Kontakt Os

Send en besked eller spørgsmål til os - eller ring på 70603838

  Kontakt Os

  Grade

  BRONZE

  Indkvartering

  Lodges & Luksustelte

  Transport

  4x4 Toyota Landcruiser

  Fra 24.295 kr.

  På denne safari udforsker I hele 5 af Tanzanias berømte nationalparker og seværdigheder og overnatter på en perlerække af små, intime Camps & Lodges lige fra Lake Eyasi, hjemsted for Hadzabe Bushmen og til Serengeti´s uendelige sletter.

  I kører masser af Game Drives mellem de vilde dyr i vores specialbyggede safari Land Cruiser, og I kommer helt tæt på den vilde, afrikanske natur.

  Rejsen kan naturligvis sammensættes til præcis jeres ønsker f.eks. med flere safaridage eller måske med en badeferieZanzibar. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud herom.

  • Kategori
   Safari
  • Destination
   Tanzania
  • Indkvarteringsniveau
   BRONZE
  • Antal dage
   9
  • Antal nætter
   6
  • Indkvartering
   Lodges & Luksustelte
  • Transport
   4x4 Toyota Landcruiser
  Vi kan skræddersy denne rejse præcist til jeres ønsker og behov. I bestemmer selv jeres rejselængde, indkvartering og den præcise rejseplan.
  Dag 1
  Afrejse fra Danmark

  I flyver fra Danmark i løbet af aftenen mod Kilimanjaro lufthavnen i Tanzania, med en mellemlanding i Europa undervejs.

  Dag 2
  Ankomst til Tanzania og kørsel til Tarangire National Park

  I ankommer til Tanzania først på morgenen, hvor I efter at have klaret indrejseformaliteterne bliver vi mødt af jeres private chaufførguide fra Tembo Safari, og jeres safarieventyr kan nu starte.

  I sætter nu kursen mod Tarangire National Park. Parken er kendt for sine kæmpe baobab træer, nogle af dem flere tusinde år gamle.  Hér i Tarangire National Park har I Østafrikas største bestand af elefanter og det er ikke udsædvanligt at opleve i hundredvis af elefanter.  Også for fugleinteresserede er hér masser at opleve. Den sjældne Ashy stær ses tit og ved Tarangire floden ses ofte store flokke af Burchall´s zebraer og Masaigiraffer, som kommer for at drikke.

  I nyder jeres medbragte picnic frokost et smukt sted herude i naturen og fortsætter jeres Game Drive frem mod  Maramboi Tented Camp smukt beliggende med udsigt ud over det åbne afrikanske landskab.

  Den første spændende afrikanske nat venter efter dejlig aftensmad på jeres Lodge . . .

  Overnatning på Maramboi Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 3
  Fra Tarangire til Lake Manyara National Park

  I forlader nu Tarangire med kurs mod Lake Manyara National Park. I har picnic frokost med, så I kan bruge mest mulig tid på  oplevelser i den fantastiske natur. Manyara søen er hjemsted for tusindvis af flamingoer og hér kan man også komme ganske tæt på flodhestene. Lake Manyara ligger i Rift Valley helt op mod de grå klipper, som danner grænsen til selve Rift Valley.

  Lake Manyara er kendt for sine træklatrende løver, og her findes også skovelefanter, store næsehornsfugle, blå aber og meget mere i den tempererede regnskov, som grænser op til søen, ja endda vilde mango og mahogny træer . . .

  Efter et spændende og oplevelsesrigt Game Drive ankommer I til Migunga Tented Camp, hvor I måske nyder en drink inden aftensmaden.

  Overnatning på Migunga Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 4
  Besøg hos Hadzabe Bushmen stammen og Lake Eyasi

  Efter morgenmad er I på vej mod Lake Eyasi og Hadzabe (Hadza) buskmændenes hjemsted.

  Lake Eyasi er beliggende i Rift Valley for enden af Serengeti plateauet. Hér ved foden af Mount Oldeani, én af Ngorongoro områdets vulkaner, finder I eet af Tanzanias etniske folkeslag, Hadzabe buskmændene. Dette fascinerende folk tæller beskedne ca. 1.000 i antal og er de sidste fuldtids jæger-samlere tilbage i Afrika. Hadzabe buskmændene lever ved Lake Eyasi, som de har gjort i titusinder af år.

  I ankommer til jeres hyggelige Tindiga Tented Camp tæt ved Lake Eyasi med Ngorongoro krateret i det fjerne.

  Måske nyder I udsigten fra jeres private terrasse foran det hyggelige telt inden aftensmaden.

  Overnatning på Tindiga Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 5
  Fra Lake Eyasi til det vestlige Serengeti

  Efter dejlig morgenmad søger I mod verdensberømte Serengeti med "Game Drive" en route. Hele dagen spotter I efter savannens vilde dyr.

  Navnet Serengeti udspringer af masaiordet "siring" som betyder endløse vidder. Som man står dér på de store grønne sletter føler man sig meget lille . . . Serengeti er nærmest som et hav af græs og hér er de største koncentrationer af vilde dyr på denne jord.

  I nyder jeres medbragte picnic frokost et sted hérude i den fantastiske natur, mens savannens mægtigste rovfugl, Martial ørnen svæver højt til vejrs på evig jagt. . .

  Ud på eftermiddagen ankommer I til Ikoma Tented Camp, jeres hjem for de næste 2 nætter.

  Efter aftensmaden har savannens nattelyde taget over. Hyænerne hyler og måske brøler løverne lige i nærheden . . .

  Overnatning på Ikoma Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 6
  Safari i Serengeti

  Efter dejlig morgenmad starter i jeres heldagssafari på Serengeti. I kører til  Seronera området centralt beliggende på Serengeti.  Hér kan dyrene finde vand hele året og derfor kan vi garantere dyreoplevelser i verdensklasse. Her kan I se giraf, bøfler, topi, koantilope, vandbukke, impala, rødbuk, dikdik, flodhest, krokodille, vortesvin, skriftantilope og masser af fugle.

  I nyder jeres medbragte picnic frokost et sted herude i den fascinerende natur.

  Store løveflokke regerer hér på de endeløse sletter foruden plettede hyæner, gepard og er I rigtig heldige, kan er der i trækronerne  i de gulbarkede akacietræer og pølsetræer måske en leopard.

  Højt til vejrs over savannen svæver den største ørn i Østafrika, den majestætiske Martial ørn på evig jagt efter bytte. . .

  I ankommer til jeres hyggelige Camp ud på eftermiddagen.

  I har mulighed for ekstra aktiviteter på Ikoma Tented Camp, f.eks. vandretur og nat game drive. (ikke inkluderet i turen, bestilles i campen).

  Overnatning på Ikoma Tented Camp med alle måltider inkluderet.

  Dag 7
  Fra Serengeti til Ngorongorokrateret

  I dag forlader I Serengeti, men inden I er ude af nationalparken, kan I stadig nå at opleve spændende scenerier. I kører forbi Olduvai Gorge (besøg ved museet er ikke indkluderet. Pris ca. 25 usd) til det verdensberømte Ngorongoro krater.

  Ngorogoro er det man kalder en "caldera", et kollapset bjerg. I kører langs med kraterkanten til jeres nye hjem, Rhino Lodge. I bor nu tæt på kæmpeskov og fornemmer et helt andet klima end ude på Serengeti. Hér er kølig klar luft. Måske elefanterne kigger forbi lodgen i løbet af aftenen og natten. . .

  Også her er der mulighed for at opleve forskellige ting f.eks. en spændende gåtur. Turen er ikke inkluderet i prisen, og købes på lodgen.

  Inden dejlig aftensmad er der tid til afslapning i de smukke omgivelser hér på Rhino Lodge.

  Overnatning på Rhino Lodge med alle måltider inkluderet.

  Dag 8
  Safari i Ngorongorokrateret og hjemrejse

  Efter morgenmad begynder I den spændende nedkørsel i Ngorogoro krateret. I har safaritaget åbent og er klar til at udforske denne fantastiske, isolerede perle, et af verdens 7 naturvidundere.

  Ngorongoro krateret er en lille verden helt for sig selv, også kaldet mini Seregeti og hér findes sodasø, savanne, floder, skove, sumpe og ferskvandssøer, ja og så selvfølgelig alt hvad hjertet begærer af vilde dyr, inklusive det sjældne sorte næsehorn. I acasieskoven regerer en kæmpe elefanttyr ved navn BABU ( bedstefar på Swahili ) med de største stødtænder ( tusks ) i hele Tanzania. Han er blandt andet kendt for, som den eneste af de store elefanter hér i krateret at stå på bagbenene for med sin snabel at række efter saftige grene, som ingen anden elefant kan nå . . .

  I spiser jeres medbragte picnic frokost et sted i bunden af krateret. I klart vejr kan I virkelig fornemme den ubrudte kraterkant hele vejen rundt om jeres safaribil.

  Efter en fantastisk oplevelse i denne helt specielle verden kører I op ad kraterkanten med kurs mod Kilimanjaro lufthavnen, hvorfra I sidst på dagen atter har hjemrejse mod Danmark.

  Dag 9
  Ankomst til Danmark

  I ankommer atter til Danmark først på dagen, efter en uforglemmelig safarioplevelse.

  Velkommen hjem!

  Fakta om rejsen

  Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse t/r
  • Alle lufthavnsskatter & afgifter
  • Privat safaribil og engelsktalende chaufførguide
  • Safariindkvartering i henhold til program
  • Alle måltider
  • Bidrag til rejsegarantifonden
  • Adgang til 24-timers nødtelefon

   

  Rejsen inkluderer ikke

  • Drikkevarer & drikkepenge
  • Rejse & afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Visum til Tanzania (USD 50 pr. person)
  • Tilkøb af private udflugter f.eks. ballonsafari
   

  PRISER

  ----------------------

  På denne rejse er der mulighed for afrejse hver dag hele året.

   
  Fra pris i DKKVed 2 personerVed 4 personerVed 6 personer
  Januar - Februar31.59526.39524.595
  Marts31.39526.19524.395
  April - Maj30.59525.39523.695
  Juni - Oktober33.29527.99526.295
  November - December31.19525.99524.295
  *Bemærk der kan forekomme tillæg hvis I ønsker at rejse mellem jul og nytår samt andre hellidage.
  Ring til os på telefon 70 60 38 38 eller udfyld formularen nedenfor for et tilbud på denne rejse
   
  Bestil et tilbud på denne rejse

   Se kort

   Bestil et uforpligtende tilbud på din safarirejse
   Vi glæder os til at hjælpe med at sammensætte din drømmerejse. Når du har udfyldt formularen nedenfor, vender vi tilbage med et tilbud på din drømmerejse hurtigst muligt - Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

    Powered by