevede så mange dyr at selv guiden var imponeret 😉 Og det fortsatte på alle mine safari-ture – faktisk blev jeg så bidt af det, at jeg købte ekstra safari-ture, da det var svært at udholde tanken om, at der gik dyr rundt, som jeg ikke fik mødt… I alt blev det til 2 full game drives og 5 Sundowner Safaris… Jeg så mange elefanter helt tæt på – disse store prægtige Gentle Giants ;-). Det varer længe før jeg kan begynde at deltage i de vanlige rutiner, som jeg havde før rejsen – det er ændret for evigt, tror jeg faktisk…
  Jeg snakker stadig om alle de elefanter, jeg har set!!

  På intet tidspunkt følte jeg mig utryg; guiderne var så eminente til at spotte dyrene, men alle tilnærmelser var på dyrenes præmisser, som bør være efter min mening! Jeg følte mig meget velkommen på Nkambeni Lodge og alle var meget venlige – også til at sikre at jeg som enlig rejsende hele tiden befandt mig godt!! Stor ros til dem! Jeg fejrede min fødselsdag dernede og den blev takket være personalet uforglemmelig – bla. samvær med elefanten Tembo og hans venner på Elephant Whisper!! WOW – stor oplevelse!! Desuden en bushwalk, som også var en stor oplevelse, da vi alle måtte løbe fra en bøffel op på et termit-bo, da vi var kommet ind i bøflens sikkerhedszone. Igen er jeg imponeret og professionalismen og kendskabet til dyrene hos de to bevæbnede guider der tacklede det meget flot men ikke lagde skjul på alvoren i oplevelsen – det er vilde dyr og det må man aldrig nogensinde glemme…men sikke en cool sms jeg sendte til min mor på fødselsdagen….

  Hele rejsen var meget profesionelt tilrettelagt hele vejen igennem af Tembo Safari…jeg fornemmede hurtigt, at her var det erfaringens kyndige hænder, der havde arrangeret rejsen…stor tak for det;-)

  Jo, jeg må nok erkende at jeg nu også er ramt af den afrikanske syge…og den er svær at kurere har jeg ladet mig fortælle…

  Tania Jørgensen

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by