Vi har lige modtaget en cd med nogle fantastiske billeder. Det var et dejligt supplement til vore egne billeder. Så mange tak for billederne.

Hans: Vi havde en skøn, flot, fantastisk, enestående (vi kan blive ved) tur til Tanzania i begyndelsen af marts i år. Der var alt det og mere til, som vi havde drømt om at opleve.

Flot natur (utrolig frodigt) og så meget vildt så det var en fornøjelse. The Big Five!!! Flot at opleve. Vi kan leve højt på denne rejse ikke mindst pga det veltilrettelagte program, hvor alle bare passede tiden så vi kunne opleve mest muligt. Hans, du skal have stor ros for din måde at være på. Du kan lide diciplin, men på den gode måde. Du har humor og en viden om naturen, som var spændende at høre på. Vores chauffør på turen var dygtig til at køre bilen, men kunne også give en masse viden fra sig om vildtet og kunne se meget af vildtet, før vi andre fik øje på det. Chaufføren har også en stor del af æren af en god ferie.
Vi vil bestemt anbefale jer til andre, der skal på Safari.

TUSIND TAK for en dejlig safari.

Susanne og Peter,
Tørring

Kontakt os

Tembo Travel Group ApS
Albækvej 48
7400 Herning

Telefon: 70 60 38 38
Email: salg@tembo-safari.dk

Vores rejsebetingelser
Praktiske informationer

 

 

Åbningstider


Mandag til torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vi er medlem af

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores safari eksperter og få svar på dine spørgsmål.  © Copyright Tembo safari
  BESTIL TILBUD

  We are glad that you preferred to contact us. Please fill our short form and one of our friendly team members will contact you back.

   X
   CONTACT US