Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Vi har lige modtaget en cd med nogle fantastiske billeder. Det var et dejligt supplement til vore egne billeder. Så mange tak for billederne.

  Hans: Vi havde en skøn, flot, fantastisk, enestående (vi kan blive ved) rejse til Tanzania i begyndelsen af marts i år. Der var alt det og mere til, som vi havde drømt om at opleve.

  Flot natur (utrolig frodigt) og så meget vildt så det var en fornøjelse. The Big Five!!! Flot at opleve. Vi kan leve højt på denne rejse ikke mindst pga det veltilrettelagte program, hvor alle bare passede tiden så vi kunne opleve mest muligt. Hans, du skal have stor ros for din måde at være på. Du kan lide diciplin, men på den gode måde. Du har humor og en viden om naturen, som var spændende at høre på. Vores chauffør på turen var dygtig til at køre bilen, men kunne også give en masse viden fra sig om vildtet og kunne se meget af vildtet, før vi andre fik øje på det. Chaufføren har også en stor del af æren af en god ferie.
  Vi vil bestemt anbefale jer til andre, der skal på Safari.

  TUSIND TAK for en dejlig safari.

  Susanne og Peter,
  Tørring

  Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
  Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

   Powered by